ورود

View Full Version : بوت کردن یک کامپیوتر از طریق شبکه

omid_Ahmadi
یک شنبه 15 خرداد 1384, 19:33 عصر
سلام
من یه کامپیوتر دارم که متاسفانه هیچ وسیله ای برای بوت کردن به جز هارد و کارت شبکه نداره. حالا برای نصب یه سیستم عامل دیگه روی اون با مشکل مواجه شدم. میخوام بدونم چه طور میتونم از طریق شبکه این کامپیوتر رو بوت کنم. البته مادربورد اون قابلیت بوت از طریق شبکه رو داره. پورتوکلهایی رو هم که در بایوس برای بوت از شبکه نوشته RPL و PXE هستند.
لطفا اگه ممکنه توضیح بدید که چه طور میتونم این کامپیوتر رو با CD-ROM یه کامپیوتر دیگه بوت کنم. :reading:
راستی قبلا جستجو هم کردم و یه تاپیک هم در این مورد پیدا کردم ولی اطلاعات اونجا زیاد برام کاربردی نبود
:flower:

Lus
دوشنبه 16 خرداد 1384, 06:37 صبح
باید یه کامپیوتر سرور 2000 یا 2003 داشته باشی که روش رایز server نصب باشه بعد نیاز به
اکتیو دایرکتوری داره و دی-اچ-سی-پی و دی-ان-اس که بهتره بیخیال این کار بشی وقت زیاد میباره
به درد یه پی-سی نمیخوره وقت تلف کردنه
سی-دی رام اون یکی سیستم رو بگیر بزار سره این سیستم او-اس رو نصب کن
این بهترین روش هست

omid_Ahmadi
دوشنبه 16 خرداد 1384, 07:11 صبح
متاسفانه کامپیوتری که CD-ROMش خراب شده یه لپ تاپه نه یه PC. البته این کامپیوتر یه درایو اکسترنال داره ولی مادربورد اون توانای بوت از درایوهای اکسترنال و USB رو نداره و CD-ROM داخلی هم برای این مدل توی بازار پیدا نمیشه. به خاطر همین تنها راه برای بوت کردن اون به جز هارد استفاده از شبکه هست.

حالا اگه ممکنه یه مقدار توضیح بدید و مراحل کار رو بگید تا من بتونم سیستم عامل اون رو عوض کنم.
ممنون :flower:

MM_Mofidi
دوشنبه 16 خرداد 1384, 13:48 عصر
EPROM مخصوص این کار را روی کارت شبکه نصب کنید تنظیمات مربوطه روی سرور را هم فعال کنید.
همچین راحت هم نیست

omid_Ahmadi
دوشنبه 16 خرداد 1384, 13:51 عصر
همچین راحت هم نیست

راحت نبودن کار رو خودم هم میدونم ولی متاسفانه راه دیگه ای ندارم.
حالا اگر لینکی یا سایتی که در این باره توضیح داده باشه هم معرفی کنید خیلی میتونه کمک کنه.
:flower:

MM_Mofidi
دوشنبه 16 خرداد 1384, 14:02 عصر
نمایندگی d-link در ایران
تماس بگبرید eprom مربوطه را خریداری کنید.(بسته به سیستم عامل مورد نظر متفاوت است)
اگر هم کارت شبکه on board دارید بعد از اینکه از پشتیبانی کردن lan boot up توسط اون مطمئن شدید تنظیمات را با سرور انجام بدید باید ببنید با چه سیستم عاملی بوت میشه

omid_Ahmadi
دوشنبه 16 خرداد 1384, 15:43 عصر
ببخشید من بالاتر گفته بودم که کارت شبکه من on board هست و خودش RPL و PXE رو ساپورت میکنه.
راجع به قسمت دوم هم اگه ممکنه یا بیشتر توضیح بدید یا یه مرجع معرفی کنید.

Gladiator
دوشنبه 16 خرداد 1384, 21:53 عصر
Remote Installation Service رو نصب کن بروی یک کامپیوتر سرور ٬ اگر کارت شبکه شما این سرویس رو پشتیبانی کنه میتونی خیلی راحت بروی هر تعداد PC که در این شبکه قرار داره سیستم عامل های Windows 2000 Professional و Windows XP رو نصب کنی .

omid_Ahmadi
دوشنبه 16 خرداد 1384, 22:32 عصر
مشکل اینجاست که من میخوام لینوکس نصب کنم نه ویندوز.

Lus
دوشنبه 30 خرداد 1384, 07:37 صبح
میدونم به جای رایز سرور میشه از نرم افزار های دیگه واسه بوت شبکه استفاده کرد مثل گاست
از سیمنتک، ولی بیشترشن ( یعنی همشون) واسه بوت ویندوز هستن، ولی لینوکس چیزی سراغ ندارم ؟