ورود

View Full Version : سایت های بزرگی مثل گوگل چرا مشخص نیت با چه زبانی نوشته شدن؟

ARC
یک شنبه 09 خرداد 1389, 19:52 عصر
سلام
این اولین پست من در این سایت هست.
یه سوال برام پیش اومده گفتم از شما اساتید بپرسم شاید اطلاع داشته باشید.
چرا سایت هایی مثل گوگل یا یاهو و .... مشخص نیست که با چه زبانی نوشته شدن؟ (یعنی چیزی اعلام نمی کنن؟)
اگه میگید برای امنیت پس چرا سایت بزرگی مثل ویکی پدیا مشخص هست با چی نوشته شده؟
پیشاپیش از پاسخ همگی ممنونم.

DLL_DLL
دوشنبه 10 خرداد 1389, 00:34 صبح
یاهو که با PHP نوشته شده. قبلا به C بود. گوگل را هم فکر کنم ترکیبی از Python و java باشه.

mirmousavi.m
دوشنبه 10 خرداد 1389, 01:07 صبح
معمولا برای خودشون یه زبون و استانداردی ایجاد می‌کنن که ما اگه بخوایم استاندارد خودمون و با اونا مقایسه کنیم یه ۱۰ سالی عقبیم.
این حرف‌ها رو بودن هیچ مدرکی دارم می‌گم ولی بهش اعتقاد دارم ...

ARC
دوشنبه 10 خرداد 1389, 09:27 صبح
یاهو که با PHP نوشته شده. قبلا به C بود. گوگل را هم فکر کنم ترکیبی از Python و java باشه.

شنیده بودم با Python بخشیش نوشته شده حتی توی چند سایت خارجی دلیل این که با Python نوشتنش رو گفته بود گوگل سازنده Python رو استخدام کرده ولی تا جایی که شنیدم میگن Python سرعتش پایین هست اگه این طوری باشه فکر نکنم کاملا با پایتون باشه.
به نظر شما امکان داره با اسمبلی نوشته شده باشه؟

ARC
دوشنبه 10 خرداد 1389, 09:31 صبح
معمولا برای خودشون یه زبون و استانداردی ایجاد می‌کنن که ما اگه بخوایم استاندارد خودمون و با اونا مقایسه کنیم یه ۱۰ سالی عقبیم.

به نظرم همین طور باشه وگنه مثل ویکیپدیا میگفتن با PHP هست.
این آمریکایی ها همیشه اول هستن بعد از اینکه دیگه چیزی خیلی عادی بشه وارد بازارش می کنن مثل موبایل که اول مال سازمان سیا بود.

mirmousavi.m
دوشنبه 10 خرداد 1389, 12:32 عصر
معمولا از حدس و گمان می‌گن با فلان زبون نوشتن
مثلا یاهو تو فلان سال ۵۰ تا برنامه نویس php استخدام می‌کنه و چند ماه بعد یه قسمت جدید اضافه میکنه در نهایت همه میگن این قسمت رو با php نوشتن...

aidin300
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 09:43 صبح
ربط این سوال رو به اوراکل نمی دونم ولی برای بررسی معماری سیستم های بزرگ می تونی توی اینترنت جستجو کنی و همچنین سایت High Scalability - High Scalability (http://highscalability.com) رو ببینی برای معماری گوگل High Scalability - High Scalability - Google Architecture (http://highscalability.com/blog/2008/11/22/google-architecture.html)

antisocial
سه شنبه 25 خرداد 1389, 02:32 صبح

صد در صد همینطوره....