ورود

View Full Version : مبتدی: نحوه استفاده از سایت شما

matin_co52
یک شنبه 09 خرداد 1389, 17:38 عصر
سلام من اخیرا" عضو سایت شما شده ام و نمیدانم چگونه از امکانات و توانائی سایت شما استفاده کنم و سئوالات خود را در چه محلی مطرح کنم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

matin_co52
یک شنبه 09 خرداد 1389, 17:39 عصر
من فقط راهنمایی میخواهم

vcldeveloper
یک شنبه 09 خرداد 1389, 18:25 عصر
سلام دوست عزیز،

قبل از ایجاد موضوع جدید، ابتدا از طریق کادر جستجوی سایت که در بالای همه صفحات وجود داره، جستجو کنید. شاید سوال شما قبلا پرسیده شده باشه، و نیازی نباشه که مجددا آن را بپرسید.

اگر پرسیده نشده بود، یا نتونستید مطلب مناسبی پیدا کنید، وارد یکی از تالارهای لیست شده در صفحه اول سایت، که با موضوع شما ارتباط بیشتری داره بشید، مثلا اگر سوالتان به C مربوط میشه، وارد تالار ++C\C بشید، یا اگر سوالتان به طراحی الگوریتم مربوط هست، وارد تالار طراحی الگوریتم ها بشید. در بعضی تالارها، خود تالار شامل زیر گروه هایی میشه، و باید بعد از ورود به تالار مربوطه، زیر گروه مورد نظرتان را هم مشخص کنید. وقتی به مناسب ترین محل مرتبط با موضوع سوالتان رسیدید، لیستی از تاپیک های آن بخش را مشاهده می کنید. در بالای این لیست، در گوشه سمت راست، دکمه ایی برای ایجاد موضوع جدید وجود داره. این دکمه را کلیک کنید. در پنجره نمایش داده شده، یک عنوان مناسب برای مطلب خودتان بنویسید، و سپس سوال خودتان را در کادر ویرایش فراهم شده، تایپ کنید. در نهایت، روی دکمه "ایجاد تاپیک جدید" کلیک کنید، تا مطلب شما در سایت منتشر بشه، و سایر کاربران بتونند آن را ببینند.

برای پیگیری تاپیک هایی که ایجاد کردید، می تونید از منوی "لینک های سریع" (در بالای صفحات سایت)، گزینه "تاپیک های تحت نظر گرفته شده" را انتخاب کنید. همچنین با مراجعه به صفحه "پرونده و تنظیمات کاربر" می تونید گزینه های مختلف سایت (مثل آگاه سازی از طریق ایمیل، و غیره) را برای خودتان تنظیم کنید.

همچنین، لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید، حتما قوانین سایت را به دقت مطالعه کنید. تاپیک هایی که خلاف قوانین سایت باشند، به سرعت حذف میشند. قوانین سایت در لینک زیر قرار دارند:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=51814

موفق باشید

JaguarXF
شنبه 15 خرداد 1389, 08:25 صبح
این اسکرول بار سایت چرا در IE میره سمت چپ؟ نمیشد همان سر جای خودش سمت راست بماند مثل بقیه وب سایتهای جهان؟
consistency ...consistency