View Full Version : Error درکانکت شدن به سرور
sama552
شنبه 08 خرداد 1389, 10:41 صبح
سلام دوستان
من می خوام از sql servere management stadio به سروری که هاستم روی اون قرار داره کانکت شم ولی به مشکل عجیبی بر خوردم واون اینکه گاهی اوقات به راحتی کانکت می شم ولی بعضی وقتها با این خطا مواجه میشم
A connection was successfully established with the server, but then an error occurred during the pre-login handshake. (provider: TCP Provider, error: 0 - The specified network name is no longer available.) (Microsoft SQL Server, Error: 64)
من نمیدونم علت این قضیه چیه در ضمن تنظیمات لازم رو هم انجام دادم وتازه اگر ایراد از تنظیمات بود هیچوقت نباید کانکت می شدم درصورتی که من بعضی مواقع کانکت میشم
لطفا اگر کسی میدونه کمک کنه
Yasersadegh
شنبه 08 خرداد 1389, 11:53 صبح
سلام دوست عزیز
من هم مثل مشکل شما رو داشتم که گاهی وصا میشدم به بانک رویه سرور ولی گاهی ارور میداد! احتمال زیاد در تنظیمات سرورتون محدودیت connect تعریف کردید! که من اون محدودیت کانکت رو به 0 (یعنی نامحدود) تنظیم کردم مشکل حل شد.
شما هم یه نگاه کن شاید از این باشه!:متفکر:
موفق باشید:چشمک:
sama552
شنبه 08 خرداد 1389, 12:00 عصر
سلام دوست عزیز
من هم مثل مشکل شما رو داشتم که گاهی وصا میشدم به بانک رویه سرور ولی گاهی ارور میداد! احتمال زیاد در تنظیمات سرورتون محدودیت connect تعریف کردید! که من اون محدودیت کانکت رو به 0 (یعنی نامحدود) تنظیم کردم مشکل حل شد.
شما هم یه نگاه کن شاید از این باشه!:متفکر:
مرسی از راهنماییتون
فقط این تنظیمات رو در کدوم قسمت باید انجان بدم؟
چون دیتا بیس من روی سرور شرکتیه که ازشون هاستو خریدم
Yasersadegh
شنبه 08 خرداد 1389, 12:19 عصر
مرسی از راهنماییتون
فقط این تنظیمات رو در کدوم قسمت باید انجان بدم؟
چون دیتا بیس من روی سرور شرکتیه که ازشون هاستو خریدم
دوست عزیز در sql servere management stadio بر روی سرور کلیک راست می کنید و گزینه Properties رو انتخاب می کنید! در برگه Connection اولین قسمت مربوط به تنظیم محدودیت کانکتها می باشد، که باید 0 کنید.
توجه کنید که این آدرسی که گفتم مربوط به SQL2000 هست. امیدوارم که در SQL2005 یا نسخه ای که شما استفاده می کنید هم همین طوری باشه!:متفکر:
sama552
شنبه 08 خرداد 1389, 12:53 عصر
دوست عزیز در sql servere management stadio بر روی سرور کلیک راست می کنید و گزینه Properties رو انتخاب می کنید! در برگه Connection اولین قسمت مربوط به تنظیم محدودیت کانکتها می باشد، که باید 0 کنید.
توجه کنید که این آدرسی که گفتم مربوط به SQL2000 هست. امیدوارم که در SQL2005 یا نسخه ای که شما استفاده می کنید هم همین طوری باشه!:متفکر:
ممنون
منظورتون اینه که زمانی که به سرورم کانکت شدم این تنظیمات رو انجام بدم؟
چون متاسفانه امروز اصلا کانکت نمیشم
Yasersadegh
شنبه 08 خرداد 1389, 13:02 عصر
ممنون
منظورتون اینه که زمانی که به سرورم کانکت شدم این تنظیمات رو انجام بدم؟
چون متاسفانه امروز اصلا کانکت نمیشم
دوست عزیز مگه شما از سرور رویه اینترنت استفاده میکنید!؟:متعجب:
منظور من باز کردن sql servere management stadio از داخل سیستمی است که SQLserver بروری آن نصب هست! و کلیک راست بروری سروری که دیتابیستان در ان قرار دارد می باشد!
امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم.:اشتباه:
sama552
شنبه 08 خرداد 1389, 13:16 عصر
[quote=Yasersadegh;995385]دوست عزیز مگه شما از سرور رویه اینترنت استفاده میکنید!؟
بله من دیتا بیسم رو روی سرور شرکتی قرار دادم که از اون هاست گرفتم ودر قسمت نام سرور نام سرور اونا رو مینویسم وبه جای یوزر وپسورد هم یوزر وپسوردی را که اونها دادند مینویسم وگرنه در کانکت شدن به صورت لوکال مشکل ندارم
haririan2
یک شنبه 05 دی 1389, 12:42 عصر
دوستان من هم همین مشکل را دارم جالبی این قضیه اینه که وقتی با vpn کانکت میکنم مشکل حل میشه
و توی شبکه داخلی هم اگه اینترنت share باشه به این مشکل بر می خورم
فکر میکنم سرور کانکشن رو به خاطر share بودن ای پی reject میکنه !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.