View Full Version : کار با table
hassan_kahrizy
یک شنبه 15 خرداد 1384, 23:26 عصر
بسمه تعالی
با سلام
در حال طراحی سایتی هستم و با table کار می کنم ولی تنظیم table ها مرا کلافه کرده و برخی اوقات اندازه برخی از table ها غیر قابل تغییر است و یا اینکه با اضافه کردن یک سطر یا ستون به تمام table ها اضافه می کند
دوستانی که می تونند کمک کنند
ما رو راهنمایی کنند
با تشکر
Masuod
چهارشنبه 18 خرداد 1384, 01:35 صبح
سلام سوال شما خیلی کلیه
اما به هر صورت بگم که جدولها توی html به نصبتهای کلی تقسیم میشن یعنی اگر یه ستون رو 3 قسمت بکنی حتی اگر یه سطرش رو ! این عمل به روی همه ستونها انجام میشه حتی اگر بعدا هم به فکر تقسیم بقیه اشون بیافتی... واسه همینه که نمیتونی یه ستون رو به نصبتهای مختلف تقسیم بکنی...(یا یه ستر )
سعی کن از درصد بندی استفاده کنی و ایجاد جدولهای تو در تو هم خیلی مفیده
دیگه هم نمیدونم چی میخوای ... سوالتو واضح بپرس
موفق باشی :موفق:
hassan_kahrizy
چهارشنبه 18 خرداد 1384, 05:36 صبح
بسمه تعالی
با سلام و تشکر
من با front page کار می کنم
می خواستم از دوستانی که سابقه طراحی سایت دارند بپرسم چطور table هایی با این همه پیچیدگی طراحی می کنند و مدیریت می کنند
اگر یه ستون رو 3 قسمت بکنی حتی اگر یه سطرش رو ! این عمل به روی همه ستونها انجام میشه حتی اگر بعدا هم به فکر تقسیم بقیه اشون بیافتی... واسه همینه که نمیتونی یه ستون رو به نصبتهای مختلف تقسیم بکنی
یعنی هیچ راهی نداره که دست به ما بقی رو دست نزنه
:(
Nightbat
چهارشنبه 18 خرداد 1384, 09:11 صبح
راهش اینه که اندازه Cell هاتو به Px بدی
Masuod
پنج شنبه 19 خرداد 1384, 01:37 صبح
frontpage کار شما رو خیلی راحت میکنه.. به هر صورت اگر موفق نشدی که یه خونه از جدول رو 20% در نظر بگیری و دقیقا خونه پاپیین اون رو 50٪ صفحه در نظر بگیری... یا مشکلاتی از این قبیل . بهتره که تو ی هر خونه از جدول یه جدول جدید بسازید... نترسید تنها یه کد ساده اضافه میشه و صفحه شمارو سنگین نمیکنه...
من قول میدم :wink:
تازه خاصیتهای چپ چین و راست چین و وسط چین نیز در این حالت مستقل تر عمل میکنند.. :sunglass:
hassan_kahrizy
پنج شنبه 19 خرداد 1384, 23:04 عصر
بسمه تعالی
با سلام
و تشکر از شما
فعلا مشکلم حل شد
:flower:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.