ورود

View Full Version : درخواست نصب قالب برای سایت

ztx4
شنبه 08 خرداد 1389, 11:55 صبح
سلام
من چند وقتی هست که با ظاهر سایت خیلی مشکل دارم.محیط یکنواخت و آبی رنگ خسته کننده شده مخصوصا برای من که چند ساعتی از روز رو در این سایت می گذرونم.
در تاپیکی مجزا در مورد امکان تغییر رنگ پرسیدم که دوستان فرمودند این امکان وجود نداره.

در اینجا از مدیران در خواست دارم تا فکری به حال این مساله بفرمایند و تدارک یک مجموعه رنگ یا قالب برای سایت را بدهند.
به نظر من برطرف شدن این مشکل از نصب شکلک های اضافی که در تاپیکی دیگر مطرح شده مهم تر می باشد.

لطفا کاربران دیگر در صورت موافقت اعلام نظر کنند.
ممنون

مهدی کرامتی
شنبه 08 خرداد 1389, 12:23 عصر
نرم افزار سایت در آینده نزدیک به ورژن 4 آپگرید میشه و استایل جدیدی به این واسطه خواهیم داشت.

ztx4
شنبه 08 خرداد 1389, 12:31 عصر
نرم افزار سایت در آینده نزدیک به ورژن 4 آپگرید میشه و استایل جدیدی به این واسطه خواهیم داشت.

ممنون از پاسختون.

این آینده ی نزدیک که فرمودید حدودا کی هست؟

منظورم این بود که چند استایل وجود داشته باشه تا کاربرها بتونند بین آنها یکی رو انتخاب کنند.
ممنون.

Apache66
شنبه 08 خرداد 1389, 18:42 عصر

پیشنهاد میکنم به ورژن 4 آپگرید نکنید
همچین تعریفی نداره این ورژن 4 vBulletin
هر کسی هم نصب کرده یه جورایی پشیمون شده
به نظرم چند تا قالب با رنگهای مختلف نصب کنید و توی کنترل پنل کاربر امکان انتخاب قالب را به خود کاربر بگذارید
این کار رو اکثر فروم های بزرگ مثل پرشین فروم میکنند حتی خودم من هم اینکار رو کردم

با تشکر

مهدی کرامتی
شنبه 08 خرداد 1389, 20:21 عصر
ورژن 4 امکانات فوق العاده مفیدی مثل یک CMS یکپارچه با فروم داره که کار مدیریت محتوا رو خیلی راحت میکنه.