View Full Version : پيدا نشدن سايت در گوگل
pedram_ns
یک شنبه 09 خرداد 1389, 14:06 عصر
با سلام
من يك سايت در مورد املاك ساختم كه در گوگل ثبتش كردم و سايت مپ رو هم ثبت كردم و گوگل اون رو مي شناسه.
مشكلم اينه كه مثلا اگر با عبارت " فروش املاك" در گوگل سرچ كنم سايتم پيدا مي شه ولي اگه با كلمه "املاك" سرچ كنم پيدا نميشه.
با اين كلمه در گوگل 62 صفحه نتايج مياد كه سايتم در هيچكدوم نيست چرا؟
من در كلمات كليد و در description و در متن صفحاتم از كلمه املاك استفاده كردم.
لطفا بگيد مشكل در كجاست؟
LORD AELX
دوشنبه 10 خرداد 1389, 13:45 عصر
با سلام
من يك سايت در مورد املاك ساختم كه در گوگل ثبتش كردم و سايت مپ رو هم ثبت كردم و گوگل اون رو مي شناسه.
مشكلم اينه كه مثلا اگر با عبارت " فروش املاك" در گوگل سرچ كنم سايتم پيدا مي شه ولي اگه با كلمه "املاك" سرچ كنم پيدا نميشه.
با اين كلمه در گوگل 62 صفحه نتايج مياد كه سايتم در هيچكدوم نيست چرا؟
من در كلمات كليد و در description و در متن صفحاتم از كلمه املاك استفاده كردم.
لطفا بگيد مشكل در كجاست؟
اولا در صفحات سایتتون از متا تگ های Description و keywords استفاده کنید، هر کلمه کلیدی یا توضیح رو باید با یک کاما از دیگری جدا کنید:
<meta name="description" content="XXX , YYY , ...">
<meta name="keywords" content="XXX , YYY , ...">
ضمنا، در مورد گوگل بحثی هست به نام Ranking که باید رنک سایتتون زیاد باشه و از قواعد SEO استفاده کنید تا این رنک بیشتر بشه و اسم سایتتون به صفحات اول نزدیکتر بشه... ضمن اینکه میتونید با پرداخت پول به گوگل، ساییتون رو در صفحه اول جستجو ها نمایش بدید...
pedram_ns
سه شنبه 11 خرداد 1389, 13:42 عصر
دوست گرامي ممنون از كمكتون ولي من كه عرض كردم از كلمه " املاك" در كلمات كليدي و توضيحات و همچنين در متن صفحه استفاده كردم.
بحث من هم در مورد يافت شدن سايتم در صفحات اول نبود بلكه گفتم در هيچ يك از 62 صفحه ايي كه با جستجو كلمه "املاك" در گوگل مياد سايت من يافت نمي شه در حالي كه با سرچ عبارت " فروش املاك" در صفحه 7 گوگل پيدا مي شه!!!!!!!!!
pedram_ns
شنبه 15 خرداد 1389, 14:25 عصر
دوستان كمك ديگه ايي نيست؟
hamid1988
شنبه 15 خرداد 1389, 17:50 عصر
دوستان كمك ديگه ايي نيست؟
Seo مختص به تعریف متا تگها نیست بلکه گوگل Rank لینکهای ورودی و خروجی رو هم مدنظر قرار میده، یعنی اگر یک سایت پر بازدید، شما رو لینک کنه، از نظر الگوریتم گوگل وبسایت شما مهم خواهد بود، البته در میان پیوندها هم لینکهای یکسویه ارزش بیشتری در فرمول محاسبه ی Rank گوگل دارند.
برای انتخاب کلمات کلیدی مناسب برای متاتگها میتونید از ابزار Google Adwords استفاده کنید.
به طور کلی هر چه محتوای بیشتری داشته باشید، موتور جستجو اهمیت بیشتری به وبسایت شما خواهد داد.
موفق باشید
barbodsoft.com
چهارشنبه 07 مهر 1389, 23:28 عصر
Seo
برای انتخاب کلمات کلیدی مناسب برای متاتگها میتونید از ابزار Google Adwords استفاده کنید.
به طور کلی هر چه محتوای بیشتری داشته باشید، موتور جستجو اهمیت بیشتری به وبسایت شما خواهد داد.
موفق باشید
سلام
می شه بیشتر توضیح بدید Google Adwords چیه و چطور می شه ازش استفاده کرد؟
chaalesh
پنج شنبه 08 مهر 1389, 12:25 عصر
چند بار کلمه املاک در صفحات شما حضور دارند ؟ بتنهایی
چندتا لینک ورودی به شما با عنوان املاک می باشد؟
چند عنوان صفحه شما با املاک شروع می شود؟
املاك یا املاک ؟
چرا بدنبال "املاک" هستید ؟ مگه بیشتر از کلمه "فروش املاک" یا "خرید املاک"مورد استفاده مردم قرار می گیرد؟
چند تا از صفحات شما دارای پاراگرافهایی اول صفحه هستند که با املاک شروع شده اند
اسم سایت شما چقدر با املاک ارتباط دارد؟
barbodsoft.com
پنج شنبه 08 مهر 1389, 15:31 عصر
املاك یا املاک ؟
چرا بدنبال "املاک" هستید ؟ مگه بیشتر از کلمه "فروش املاک" یا "خرید املاک"مورد استفاده مردم قرار می گیرد؟
سلام
علت رو گفتی ، راه حل رو هم بگو ، لطفا
pedram_ns
جمعه 09 مهر 1389, 11:38 صبح
املاك یا املاک ؟
با سپاس فراوان
ببینید من یک سایت املاک داشتم که بعد از سه ماه به صفحه دوم گوگل اومد
با مشخصات زیر:
کلمه املاک 77 بار تکرار شده بود و بیش از 1000 لینک سایت من در گوگل ثبت شده بود.
این سایت جدید که در مورد املاکه 101 بار کلمه املاک رو داره با بیش از 1000 لینک ولی با کلمه املاک در هیچ صفحه ایی بعد از گذشت 6 ماه نیامده تنها تفاوت این دو سایت در هاست اونهاست اولی در parsdata و دومی در iranhost هست.
همونطور که گفتید کلمه املاک زیاد کاربرد نداره و بهتره که نام شهر هم در ادامه داشته باشه چون کسی که به دنبال خرید یا رهن اجاره املاک باشه مثلا کلمه "املاک تهران" رو سرچ می کنه نه کلمه "املاک" خالی رو.
ولی سئوالم اینه چرا این دو سایت که مثل هم طراحی و سئو شده دو جواب متفاوت می ده.
حالا مشکل اصلی من در سایت جدیدمه که در مورد اصفهانه که خود شما هم در تاپیک اون جواب ارسال کرده بودید.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=249581
اگر قرار باشه با کلمه اصفهان هم مثل املاک چیزی پیدا نکنه خیلی بد می شه
کلمه اصفهان 327 بار تکرار شده لینکها 40 تاست و هاست هم ایران هاسته.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.