ورود

View Full Version : سوال: تعویض متن تکست باکس در فواصل زمانی مختلف کمک فوری احتیاج دارم

iranian-pc
دوشنبه 10 خرداد 1389, 01:59 صبح
سلام به دوستان برنامه نویس

یه برنامه دارم توی صفحه اصلیش یه تکست باکسه که میخوام با زمان مشخص شده و متن مشخص شده توسط کاربر مثلا هر 30 ثانیه یک بار متن توی این تکست باکس عوض بشه

یه پروژه برای مثالم گذاشتم لطفا هرچه سریع کمکم کنید احتیاج دارم بهش شدید :عصبانی++::گریه:

مهران رسا
دوشنبه 10 خرداد 1389, 08:40 صبح
یک آرایه تعریف کنید . متون دلخواه رو به اعضای آرایه مقدار دهی کنید . یک عدد کنترل Timerروی فرم قرار بدید . خصوصیت Interval تایمر رو برابر 30000 قرار بدید . یک متغیر شمارنده در قسمت General فرم تعریف کنید . در رویداد Timer مربوط به تایمر یک مقدار به شمارنده اضافه کنید . از شمارنده به عنوان Index دسترسی به اعضای آرایه و نمایش متن مورد نظر استفاده کنید .

اگر کار با آرایه ها رو بلد نیستید ، اول کار با آرایه رو یاد بگیرید . اگر در مورد Timer اطلاعات کافی ندارید ، ابتدا در این مورد تحقیق کنید . اگر در مورد حوزه تعریف متغیرها چیزی نمیدونید در موردش مطالعه کنید ...

موفق باشید

daniyal_1363
دوشنبه 10 خرداد 1389, 09:41 صبح
سلام

نمونه اول همون طور که خواسته بودی درست کردم

و نمونه دوم رو جوری تغییر دادم که طرف بتونه هر چقدر نوشته که دلش میخواد اضافه کنه (فکر میکنم این روش بهتریه تا محدودیت ایجاد کنی)

در ضمن اگه اطلاعات ذخیره نشن برای اعمال تغییرات در تنظیمات باید Form2 در حالت Load بمونه و فقط Hide بشه