View Full Version : با حجم انبوهی از فایل های موزیک صوتی (و نه فایل های تصویری) چه کنیم؟
حمید محمودی
سه شنبه 11 خرداد 1389, 22:25 عصر
سلام. میخاستم بدونم با این همه فایل mp3 و ... چه طوری کار کنیم .یعنی با چه نرم افزاری اونا رو میشه بهتر دسته بندی، جستجو و مدیریت کرد.
من شخصا با Helium Music Manager و Cowon Media Center (JetAudio ) کار کردم و اولی از نظر دسته بندی خیلی بهتر بود. اما JetAudio هم از نظر بعضی امکانات مثل افکت های صوتی و ... خوبه.
اطلاعات موسیقی هم مهمه.مثل متن ترانه ها،تنظیم کننده و .... که توشون نیاز میشه جستجو انجام داد.
نظرشما چیه؟ چی بهتره؟
eshpilen
سه شنبه 11 خرداد 1389, 22:34 عصر
خب اینهمه فایل رو از کجا آوردی کجاست و چرا جمعشون کردی؟
r00tkit
سه شنبه 11 خرداد 1389, 22:38 عصر
everything (http://www.voidtools.com/)
حمید محمودی
سه شنبه 11 خرداد 1389, 23:08 عصر
everything (http://www.voidtools.com/)
اگه بخایم بین فایل موزیک،توی شعر شون و یا بعضی از قسمت های دیگه کلمه ای رو جستجو کنیم چی؟
این everything به نظر من برای فایل موزیک زیاد جالب نیست
یعنی یه چیز بهتر از helium music manager کسی باهاش کار نکرده؟
Alireza_Salehi
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 06:45 صبح
به فولدر اصلی آهنگها بروید و مراحل زیر را اجرا کنید:
Ctrl + A
Shift + Delete
FastCode
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 07:25 صبح
به فولدر اصلی آهنگها بروید و مراحل زیر را اجرا کنید:
Ctrl + A
Shift + Delete
اسم تاپیک رو که خوندم برای گفتن همین اومدم.
ولی این مدلی:
یه برنامه cross-platform هست که البته توی ویندوز یه enter بیشتر میخواد.
اسمش هست Shift+Delete+[Enter]+wait.
برنامه خیلی خوبیه.
من ازش راضیم.
برنامه های جایگزین هم هستن.
مثلا" سیستم های unix-like یه دستور دارن به اسم shred.
حسین فلاحی
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 09:39 صبح
ولی این مدلی:
برنامه خیلی خوبیه.
من ازش راضیم.
:قهقهه:
من که تا حالا دو دونه موزیک هم نداشتم توی کامپیوترم.(یه دونه باشه برای محکم کاری، شاید داشته بوده باشم :چشمک:). موبایل هم که الحمد لله ندارم.
ricky22
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 09:51 صبح
زندگی بدن موسیقی؟؟؟؟؟
میشه؟
خود wmp خوب دسته بندی می کنه
eshpilen
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 10:12 صبح
علاقه شدید به آهنک سازی .... از کجا آوردمشم بماند...:چشمک:
خب اینهمه رو کجا ذخیره کردی؟
Alireza_Salehi
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 17:25 عصر
ولی این مدلی:
برنامه خیلی خوبیه.
من ازش راضیم.
یک زمانی اینقدر آهنگ داشتم که حد نداشت،
وقت زیادی هم می گذاشتم که اطلاعات خواننده ها، آلبوم ها، گروه ها و حتی Lyrics ها رو به فایلهاشون اضافه کنم، اون مورد آخری خیلی وقت می گرفت....
یک روز مراحلی که ئر پست قبلی گفتم رو طی کردم و از دست همشون خلاص شدم، الان تقریبا در حد صفر آهنگ گوش میدم، اگر توی ماشین کسی آهنگ بذاره یا جائی باشم که آهنگ در حال پخش باشه...
اصلا هم احساس نمی کنم که چیزی کم باشه...
حمید محمودی
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 17:33 عصر
دوستان خواهشا بحث رو از موضوع اصلی دور نکنید لطفا. توضیحات رو توی پست اول عرض کردم.
خود wmp خوب دسته بندی می کنه
خوبه ولی باز به نظرم اون برنامه اولی که نام بردم یه چیز دیگس.اگه باهاش کارنکردین یه نگاهی بهش بندازین
Ali_Hashemi
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:27 عصر
سوال : با حجم انبوهی از فایل های موزیک صوتی (و نه فایل های تصویری) چه کنیم؟
جواب : بنشینیم و گوش کنیم :بامزه:
خوب گذشته از شوخی , من اطلاعات زیادی در مورد نرم افزار های مدیریتی و دسته بندی ندارم چون همه زندگی من مدیریت نشده هست:لبخند: ولی یک نرم افزاری میشناسم که دقیقا برای مدیریت حجم بالای فایلهای مدیا با سرعت بسیار بالا و امکانات حرفه ای هست. نام نرم افزار mediamonkey هست.
این نرم افزار رو در یک ایستگاه رادیویی دیدم که برای جستجوی سریع و پخش آهنگهای درخواستی از اون استفاده می کردند ,یک زبان اسکریپتی قوی هم داره که میتونید از لحاظ GUI و حتی Functionality , اون رو به دلخواه تغییر داده یا امکانات خاصی رو به اون اضافه کنید.
امیدوارم که برای شما هم مفید باشه.:لبخندساده:
http://www.mediamonkey.com
Behrouz_Rad
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:38 عصر
بنده مجبورم هر از چند گاهی ظاهر بشم و خدمت برادران و خواهران همیشه در صحنه عرض کنم که درسته این بخش گفتگوی آزاد هست اما گفتگوی آزادی که در راستای موضوع تاپیک باشه... پس لطفاً بحث هایی که به "موضوع تاپیک" مربوط نمیشه انجام ندید.
با عرض ارادت فراوان :)
حمید محمودی
جمعه 14 خرداد 1389, 13:11 عصر
سلام.
آقای هاشمی برنامه ای که گفتی رو تست کردم. سرعتش خیلی بهتر از Helium هست. اما GUI خیلی ضعیف بود. دیدم داره حالمو بد میکنه رفتم چند تا اسکین براش دانلود کردم که خیلی بهتر شد اما باز اون اولیه خیلی GUI به نظرم بهتره اما سرعتش نه . این مدیامانکی رو از سافت پدیا گرفتم اما گهگداری موقع پخش کرش میشه....
یه برنامه دیگه ای هم هست تست میکنم و نتیجه رو میگم. (شاید دوستان دیگه هم سوالشون باشه)
اگه دستان برنامه دیگه رو میشناسین خوشحال مشم بگین....
Navid7h
یک شنبه 16 خرداد 1389, 23:21 عصر
دوستان خواهشا بحث رو از موضوع اصلی دور نکنید لطفا. توضیحات رو توی پست اول عرض کردم.
خوبه ولی باز به نظرم اون برنامه اولی که نام بردم یه چیز دیگس.اگه باهاش کارنکردین یه نگاهی بهش بندازین
سوال : با حجم انبوهی از فایل های موزیک صوتی (و نه فایل های تصویری) چه کنیم؟
جواب : بنشینیم و گوش کنیم :بامزه:
خوب گذشته از شوخی , من اطلاعات زیادی در مورد نرم افزار های مدیریتی و دسته بندی ندارم چون همه زندگی من مدیریت نشده هست:لبخند: ولی یک نرم افزاری میشناسم که دقیقا برای مدیریت حجم بالای فایلهای مدیا با سرعت بسیار بالا و امکانات حرفه ای هست. نام نرم افزار mediamonkey هست.
این نرم افزار رو در یک ایستگاه رادیویی دیدم که برای جستجوی سریع و پخش آهنگهای درخواستی از اون استفاده می کردند ,یک زبان اسکریپتی قوی هم داره که میتونید از لحاظ GUI و حتی Functionality , اون رو به دلخواه تغییر داده یا امکانات خاصی رو به اون اضافه کنید.
امیدوارم که برای شما هم مفید باشه.:لبخندساده:
http://www.mediamonkey.com
سلام
من نمیدونم حجم آهنگ های شما و تعداد فایل هاتون چقدر هست. اما من فکر کنم 3 4 سالی هست از Media Monkey استفاده میکنم.
تو برنامه های مدیریتی که دیدم به نظر من بهترین هست.
تا حدود 100 gig رو هم رو یک سیستم در بانکش Import کردم و مشکلی نداشته است.
( البته UI اش به نظر من هم خوب نیست ! حتی تا مدتها به نسخه جدید سوئیچ نکرده بودم!)
موفق باشید
حمید محمودی
دوشنبه 17 خرداد 1389, 10:12 صبح
سلام
من نمیدونم حجم آهنگ های شما و تعداد فایل هاتون چقدر هست. اما من فکر کنم 3 4 سالی هست از Media Monkey استفاده میکنم.
تو برنامه های مدیریتی که دیدم به نظر من بهترین هست.
تا حدود 100 gig رو هم رو یک سیستم در بانکش Import کردم و مشکلی نداشته است.
( البته UI اش به نظر من هم خوب نیست ! حتی تا مدتها به نسخه جدید سوئیچ نکرده بودم!)
موفق باشید
سلام.
درمورد رابط کاربري مديامانکي بايدبگم م هنوز نميدونم که چرا نميتونم با اون درست حسابي کار بکنم.
اما J. River Media Junkbox رو هم تست کردم. شايد به اندازه برنامه هايي که قبلا اسم برده شده نباشه اما يه چيز ساده با ....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.