View Full Version : گلایه
ایمان اختیاری
شنبه 08 خرداد 1389, 14:56 عصر
سلام خدمت دوستان ....
از وقتی که اینجا عضو شدم گلایه ای نداشتم ولی رفتارهایی دیدم که باعث شد این پست رو اینجا ایجاد کنم ..
از روزی که اینجا فعالیتم رو بیشتر کردم یه سری رفتارهایی رو از مدیرا و بعضی از کاربران دیدم که خب جای تاسف و پرسش داشت ...
توی قسمت هایی از سایت بعضی از پستها رو مدیران حذف می کردن و هیچ دلیلی رو برای حذف پست عنوان نمی کردن ... این واقعا یک توهین به کاربر حساب می شه ... حداقل خب وقتی حذف می کنید دلیلش رو هم بگین
یا بهتر از اون پست رو قفل کنید و به کاربر اطلاع بدین که خودش پست رو به این دلیل و اون دلیل حذف کنه ...
تا اینکه این داستان سر خودمم هم اومد .. چند تا از تاپیکهایی رو که درست کرده بودم رو بدون ذکر دلیل حذف شد ...
این خیلی جای تاسف داره ...
بنده خودمم هم ادمین چند تا سایت و شبکه های اجتماعی و غیره و غیره هستم و می دونم که هم جایگاه مدیر بودن یعنی چی هم جایگاه کاربر بودن یعنی چی
می دونم قوانین یعنی چی و می دونم سایت رو مسدود کنن یعنی چی ...
وقتی که اینجا مطلب می نوشتم و فعالیت داشتم فکر می کردم که اینجا ادمین هایی هستن که علاوه بر دانش بالا به مسائل دیگه هم وارد هستن .. ولی خب فکر کنم اشتباه می کردم ...
متاسفانه هنوز و هنوزم توی وجود خیلی از ماها دیکتاتور کوچک وجود داره و اونه که به ما می گه چی درسته و چیکار باید بکنیم ....
امیدوارم که به قول یکی از دوستان نسل ما و بعد از ما رفرش بشه ... و بتونیم تیمی کار کنیم بتونیم روحیه ی انتقاد پذیریمون رو بالا ببریم ..
Behrouz_Rad
شنبه 08 خرداد 1389, 15:14 عصر
بنده الان تاریخچه ی پست های شما رو نگاه کردم...
1) در بخش گفتگوی آزاد تاپیک "ما و فرهنگ سازی" بود که بحث کاملاً به بیراه کشیده شد و تاپیک حذف شد.
2) در بخش گفتگوی آزاد تاپیک "آزاد سازی خرمشهر" بود که متاسفانه برخی کم لطفی کردند و با اظهاراتشون موجب حذف تاپیک شدند.
3) در بخش گفتگوی آزاد تاپیک "عمو ف* ی+ ل* ت+ ر باف ..." رو ایجاد کرده بودید که این بحث ها اساساً تنش زا هستند و ما دوست نداریم برای سایتمون مشکلی درست بشه.
اگر مورد دیگه ای هست بگید.
ایمان اختیاری
شنبه 08 خرداد 1389, 15:45 عصر
خب خیلی راحت می شه بحثی رو که به بیراه کشیده شده رو اصلاح کرد .. و حداقل اینکه اگه بحثی حذف می شه دلیلش هم گفته بشه ... کاربر هم قدرت درک و فهم داره ..
ایمان اختیاری
شنبه 08 خرداد 1389, 15:53 عصر
و تازه بهتر از اون سایتی که این همه بازدید کننده داره می تونه علاوه بر رسالت اصلیش توی بحث های دیگه همه صاحب نظر باشه ... اینو بد می گم ؟
زندگی که فقط کد زدن و این چیزا نیست .. فقط کل کل این زد ویروس خوبه و اون بده و فلان و بهمان نیست . یه برنامه نویس بدون اخلاق و فرهنگ به در جرز دیوار هم نمی خوره .. اینو قبول دارین یا نه ؟
ایمان اختیاری
شنبه 08 خرداد 1389, 16:21 عصر
و موردی که یادم رفت بگم اینه که فقط پست ها و تاپیک های خودم مد نظر نیست .. کلا گفتم این مسائل رو
vcldeveloper
شنبه 08 خرداد 1389, 17:09 عصر
حداقل اینکه اگه بحثی حذف می شه دلیلش هم گفته بشه ...در اکثر موارد دلیل حذف پست ها و تاپیک ها ذکر میشند. در بعضی از موارد، مثل اون تاپیک هایی که شما ایجاد کردید، و من حذف کردم، برای دلیلش باید انشاء می نوشتم، و اون کادر دریافت دلیل حذف فضای کافی برای آن نداشت.
خب خیلی راحت می شه بحثی رو که به بیراه کشیده شده رو اصلاح کردبعضی از مباحث مطرح کردنشان در این سایت خودش بیراه هست، و اصلاح بحث برای آنها معنی نداره؛ مثلا وقتی ما همین حالا در سایت دنبال رفع فیلتر سایت از برخی ISPها هستیم، بیایم تاپیک "عمو فیلتر" شما رو چطوری اصلاح کنیم؟!!
یه برنامه نویس بدون اخلاق و فرهنگ به در جرز دیوار هم نمی خوره .. اینو قبول دارین یا نه ؟آب هم مایع حیات است، و انسان بدون آب می میرد، چطوره یک بحثی هم توی سایت برنامه نویس درباره آب داشته باشیم؟! اکسیژن هم مورد نیاز انسان هستند. خیلی چیزهای دیگه هم مورد نیاز یک انسان یا یک برنامه نویس هستند. میشه درباره شان در تالار گفتگوی آزاد تاپیک ایجاد کرد، اما اون بحث چقدر با فضای حاکم بر سایت سنخیت داره؟ یک بار یکی فقط میخواد بحثی ایجاد کرده باشه، و نتیجه بحث خیلی براش اهمیتی نداره، همینطوری چیزی میگه، یک عده هم برای جواب دادن بهش به تکاپو میافتند؛ یک بار هم یکی واقعا در اون زمینه دغدغه داره، و میخواد به جواب برسه، اونی که میخواد واقعا به جواب برسه، وقت خودش را در یک محیط مناسب برای آن بحث صرف میکنه. شما اگر بخواید یک خمیر دندان مناسب تهیه کنید، میرید جایی که چهار تا دندان پزشک حاضر باشند، و بتونند به سوال شما درباره خمیر دندان پاسخ های علمی بدند. وقتی میاد توی تالار برنامه نویسی درباره خمیر دندان سوال می پرسید، ممکنه یک نفر از 100 نفر برنامه نویس حاضر دندان پزشک باشه، دو سه نفر هم تا حدودی به موضوع آشنا باشند، ولی وقتی شما در همچین محیطی موضوع خمیر دندان را مطرح می کنید، یعنی یا شما درک درستی از سوال خودتان یا محیطی که در آن هستید ندارید، یا اینکه کلا جواب گرفتن مد نظر شما نبوده، و صرفا می خواستید بحثی راه انداخته باشید!
اساسا جای بسیاری از بحث ها اینجا و در این محیط نیست، مثلا در اون تاپیک "فرهنگ سازی"، شما انتظار دارید در یک محیط مرتبط با IT و جامعه ایی که اکثرا در آن برنامه نویس هستند، واقعا چند نفر صاحب نظر فرهنگی وجود داشته باشه؟! درسته میگیم گفتگوی آزاد، ولی گفتگوی آزاد با توجه به فضا و جو سایت. خیلی از چیزهایی که الان دارند مطرح میشند، اصلا با فضا و جو سایت سنخیتی ندارند.
حالا با این وجود، ما با توجه به عنوان "آزاد" اون تالار، خیلی از این مباحث را حذف نمی کنیم، و فقط به حذف و اصلاح تاپیک های تنش زا، یا تاپیک هایی که ممکن هست برای سایت یا جو سایت مشکل ایجاد کنند، بسنده می کنیم.
نکته آخر هم اینکه، بیشترین اعتراضاتی که ما باهاشون رو به رو میشیم از کاربرانی هست که کمتر به مباحث مرتبط با برنامه نویسی می پردازند، و بیشتر به حاشیه ها علاقه مند هستند (منظورم شخص شما نیست، من پست های شما را چک نکردم که ببینم بیشتر کجا فعال هستید).
ایمان اختیاری
شنبه 08 خرداد 1389, 17:29 عصر
فکر کنم در رابطه با اون تاپیک هایی که ایجاد کردم لازمه یه مقدار توضیح بدم ...
بنده از سال 75 یا این حدودا بود وارد دنیای کامپیوتر شدم و اولین گرایشی که خیلی بهش علاقه پیدا کردم برنامه نویسی بود ... از اون موقع تمامی مطالبی که در جاهای مختلف عنوان می کنم خواه ناخواه به این مبحث مربوط می شه و سعی می کنم از طریق مطالب و تجاربی که یاد گرفتم راه حلی یا راه بهتری پیشنهاد بدم ...
در رابطه با بحث عمو ... می خواستم با توجه به نظرات دوستان راهکارهای مناسبی رو پیشنهاد بدم که سایت بی خود و بی جهت از دست نره ... البته فک کنم بعد از دومین پست تاپیک بسته شد و اصلا اجازه داده نشد که بگم اصلا بحث برای چی ایجاد شد و برای چی می خواستم این مطالب رو بگم....خب اشکال نداره
اما بحث فرهنگ سازی .. اگر اجازه داده می شد می خواستم بحث رو به فرهنگ سازی برای برنامه نویس جماعت بکشونم ... چیزی که الان به وفور پیدا می شه برنامه نویس بی فرهنگه که هزاران هزار کار خلاف می کنن .. یکی از بچه ها پست بی ربط زده بود که خب بحث به انحراف کشیده شد .. ولی چرا کل بحث پاک شد ؟ این برای من سوال بود و جوابی که شما دادین برام قانع کننده نبود ..
اساسا جای بسیاری از بحث ها اینجا و در این محیط نیست، مثلا در اون تاپیک "فرهنگ سازی"، شما انتظار دارید در یک محیط مرتبط با IT و جامعه ایی که اکثرا در آن برنامه نویس هستند، واقعا چند نفر صاحب نظر فرهنگی وجود داشته باشه؟!
این مطلب شما صحیح نیست .. فرهنگ و صاحب نظر بودن احتیاج به تحصیلات آنچنانی و آکادمیک نداره ... حتی یک بچه ی کوچیک هم می تونه صاحب نظر باشه ... اینو قبول ندارین ..
مطلب شما این رو به من منتقل می کنه که اینجا افرادی می یان که برنامه نویس صرف هستن ، یک بعدی و بدور از هر نظری در رابطه با یک مورد مهم که تمامی حالات و رفتار یک انسان رو ( که یکی از زیرمجموعه هاش برنامه نویس ممکنه باشه ) تحت تاثیر قرار می ده ...
یه سوال از شما دارم جناب کشاورز ..
یک بحث که باعث پردازش اخلاق یک برنامه نویس بشه برای سایت مضره یا مفید ؟
شما به جای اینکه بحثی رو که شاید می تونست خیلی مهم باشه و برای افراد موثر اصلاح کنید کلا مجو کردین ..
خب .. چیزی دیگه برای گفتن ندارم .. اینجا شما ادمین هستین و ما کاربر معمولی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.