ورود

View Full Version : اشیا مورد نیاز برای نصب یک برنامه در سیستم دیگر

nimakaiedi
سه شنبه 11 خرداد 1389, 12:21 عصر
سلام...

من یه برنامه با استفاده از ابزارهای استاندارد دلفی 2009 و بانک sql server 2008 نوشتم
حالا این برنامه باید روی چند تا کلاینت تو یک شبکه بزرگ نصب بشه
بانک اون رو می خوام بزارم رو سرور و با استفاده از خود sql server و با مقدار دهی adoconnection کلاینت ها رو به سرور متصل کنم(حالا بماند که تو این هم مشکل دارم و خطا دریافت می کنم)

سوال من اینه که وقتی بخوام این برنامه رو ببرم رو کلاینت مقصد باید چه کامپوننت هایی رو ببرم و همراه برنامه نصب کنم ؟؟؟

ParsaNM
سه شنبه 11 خرداد 1389, 13:15 عصر
دوست عزيز
براي ارتباط بين دلفي و SQL Serever اول بايد روي Client ها Sql Server Client رو نصب کني و براي اجرا شدن دلفي هم اگر از تکنولوژي خاصي استفاده نکردي چيزي لازم نداري ... اگر استفاده کردي فقط کافيه که يک بار برنامه رو روي Client اجرا کني اونوقت بهت پيغام مي ده که مثلا فلان Dll يافت نشد.

nimakaiedi
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 07:16 صبح
دوست عزيز
براي ارتباط بين دلفي و SQL Serever اول بايد روي Client ها Sql Server Client رو نصب کني و براي اجرا شدن دلفي هم اگر از تکنولوژي خاصي استفاده نکردي چيزي لازم نداري ... اگر استفاده کردي فقط کافيه که يک بار برنامه رو روي Client اجرا کني اونوقت بهت پيغام مي ده که مثلا فلان Dll يافت نشد.
وقتی میخوام بانک رو روی سرور بذارم باز هم باید SQL رو روی کلاینت ها نصب کنم؟؟؟
خب من می خوام همین خطا رو نده دیگه(فلان dll)
به عبارت دیگه برنامه رو هرجا بردم بدون حتی یک خطا اجرا بشه

اصلا یه سوال دیگه چجوری میشه فهمید که تو اجرای یک برنامه چه dll هایی درگیرند؟؟؟

SYNDROME
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 07:44 صبح
وقتی میخوام بانک رو روی سرور بذارم باز هم باید SQL رو روی کلاینت ها نصب کنم؟؟؟

اگر می خوای مستقیماً به سرور متصل بشی نیازی به Client نیست ولی باید Post 1433 را که SQL استفاده می کنی در Execptionهای ویندوز سرور معرفی کنی که بتوانی از Client متصل شوی یا Firewall را Off کنی.

خب من می خوام همین خطا رو نده دیگه(فلان dll)

در دلفی 7 شاخه ای به اسم System32 است که اگر آن را در System32 ویندوزت کپی کنی مشکلات حل می شود.فقط نمی دانم این در 2009 جواب می دهد یا نه.(من در 2007 تست کردم)فقط در هنگام کپی کردن اگر پیغامی مبنی بر وجود فایل داشت باید Skip کنی.
موفق باشید