Lus
دوشنبه 16 خرداد 1384, 06:40 صبح
بحثی که میخوام بکنم فقط مربوط به فروم نتورک و خانواده ای ویندوز هست نه فروم دیگه
سلام موضوع و نحوه ی پاسخ دهی تو فرومها خیلی بد داره جلو میره.
بقول یه کی از دوستان هر موقع کسی به مشکل بر بخوره سؤال میکنه اگه جواب گرفت میره به امان
خدا اگه هم کسی نتونست کمکش کنه کلی بدو بیرا میگه
خلاصه این که این ره که ما میرویم سر به ناکجا آباد دارد ؟
یه پیشنهاد دارم که میخوام فقط کسانی به این پیشنهاد پست بدان که میدونن از عهدش بر میان و
اطلاعات درستی دارن که به دیگران یاد بدن! اگه شما جزوه اون دسته از آدمهای هستین که میخوان
از این سایت چیز یاد بگیرن و چیزی به دیگران یاد ندین لطفاً از دادن پست خوداری کنید
پیشنهاد :
1- یه لیست از کاربران تهیه کنیم که ببینیم هر کس چه تخصصی داره و میتونه تو چه ضمینه ای بهتر کار کنه
2- انجمن ها رو جدا کنیم، بخش های تخصصی تر ایجاد کنیم، بخش های ویندوز ایکس-پی، ویندوز 2003
که بازم میشه تخصصی ترش کرد
3- بحث و موضوعات هفتگی داشته باشیم، هر هفته یه موضوع رو بنا به شارایط انتخاب میکنیم
روش تحقیق میکنیم هرکی هرچی یاد گرفت و تجربیات افراد پیش کسوت همه با هم میشه یه مقاله
آموزشی خوب ؟
4- در دادن پست از پاسخ دادن کلی به پست ها خود داری کنیم، اگه فقط یه چیزی
کلی میدونین بهتر اصلاً چیزی نگین، که بعد پشیمون بشین
یه موضوع دیگه هم هست که میدونم خیلی هاتون باهاش مخالفین ولی میگم چون برام ثابت شده
که هرچیزی رو هر کس نباید بدونه ؟
آقا میخوام بگم که من و شما خیلی وقت گزاشتیم که تا به اینجا که هستیم رسیدیم،
یه کلام اینکه اگه توکل به خدا و پشت کارمون نبود اینی که هستیم نبودیم، اگه قرار باشه هرچی
رو که با کلی بد بختی یاد گرفتیم بیایم همین جوری بگیم فکر کنم ضرر کردیم؟ من توش سودی نمیبینم
منظورم پولی کردن سایت نیست میخوام که وضع سایت اینجوری که هست نباشه.
بد نیست یه فکر اساسی هم واسه این موضوع کنیم تا کسی فکر نکنه اینجا صرفاً کلاس رفع اشکال هست؟؟؟؟؟؟
سلام موضوع و نحوه ی پاسخ دهی تو فرومها خیلی بد داره جلو میره.
بقول یه کی از دوستان هر موقع کسی به مشکل بر بخوره سؤال میکنه اگه جواب گرفت میره به امان
خدا اگه هم کسی نتونست کمکش کنه کلی بدو بیرا میگه
خلاصه این که این ره که ما میرویم سر به ناکجا آباد دارد ؟
یه پیشنهاد دارم که میخوام فقط کسانی به این پیشنهاد پست بدان که میدونن از عهدش بر میان و
اطلاعات درستی دارن که به دیگران یاد بدن! اگه شما جزوه اون دسته از آدمهای هستین که میخوان
از این سایت چیز یاد بگیرن و چیزی به دیگران یاد ندین لطفاً از دادن پست خوداری کنید
پیشنهاد :
1- یه لیست از کاربران تهیه کنیم که ببینیم هر کس چه تخصصی داره و میتونه تو چه ضمینه ای بهتر کار کنه
2- انجمن ها رو جدا کنیم، بخش های تخصصی تر ایجاد کنیم، بخش های ویندوز ایکس-پی، ویندوز 2003
که بازم میشه تخصصی ترش کرد
3- بحث و موضوعات هفتگی داشته باشیم، هر هفته یه موضوع رو بنا به شارایط انتخاب میکنیم
روش تحقیق میکنیم هرکی هرچی یاد گرفت و تجربیات افراد پیش کسوت همه با هم میشه یه مقاله
آموزشی خوب ؟
4- در دادن پست از پاسخ دادن کلی به پست ها خود داری کنیم، اگه فقط یه چیزی
کلی میدونین بهتر اصلاً چیزی نگین، که بعد پشیمون بشین
یه موضوع دیگه هم هست که میدونم خیلی هاتون باهاش مخالفین ولی میگم چون برام ثابت شده
که هرچیزی رو هر کس نباید بدونه ؟
آقا میخوام بگم که من و شما خیلی وقت گزاشتیم که تا به اینجا که هستیم رسیدیم،
یه کلام اینکه اگه توکل به خدا و پشت کارمون نبود اینی که هستیم نبودیم، اگه قرار باشه هرچی
رو که با کلی بد بختی یاد گرفتیم بیایم همین جوری بگیم فکر کنم ضرر کردیم؟ من توش سودی نمیبینم
منظورم پولی کردن سایت نیست میخوام که وضع سایت اینجوری که هست نباشه.
بد نیست یه فکر اساسی هم واسه این موضوع کنیم تا کسی فکر نکنه اینجا صرفاً کلاس رفع اشکال هست؟؟؟؟؟؟