ورود

View Full Version : خبر: اينترنت پرسرعت 8 مگابيت بر ثانيه با سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم

taknegaar
دوشنبه 10 خرداد 1389, 12:28 عصر
عضو هيأت مديره تامين تله‌‌كام وعده داد:
اينترنت پرسرعت 8 مگابيت بر ثانيه با سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم

مشتركان اپراتور سوم مي‌توانند سيم‌كارت خود را داخل وسيله‌اي به نام دانگل قرار دهند و
با اتصال دانگل به پورت USB لپ‌تاپ يا كامپيوتر در هر زمان و
حتي در حال حركت از اينترنت پرسرعت و بدون محدوديت استفاده كنند.

شبكه نسل سوم مي‌تواند دسترسي پرسرعت به ديتا را براي مشتركان خود فراهم كند
كه حداكثر سرعت دسترسي، بسته به طراحي شبكه و نياز پيش‌بيني شده متفاوت است
و سرعت 8 مگابيت بر ثانيه را به طور معمول مي تواند ارائه دهد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8903090853

saied_hacker
دوشنبه 10 خرداد 1389, 13:23 عصر
امکانش در حد 0 هست.
اگرم باشه با قیمت 2000000000000 تومان در ماه یا نهایت 1 گیگ محدودیت دانلود...
همین الانش 128 رو دارن به زور می دن تازه می گن زیاده باید کمش کنیم همون 56 خوبه اونوقت بیان 8 مگ بدن؟؟؟!!!:قهقهه:

andaron
دوشنبه 10 خرداد 1389, 13:59 عصر
قبلش خیلی زیاد حرف می زنند ولی موقع عمل .....
اگر چیزی که این آقا می گه درست باشه کار وایمکس تمومه
هزینه مجوز وایمکس 100 میلیارد
هزینه مجوز 3g به روایتی 300 میلیارد

Alireza_Salehi
دوشنبه 10 خرداد 1389, 14:11 عصر
بی خیال ما همون 128 هم از سرمون زیاده دیگه عادت کردیم، حالا هر وقت اومد در بارش صحبت می کنیم، از این وعده های الکی زیاد داده شده.

Netsky
دوشنبه 10 خرداد 1389, 14:52 عصر
:قهقهه::قهقهه:
واقعا خبر خنده داری بود .
به قول یکی از دوستان اینا دارن اینترنت 128 رو به زور میدن ، حالا میان اینترنت 8 مگابیت بر ثانیه بدن . اگه این چیزی که گفتن عملی شد من اسمم رو عوض میکنم .
یا به قول یکی از دوستان هم اگه بخان بدن قیمتش طوریه که فقط بچه مایه داراش میتونن بخرن .
خیلی هیجان زده نشید . این خبرگذاری ها هر از گاهی واسه اینکه آمار بازدید سایتشون بالا بره ، یه همچین اخبارهای کذبی رو منتشر میکنن .

Dr.Bronx
دوشنبه 10 خرداد 1389, 17:37 عصر
وي ادامه داد: مشترك اپراتور سوم مي تواند سيم‌كارت خود را داخل دانگل ( dongle) قرار دهد كه اين وسيله از طريق پورت USB به كامپيوتر يا لپ تاب متصل مي‌شود و به اين ترتيب مشترك مي‌تواند با استفاده از لپ تاب از اينترنت با سرعت بالا استفاده كند.

بله قیمت هر ثانیه هم 1000 تومان دیگه حتما !!

افراسيابي در توضيح ويژگي هاي ظاهري اين وسيله گفت: اين وسيله در ظاهر شبيه فلش، از فلش بزرگ‌تر و به اندازه‌ يك گوشي موبايل كوچك است كه در داخل آن آنتن و دستگاه گيرنده قرار دارد.
تا جایی که دیدم دانگلها کوچکتر از فلش های معمولی هستند . مثل همین قفل های شرکت Tiny

وي همچنين در خصوص قيمت احتمالي اين وسيله گفت: ابتدا بايد شبكه را برپا كنيم و پس از برقراري شبكه

یعنی نگاه کنین خداییش ، هنوز شبکه رو برپا نکردند میان قول اینترنت اون هم 8 مگ بر ثانیه رو میدن .
8 مگ نمی خواد شما بیاین 800 کیلوبایت بر ثانیه بدین ما قبولتون داریم . اما همون رو درست . نه اینکه هفته ای 6 روز قطع باشه اون یک روز هم یک کشتی رد میشه اینترنت قطع بشه .

ztx4
دوشنبه 10 خرداد 1389, 23:22 عصر
همین 128 رو ازمون نگیرن،8 مگ پیش کش.

به قول شاعر :
آدمی امیدوار است به خیر کسان
مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان

YourWorldToday
دوشنبه 10 خرداد 1389, 23:38 عصر
خدا عاقبت همون رو بخیر کنه!

علیرضا حسن زاده
دوشنبه 10 خرداد 1389, 23:59 عصر
چنین چیزی تو چندتا از کشور های دنیا مرسومه و آیا مردم شون توانایی استفاده از اون رو دارن؟ قیمتش چنده؟
3G الان کجاها فعال هست؟ اگه آمار اینا رو داشته باشیم بهتر میشه قضاوت کرد. آخه بعضا ما میایم چرخ رو اختراع کنیم بعد چند سال تلاش یکی از راه میرسه میگه اینی که شما داری تلاش می کنی بسازی اسمش چرخه و چند سال پیش فلان جا تولید میشده، الان هم خط تولیدش داره از رده خارج میشه (زمانی که تلفن همراه وارد کشور شد شبکه 3G داشت تو کشورهای توسعه یافته راه اندازی می شد الان هم دارن رو نسل جدید رو با پشتیبانی خیلی زیاد از دیتا راه اندازی میکنن حالا ایرانسل هم که چند سال پیش شروع به کار کرد نرفت دنبال تکنولوژی جدید، خوب چیکار کنن این گوشی های قدیمی که 3G پشتیبانی نمیکنه رو به کی بفروشن پس، کلی هزینه کردن واسه خط تولیدش:گیج:)

vcldeveloper
سه شنبه 11 خرداد 1389, 00:39 صبح
زمانی که تلفن همراه وارد کشور شد شبکه 3G داشت تو کشورهای توسعه یافته راه اندازی می شدعزیز جان، اولین شبکه آزمایشی 3G در جهان تازه سال 2001 (9 سال پیش) در ژاپن راه اندازی شد. در حالی که شبکه تلفن همراه در ایران از سال 1373 شمی (16 سال پیش) شروع به کار کرد.

تا سال 2007، فقط حدود 7 درصد خدمات موبایل در کل جهان 3G بوده. کشورهایی مثل انگلستان حدودا 20 درصد خدمات موبایل شان 3G هست، کشوری مثل هند تازه امسال مناقصه انتخاب اپراتور 3G رو در کشورش راه اندازی کرده.

پوشش 3G در کل جهان در پایان سال 2008 رو می تونید در نقشه زیر ببینید:
http://www.gsmworld.com/roaming/GSM_WorldPoster2009A.pdf

crazyfull
سه شنبه 11 خرداد 1389, 00:42 صبح
اين يه تيتر تبليغاتیه و به اين معنا نيست که اپراتور سوم اينترنت 8 مگابيتی ارائه ميده, الکی دل مردم رو خوش ميکنن
مودم های معمولی ADSL خانگی هم تا 8 مگابيت رو پشتيبانی ميکنند از اين گذشته امکان افزايش سرعت تو شهر های بزرگ وجود داره, اما نميشه به دلايلی...
هرچقدر هم که سرعت زياد باشه ولی پهنای باند کم باشه به درد نميخوره

علیرضا حسن زاده
سه شنبه 11 خرداد 1389, 16:01 عصر
عزیز جان، اولین شبکه آزمایشی 3G در جهان تازه سال 2001 (9 سال پیش) در ژاپن راه اندازی شد. در حالی که شبکه تلفن همراه در ایران از سال 1373 شمی (16 سال پیش) شروع به کار کرد.
شروع به کار و عمومی شدن شبکه بنظرم یکم تفاوت داشته باشن الان Digital TV چند سال که راه اندازی شده از کی فقط تو تهران تقریبا عمومی شده و اینکه کی عموم مردم کشور می تونن از اون استفاده کنن، بنظرم (البته نظر شخصی) شروع به کار با در دسترس عموم قرار گرفتن خیلی تفاوت داره
ولی بهر حال ما که از خدا مونه 8 مگ نه 100مگ هم بدن ولی سنگ بزرگ نشان از نزدن داره

mirmousavi.m
سه شنبه 11 خرداد 1389, 16:43 عصر
من به دلیل pcm بودن تلفن نمی‌تونم ADSL بگیرم.
از وایمکس هم نمی‌تونم استفاده کنم چون خارج از محدوده تحت پوشش هستم.
wireless هم نمی‌تونم استفاده کنم چون رو پشت‌بام دید نداره
با dial-up روزی حدود ۵ ساعت کانکت میشم که هزینه بالایی داره ولی من حاضرم دو برابرش هزینه کنم به جاش سرعت ۱۲۸ ADSL رو داشته باشم و این همه دردسر نکشم که به اینترنت وصل بشم.
حالا هم که فقط یه آهی کشیدم پستم رو جناب Behrouz_Rad پاک کرد
به نظرتون نباید شاکی بشم با بزنم زیر گریه؟

mohsen_Iran
سه شنبه 11 خرداد 1389, 17:21 عصر
من دیروز تو اخبار شنیدم که آقای وزیر گفتن که همون 128k کافیه! ؟؟؟؟؟

vcldeveloper
سه شنبه 11 خرداد 1389, 18:21 عصر
شروع به کار و عمومی شدن شبکه بنظرم یکم تفاوت داشته باشن موبایل از حدود سال 1374 در اختیار عموم بود، و افراد جامعه می تونستند با پرداخت هزینه آن، سرویس مربوطه را دریافت کنند. مسئله ایی که اینجا مطرح هست اینه که ادعای اختراع چرخ و عقب ماندگی از موج جهانی که شما در مورد 3G چندان محلی از اعراب نداره، و از این نظر، جایگاه ایران در زمینه استفاده از 3G مشابه سایر کشورهای در حال توسعه هست.

Open-Source
سه شنبه 11 خرداد 1389, 18:26 عصر
اگه بخوان این سرعت رو ارائه بدن دیگه نمیشه اسمش رو نسل سوم گذاشت.(آخه نسل سوم سرعتش حدود 3 مگابیت هستش و نسل چهارم که در آینده عملی میشه حدود 20 مگابیت هستش).
اینو میشه بهش گفت نسل 3.5 .

راستی هنوز اپراتور سوم معلوم نشده؟
خیلی ها میگن، اتصالات قراره این سرویس رو تو ایران بده (از مدت ها قبل صحبتش بوده)؛ چقدر صحت داره؟

1485159
سه شنبه 11 خرداد 1389, 20:04 عصر
میشه، آره، ایشالا نوه و نتیجمون میبینن:لبخند:

taknegaar
سه شنبه 11 خرداد 1389, 20:46 عصر
راستی هنوز اپراتور سوم معلوم نشده؟
خیلی ها میگن، اتصالات قراره این سرویس رو تو ایران بده (از مدت ها قبل صحبتش بوده)؛ چقدر صحت داره؟

تامین تله کام زیر مجموعه سازمان تامین اجتماعی است، که برنده نهایی مناقصه شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از آغاز فعالیت اپراتور سوم تلفن همراه در اواخر امسال خبر داد.

http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=BusinessContent&news_num=226274

Open-Source
سه شنبه 11 خرداد 1389, 21:38 عصر
ای بابا ...:افسرده:
اپراطور سوم هم که دولتی شد.!
اونم یه چیزی تو مایه های همراه اول خواهد بود.
من دوست داشتم یه شرکت خصوصی این سرویس رو ارائه بده.
حیف...

Netsky
سه شنبه 11 خرداد 1389, 21:40 عصر
تو کلیک نوشته بوده که تله کام از 22 بهمن شروع به کار میکنه . فکر کنم حدودا 200 سال بعدش یعنی در تاریخ 22 بهمن 1589 اینترنت با سرعت 8 مگابایت رو ارائه بدن .

mohsen_Iran
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 10:46 صبح
اگه بخوان این سرعت رو ارائه بدن دیگه نمیشه اسمش رو نسل سوم گذاشت.(آخه نسل سوم سرعتش حدود 3 مگابیت هستش و نسل چهارم که در آینده عملی میشه حدود 20 مگابیت هستش).
اینو میشه بهش گفت نسل 3.5 .

تا جایی که من می دونم نسل سوم از 2 یا 3 مگ شروع میشه تا 15 مگ تو بهترین حالت که کشورهای مثل ژاپن 15 مگ ارائه میدن و نسل چهارم از 15 به بالا ارئه میده

ARC
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:23 صبح
حالا 8 مگا هم نه 100 مگا وقتی بگن هر کیلو بایت 100 تومان چه ارزشی داره گول اینا رو نخورید اینا از یه جای دیگه محدودش می کنن.

ztx4
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:38 صبح
آقا جان تا بوده همین بوده و تا هست همین هست.
با توجه به سیاست ها ی فعلی دولت نسل ما اینترنت پر سرعت رو در ایران تجربه نخواهد کرد.اینقدر بحث نکنید.یا باید برید خارج یا قید اینترنت پر سرعت رو بزنید یا صبر کنید تا شاید اتفاقی بیوفته و ... !

mohsen_Iran
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 20:03 عصر
البته من فکر میکنم محدودیت اینترنت بیشتر از سمت شورای عالی انقلاب فرهنگی باشه و اونا تصویب کردن که 128 به بالا نباشه!!!!!

iSoheil
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 20:42 عصر
می‌گن: بشنو باور نکن.
تُرکیش می‌شه: اِشید ایناما :)

shahab_ksh
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:50 عصر
البته من فکر میکنم محدودیت اینترنت بیشتر از سمت شورای عالی انقلاب فرهنگی باشه و اونا تصویب کردن که 128 به بالا نباشه!!!!!

پس چطور من الان یک مگ دارم با سرعت دانلود 150 kbs

ztx4
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 23:47 عصر
پس چطور من الان یک مگ دارم با سرعت دانلود 150 kbs

خوب سرعت اینترنت به محل استفاده ، ISP و موقعیت اجتماعی شما بستگی کامل داره!

برای یک کاربر عادی که اینترنت رو برای استفاده ی شخصی و در منزل خودش می خواد و همچنین هیچگونه آشنایی سببی یا نصبیی با ISP اش نداره ،128 تا بیشتر نمی دهند!

اما برای دانشجو ها ، مراکز خدماتی مثل کافی نت ها و ... این مقدار بیشتره

ضمنا بعضی جاها اینترنت Share شده می دهند که قضیه اش فرق می کنه.

راستی یادم رفت بگم:
خوش به حالت....

Netsky
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 23:51 عصر
سرعت دانلود 150 kbs
خیلی فرقی هم نمیکنه . سرعت دانلودت میشه تقریبا 19 کیلوبایت بر ثانیه . با 128 کیلوبیت سرعت دانلود میشه 16 کیلوبایت .

ztx4
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 00:28 صبح
خیلی فرقی هم نمیکنه . سرعت دانلودت میشه تقریبا 19 کیلوبایت بر ثانیه . با 128 کیلوبیت سرعت دانلود میشه 16 کیلوبایت .

خیر دوست گرامی
اونی که شما فرمودید برای سرعت 150 Kbps است. نه 150 Kbs
اولی کیلو بیت بر ثانیه است.دومی کیلو بایت بر ثانیه!

shecarchi
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 00:30 صبح
یادش بخیر یه 128 شاتل گرفته بودم با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکردم

vcldeveloper
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 02:01 صبح
اونی که شما فرمودید برای سرعت 150 Kbps است. نه 150 Kbs
هر دوتایی که شما نوشتید، یک چیز هستند. اگر بخوان کیلوبایت بنویسند، b را با حرف بزرگ، یعنی B می نویسند؛ یعنی میشه KB. وقتی با حرف کوچک نوشته میشه، یعنی بیت.

Nima_NF
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 04:43 صبح
چند سال قبل که ایران صحبت از راه اندازی اینترنت موبایل می کرد، بنده گمان می کردم بر روی Edge در حال کار هستند، اما متاسفانه بعد از یک تاخیر طوالانی مدت، معلوم شد که gprs را به عنوان یک راهکار موقتی اندازی شده است، در حالی که انتظار می رفت حتی برای شروع هم که شده است در سال های بعد از 2005 حداقل Edge انتخاب می شد، چون اکثر گوشی ها (حتی قدیمی ها) آن را پشتیبانی می کنند.

GPRS تکنولوژی برابر dialup هست و سرعتش تا نهایت 40kb هست که در شهرستان های ایران حتی این سرعت در ساعات مختلف پایین تر نیز هست!!
در بسیاری از کشورها پس از آمدن Edge (مرسوم به GPRS پیشرفته یا EGPRS )به دلیل سرعت بسیار پایین، GPRS به نوعی عملا از دور خارج شد و Edge جایگزین آن شد. Edge به 2.5G معروف هست.
البته هنوز GPRS در برخی کشورها وجود دارد، اما نه جایگزین Edge ،بلکه به عنوان یک پشتیبان اضافی.

پس اگر اعتراضی باشد، باید فعلا بر روی این انتخاب باشد.

Edge و GPRS هر دو تکنولوژی هایی هستند که تقریبا اکثر گوشی های 7 سال اخیر آن ها را پشتیبانی می کنند.
سرعت Edge چند برابر GPRS یعنی تا 236Kb هست که چیزی بین اینترنت 128 تا 256 ADSL کیلوبیت هست و برای اکثر کارهای شخصی مناسب هست.

- تفاوت سرعتی Edge با GPRS را این طوری می توانم با مثال مقایسه کنم (هر دو را تجربه کرده ام):
با Edge شما به راحتی می توانید Google map را اجرا کنید و به محض اینکه نقشه را حرکت می دهید و به خیابان دیگر می روید فورا نقشه جدید در صفحه لود می شود.
اما با GPRS باید چند ثانیه صبر کنید تا هر صفحه لود شود و این تاخیر در GPRS بسیار بسیار آزار دهنده است و نمایش چند ثانیه برای یافتن مکان خاصی، به چند دقیقه طول خواهد کشید، همین طور در ترکیب با GPS.

در مورد 3G هم بدانید که تکنولوژی جدیدی هست، حتی اکثر گوشی های 2 سال اخیر هم آن را پشتیبانی نمی کنند، مگر اکثرا انواع گران قیمت. هنگام خرید باید حتما دقت کنید تا گوش مورد نظر 3G پشتیبانی کند.
پس اگر امروز ایران به 3G مجهز شود، اکثر مردم نمی توانند از آن استفاده کنند و باید گوشی جدید خریداری کنند. حتی بسیاری از افراد که گوشی های گران قیمت را طی چند سال قبل خریده اند، معمولا دارای نسخه کلاس پایین تر و سرعت پایین تر 3G هستند.

ضمنا این طور هم فکر نکنید 3G ارزان هست یا کیلوبایتی، حتی در آمریکا باید قرارداد AT&T به شکل زیر ببندید:
250MB - $14.99
Unlimited - $29.99

saeidi.yusuf
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 12:21 عصر
تو متن این تاپیک یه نکته ی هست که من بار دوم که دیدمش متوجه شودم:
اینترنت پر سرعت 8 مگا بیت [B] نه [B]بایت که میشه 1 مگا بایت.درسته که این سرعت هم خوب ولی این کجا و آن کجا

mostafaaa
دوشنبه 17 خرداد 1389, 09:04 صبح
تو متن این تاپیک یه نکته ی هست که من بار دوم که دیدمش متوجه شودم:
اینترنت پر سرعت 8 مگا بیت [b] نه [B]بایت که میشه 1 مگا بایت.درسته که این سرعت هم خوب ولی این کجا و آن کجا
سلام دوست من
متن تاپیک کاملا درسته
سرعت اینترنت و در کل پهنای باند رو بر مبنای بیت میسنجند و نه بایت و این 8 مگا بیتی که گفته شده دقیقا 8 میلیون بیت در ثانیه هستش. و وقتی میگیم 1Kbit/s منظورمون 1000 بیت در ثانیه است و نه 1024. در کل زمانی که داریم از پهنای باند صحبت میکنیم، لزوما اعداد مضربی از دو نیستند.

Open-Source
دوشنبه 24 خرداد 1389, 18:33 عصر
عضو هیئت مدیره شرکت تامین تله‌کام از انتخاب شرکت فرانسوی "sofrecom" به عنوان مشاور پروژه اپراتور سوم موبایل خبر داد و گفت: از تجارب این شرکت در انتخاب پیمانکاران شبکه اپراتور سوم که قرار است سیمکارت های نسل سومی را وارد بازار کند، استفاده خواهد شد.

مهدی افراسیابی در گفت‌وگو با مهر، با تاکید بر اینکه این شرکت فعالیت و اقدامات مشاوره‌ای خود را برای اپراتور سوم آغاز کرده است، اظهار داشت: در مناقصه بین‌المللی انتخاب مشاور اپراتور سوم شرکت‌های بسیاری حضور داشتند که 7 شرکت از سوی تامین تله‌کام انتخاب شدند و از میان این 7 شرکت نیز سه شرکت به مرحله پایانی مناقصه راه یافتند و در نهایت شرکت فرانسوی " sofrecom" که زیرمجموعه اپراتور تله کام فرانسه است، از میان این سه شرکت با اخذ امتیاز مناسب در بخش فنی و قیمت به عنوان مشاور پروژه اپراتور سوم انتخاب شد.

عضو هیئت مدیره شرکت تامین تله‌کام گفت: برای ترویج نسل سوم موبایل در کشور نیازمند مشاور متخصص هستیم که این شرکت می‌تواند در این زمینه بسیار موثر باشد.

وی پیش از این نیز در گفت‌وگو با مهر از راه‌اندازی نسل سوم موبایل در کشور و عرضه این سیمکارت‌ها تا پایان سال جاری خبر داد و گفته بود: سیم‌کارت‌های این اپراتور طبق پروانه صادر شده از سوی سازمان تنظیم مقررات با کد 092 وارد بازار می‌شوند.

منبع (http://www.itna.ir/archives/news/014125.php)

vpn4irani
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 16:06 عصر
مثل اینکه اصل خبر فراموش شده!

morrning
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 17:43 عصر
نمی خواد خودتون رو ناراحت کنید. هر وقت اومد شما روی کره زمین نیستید و اون دنیا سیر میکنید(البته شامل خودم هم میشه)چون وعده مسئولان یا اصلا عملی نمیشه یا بعد از دو قرن نصفه و نیمه انجام میشه.

زیاد جدی نگیرید فقط با تبسمی ازش رد بشد:لبخندساده:

arian_sh3
جمعه 28 خرداد 1389, 01:32 صبح
منکه چشمم آب نمیخوره...
همین الآنش 128 بزور میدن... بعد 8 گیگ؟
به قول بچه ها ازین حرفا زیاد شنیدیم. کو عمل؟

Netsky
جمعه 28 خرداد 1389, 09:42 صبح
بعد 8 گیگ
نه رفیق ، 8 مگابیت .
البته زیاد تفاوتی نداره ، چون هیچ کدومش عملی نمیشه . :لبخند:

trade_mark
یک شنبه 30 خرداد 1389, 12:10 عصر
هنوز بعضی از مرکز های مخابراتی در شهرستان خدمات adsl رو روی خط تلفن پشتیبانی نمیکنن حالا دم از 8 Mb می زنن.
واقعا که...
اول بیاین زیر ساخت ها رو درست کنین بعد بیان وعده سر خرمن بدین