ورود

View Full Version : سوال: Remote Desktop

علیرضا حسن زاده
سه شنبه 11 خرداد 1389, 08:29 صبح
با سلام
همون طور که می دونید برای کار با Remote Desktop تو اینترنت باید کلاینتی که می خوایم به اون وصل بشیم IP ولید داشته باشه که تو کشور ما (جاهای دیگه رو نمی دونم) معمولا IPها NAT شدن برای رفع مشکل فکر کردم که یه VPS بگیرم و سرویس VPN را روی اون فعال کنم و برای مشتریام یه یوزر پسورد بدم که با اون به VPN وصل بشن حالا وقتی من خودم هم با یه یوزر&پسورد به همون VPS با VPN وصل می شم می تونم با ریموت دسکتاپ به سیستم مشتری وصل بشم چون IP هامون تو یه رنج قرار میگیره و...(البته امتحان نکردم هنوز در حد پرسش هست) بنظرتون راه حل مناسبی هست یا روشی بهتر هم وجود داره؟ در ضمن درصورت امکان یه نرم افزار خوب برای مدیریت VPN معرفی کنید
با تشکر

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 16:17 عصر
یعنی کسی نمیدونه با VPNی که از VPSگرفته شده باشه این کار امکان پذیر هست یانه؟

HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 20:06 عصر
دوست خوب دقیق بگو مخوای چکار کنی تا بتونم بهتر راهنمای کنم به شما

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:17 عصر
خوب تو پست اول کامل توضیح دادم که می خوام چیکار کنم؟:گیج:

HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 22:39 عصر
منظورم هدف از اين كار قرا سيستم سرويس كنيد يا نرم افزار كه نوشته ايد بروز رساني كنيد

چون متونيد خود شما سرور بشيد و به شما كانكت كنند و بعد ريموت بزنيد

nima_8m
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 00:14 صبح
با سلام
اگه میخواید به سیستم مشتری ها وصل شید که فایل بگیرید و یا بفرستید و یا اینکه مثلا مشکلاتشونو حل کنید میتونید از طریق خط تلفن با pcanywher این کار رو به راحتی انجام بدید من الان سراسر کشور واسه مشتریها این کارو کردم عالیه یه خورده سرعت پایین هست اما بی دردسره
موفق باشید

علیرضا حسن زاده
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 00:21 صبح
دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی اکثر مشتریای من ADSL 128 و بالاتر دارن پس فکر کنم RemoteDesktop ایده بهتری باشه ضمنا اگه لطف کنید بفرمایید که طرحی که با VPN اونم از طریق VPS برای این کار می خوام انجام بدم عملی هست ؟
مثلا می خوام اگه کاربر نرم افزارشو قاطی کرد یا تنظیمات چاپگر دستکاری کرد دیگه نرم تو محل مشتری و ریموت مشکل رو حل کنم بطور کلی بجز قطعی شبکه دیگر موارد رو به صورت ریموت حل کنم؟:لبخند:

nima_8m
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 00:27 صبح
بله با vpn میشه اما vpnمشکلات خاص خودش و داره من تا حالا ندیدم 100% کسی راضی باشه اما پیشنهاد من استفاده از نرم افزارهایی که تو بستر اینترنت و با آی پی کار میکنن http://www.teamviewer.com/index.aspx یکی از اوناست عالیه تو سرعتها بالا حرف نداره بین خودمون باشه بانک[...] تمام شعباتش و از این طریق و با این نرم افزار کنترل میکنه
اینم آدرس ک ر ک شدش
http://www.2baksa.net/index.php?query=teamviewer&amount=0&blogid=1
موفق باشید