View Full Version : سوال: ERD آزمایشگاه
zhashemi
یک شنبه 09 خرداد 1389, 21:25 عصر
سلام
من احتیاج به نمودار ERD آزمایشگاه دارم خودم یه چیزی طراحی کردم اما احساس میکنم برای طراحی پروژه ی پایان ترم افتضاحه!!!
میشه یه کم کمکم کنید!!! خواهش میکنم:قلب::خجالت:
whitehat
دوشنبه 10 خرداد 1389, 09:13 صبح
طراحی خود را قرار دهید تا در مورد آن بحث کنیم
zhashemi
شنبه 15 خرداد 1389, 12:11 عصر
طراحی خود را قرار دهید تا در مورد آن بحث کنیم
اینم ERD:خجالت:
whitehat
یک شنبه 16 خرداد 1389, 14:55 عصر
کاردینالیتی روابط را مشخص کنید، درضمن چکیده ای در مورد پروژه و دامنه آن در اینجا بنویسید
zhashemi
یک شنبه 16 خرداد 1389, 22:54 عصر
کاردینالیتی روابط را مشخص کنید، درضمن چکیده ای در مورد پروژه و دامنه آن در اینجا بنویسید
ازپیگیریتون ممنون
همونطور که درERD نشون دادم آزمایشگاه شامل چهاربخشه:
پذیرش،خدمات،نمونه گیری و فنی
بخش فنی ازهمه مهم تره چون شامل پزشکانی میشه که آزمایش رو انجام میدنوباید مشخص باشه کدوم پزشک،کدوم آزمایش رو انجام داده تا اگه اشتباهی رخ داد پزشک خاطی مشخص باشه اما بخش خدمات: شامل کارکنان نظافت چی،نمونه گیری:کارکنان نمونه گیری
پذیرش:کارکنان بخش پذیرش بیمار هستند که زیاد مهم نیست اما چون فقط مدیر حق حذف و اضافه کارکنان رو داره پس من باهاش کار دارم.
بیمار هم شامل اطلاعاتی هست که هنگام پذیرش بیمار ثبت میشه.در مورد بیمه هم واضحه که هربیمه ای یک تعرفه ی خاص برای هرآزمایشی داره.
ولی درمورد بخش فنی نمیدونم چه کارکنم آیا باید نتیجه آزمایش رو هم در اون قرار بدم(پرینت نتیجه)؟ چون کارکنان این بخش هستند که جواب آزمایش رو میدن!راستی لازمه بخش انبار رو هم اضافه کنم یا همین کفایت میکنه؟:گریه:
این ERD افتضاح نیست؟!!!:متعجب:
zhashemi
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 13:55 عصر
کمممممممممممممممممممک!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
whitehat
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 17:29 عصر
کلا در نمودار ERD موجودیتها و روابط بین آنها ترسیم می شود. بهتره قسمت قسمت به حل مسئله بپردازید
ابتدا کاردینالینی را مشخص کنید (مثلا هر بیمار چند بیمه دارد یا ...)
ISA در نمودار شما چیست و چه رابطه ای با بقیه دارد؟
بعضی از روابط به نظر میرسه که یک فرآیند هست نه یک رابطه.
zhashemi
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 10:24 صبح
کلا در نمودار ERD موجودیتها و روابط بین آنها ترسیم می شود. بهتره قسمت قسمت به حل مسئله بپردازید
ابتدا کاردینالینی را مشخص کنید (مثلا هر بیمار چند بیمه دارد یا ...)
ISA در نمودار شما چیست و چه رابطه ای با بقیه دارد؟
بعضی از روابط به نظر میرسه که یک فرآیند هست نه یک رابطه.
راستش خیلی گیج شدم. میشه نظرخودتون رو راجع به ERD آزمایشگاه بگید. (اصلا هرچی که از ERD من دستگیرتون شد) اینطورکه معلومه من هم چیز رو قاطی کردم.:متعجب:
راجع به ISA هم باید بگم من این طوریاد گرفتم که ISA نشون دهنده اینه که کارمندان به چند بخش تقسیم میشن و همه میتونن صفات مشترکی که دارن رو از موجودیت کارمند بگیرن و علاوه براون خودشون میتونن صفات خاص خودشون رو داشته باشن.
بیمار وبیمه که ارتباط یک به چند دارند وبیمه طرفه یک هست
مدیر هم با کارکنان ارتباط یک به چند داره
قسمت فنی هم با آزمایش ارتباط یک به چند داره. چون هرپزشک در قسمت فنی چند آزمایش انجام میده و یک آزمایش هم توسط یک پزشک انجام میشه پس فنی طرفه یک میشه
میشه منظورتون رو از فرایند در این نمودار بگید؟؟
ممنونم:خجالت:
whitehat
شنبه 22 خرداد 1389, 10:28 صبح
آهان! پس منظور شما Is A هست. با توضیحاتی که دادید دید کلی در نمودار ERD شما خوب است. توجه کنید که این نمودار یک دید خیلی کلی دارد و جای کار در آن بسیار زیاد است. برای بهتر شدن نمودار باید ویژگی ها و همینطور کاردینالیتی روابط را در نمودار بیاورید. عناصر کلید را در موجودیت ها مشخص کنید.
zhashemi
شنبه 22 خرداد 1389, 22:52 عصر
آهان! پس منظور شما Is A هست. با توضیحاتی که دادید دید کلی در نمودار ERD شما خوب است. توجه کنید که این نمودار یک دید خیلی کلی دارد و جای کار در آن بسیار زیاد است. برای بهتر شدن نمودار باید ویژگی ها و همینطور کاردینالیتی روابط را در نمودار بیاورید. عناصر کلید را در موجودیت ها مشخص کنید.
منظورتون ازکاردینالیتی اینه که مشخص کنم ارتباطات چند به چند هستند؟
فیلدها وعناصرکلید را مشخص می کنم و دوباره اون رو دراین تاپیک میذارم لطفا دوباره سربزنیدتا حداقل به یه جواب قانع کننده برسم. لطفا نظر خودتون رو برای بهتر شدن نمودار بگید تشششششششکر
با عرض شرمندگی:خجالت:
whitehat
یک شنبه 23 خرداد 1389, 18:41 عصر
منظورتون ازکاردینالیتی اینه که مشخص کنم ارتباطات چند به چند هستند؟
بله
ERD اصلاح شده را قرار دهید تا در مورد آن بحث کنیم (اگر در مورد بخش های دیگر مانند خدمات و ... قرار نیست کاری انجام دهید، اصطلاحا در دامنه پروژه وجود ندارد آنها را از نمودار حذف کنید)
zhashemi
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 13:15 عصر
ببخشید دیر شد احتیاج داشتم یه کم از این سایت دور باشم راستی نتونستم عکس بگیرم این فایل فشردشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.