View Full Version : خبر: Hefaz Protector 2.0 Beta1 UnpackMe
Nima NT
شنبه 08 خرداد 1389, 01:25 صبح
با عرض سلام و وقت به خیر خدمت همه دوستان و اساتید گرامی
قبل از شروع به کار برای نسخه دوم پروتکتور حفاظ گفتم شاید بد نباشه بخشی از فکرهایی که دوست دارم تو پروتکتور پیاده بشن رو به صورت جدا آماده کنم و در اختیار عموم قرار بدم تا توسط اساتید گرامی بررسی بشه ( فقط میزان سطح رو هم مشخص بفرمائید ).
فقط تو این نسخه سرعت اجرا کمی پائین هست و حدودا" به 30 ثانیه زمان نیاز داره ؛ البته در نسخه نهایی یه فکری برای این مشکل میکنم.
-----
پیشاپیش از وقتی که میذارید ممنونم.
Securebit
سه شنبه 11 خرداد 1389, 21:07 عصر
ابزار : Olly DBG / IDA / Hex Editor
درجه امنیت : 10/4.5
Nima NT
سه شنبه 11 خرداد 1389, 22:25 عصر
با تشکر از استاد Strong Byte گرامی بابت زحمتی که کشیدن. انشالله در چند مدت آینده باگهای احتمالی رو رفع میکنم و نسخه Beta2 رو برای نسخه 2 برای تست عزیزان و اساتید در سایت قرار میدم. البته برای اینکه دوستان دچار سوء تفاهم نشن باید عرض کنم که این آنپک می مربوط میشه به سیستم نسخه دوم حفاظ که از نسخه 1 مجزا هست , هستش و بنده قصد دارم بخشها و ایده هایی رو که برای نسخه دوم در نظر دارم تا تکمیل شدن این نسخه در اینجا در اختیار دوستان برای تست و بررسی قرار بدم.
Nima NT
شنبه 15 خرداد 1389, 21:07 عصر
با عرض سلام و وقت به خیر خدمت اساتید گرامی
در ادامه یک نمونه دیگه از آنپک می های حفاظ رو برای عزیزان قرار دادم تا انشالله قبول زحمت کرده و میزان امنیت اون رو بررسی بفرمایند ؛ قفط نکته ای که هست این هست که اگر فایل پروتکت شده اجرا نشد ؛ فایل لودر و فایل کناری اون رو در شاخه روت یکی از درایوها قرار بدید و برنامه رو اجرا کنید. ( البته برنامه یه کمی گیر داره که گاهی بعد از چندبار اجرا کردن و بستن برنامه اجرا میشه ).
با تشکر فراوان از زحمتی که میکشید.
فقط میزان سطح رو هم فراموش نکنید.:چشمک:
ali_sayahiyan
یک شنبه 16 خرداد 1389, 00:17 صبح
نیما جان تمام کارهای که گفتید انجام دادم اما اجرا نشد!
Nima NT
یک شنبه 16 خرداد 1389, 00:19 صبح
ممنون که تست کردید ، میتونم بپرسم از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟ شاید این موضوع به ویندوز شما هم برگرده چون بنده روی XP که تست کردم اصلا" مشکلاتی که تو ویندوز 7 داشتم و دارم و ندیدم.
ali_sayahiyan
یک شنبه 16 خرداد 1389, 00:54 صبح
خواهش میکنم،من روی ویندوز XP SP3 تست کردم باز نشد
Nima NT
یک شنبه 16 خرداد 1389, 03:36 صبح
چون این تستها هنوز بتا هستن مسلما" جا برای کار زیاد داره برای همین از دوستان عذرخواهی میکنم اگر دانلود کردن و فایل براشون اجرا نشده ، دوستان دیگه هم تست کردن ؟
BackTrace
یک شنبه 16 خرداد 1389, 12:20 عصر
من با SeVen امتحان کردم، اجرا نشد. توی hefazloader.dll، دو تا Exception داد.
Nima NT
یک شنبه 16 خرداد 1389, 12:29 عصر
ممنونم که تست کردید ( مشکل رو پیدا کردم انشالله تو نسخه بعدی دیگه همچین مواردی پیش نمیاد )، استاد Strong Byte شما چطور تست فرمودید ؟
در ادامه یک دمو هم ضمیمه کردم که دوستان یه وقت دچار سوء تفاهم نشن چون برنامه روی سیستم خودم راحت اجرا میشه. :خجالت:
Securebit
دوشنبه 17 خرداد 1389, 11:23 صبح
برای من در win7 اجرا شد!
ابزار : Olly DBG / CFF
Nima NT
دوشنبه 17 خرداد 1389, 20:39 عصر
با عرض سلام و وقت به خیر و تشکر از استاد عزیز جناب Strong Bytes
بعضی تغییرات تو سورس برنامه دادم که انشالله مشکل سازگاری رفع بشه تا برنامه روی اکثر سیستمها اجرا بشه و همچنین کمی آنپک کردن برنامه رو برای کراکر سخت تر کنه.
ممنون میشم اگر میزان سطح قبلی رو هم اعلام بفرمائید.:قلب:
با تشکر از وقتی که میذارید.
Nima NT
دوشنبه 17 خرداد 1389, 20:41 عصر
فقط شرمنده که حجمش کمی زیاد شده.
و پارت آخر.
Securebit
سه شنبه 18 خرداد 1389, 13:38 عصر
ابزار : Olly DBG / CFF
درجه امنیت : 10/4
Nima NT
جمعه 28 خرداد 1389, 20:37 عصر
با عرض سلام و وقت به خیر خدمت اساتید گرامی.
بعد از مدتی دوباره یه چیزایی به ذهنم رسید که شاید بودنشون تو نسخه آینده پروتکتور ( نسخه 2 ) بد نباشه ، برای همین یه نمونه آنپک می درست کردم تا اساتید گرامی لطف کنن و میزان امنیت اون رو بررسی بفرمایند.
بازم به خاطر حجم زیاد ضمیمه ها عذر خواهی میکنم.
پیشاپیش از وقتی که میذارید بسیار ممنونم.:قلب:
Nima NT
شنبه 29 خرداد 1389, 13:22 عصر
مشکل اجرای برنامه رو پیدا کردم ، برنامه زیر رو دانلود کنید و روی کلید RegisterOCX کلیک کنید.
مشکل حل میشه.
Nima NT
سه شنبه 01 تیر 1389, 23:50 عصر
دوستان نظری در مورد UnpackMe ندارن ؟
Securebit
جمعه 04 تیر 1389, 21:07 عصر
درجه امنیت : 10/4
ابزار : Olly / IDA
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.