ورود

View Full Version : دنبال کردن تاپیک خاص

zizi_zizi69
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 01:29 صبح
سلام

من می خواستم بدونم اگر من در یک تاپیک خاص هیچ پستی نداشته باشم چطور می تونم مباحث اون پست رو دنبال کنم.یعنی mail notification یاچیزی مثل اون وجود نداره که در بین این همه پست دنبالش نگردیم.

سوال دوم :حالا اگر در یک تاپیکی مطلب داشتم و بخوام وقتی به سایت میام اطلاعیه داشته باشم چطور؟

اگر این امکانات در سایت نیست می شه توضیح بدید چرا نیست؟منظورم اینه که مشکلش چیه که نمی تونه باشه؟

ممنون

xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 04:18 صبح
سلام،

من می خواستم بدونم اگر من در یک تاپیک خاص هیچ پستی نداشته باشم چطور می تونم مباحث اون پست رو دنبال کنم.یعنی mail notification یاچیزی مثل اون وجود نداره که در بین این همه پست دنبالش نگردیم.
از منوی "ابزارهای تاپیک" که در بالای همه تاپیک وجود داره، گزینه "تحت نظر گرفتن این تاپیک" رو انتخاب کنید.

حالا اگر در یک تاپیکی مطلب داشتم و بخوام وقتی به سایت میام اطلاعیه داشته باشم چطور؟
از منوی "لینک های سریع" (بالا سمت چپ، کنار خروج)، گزینه "تاپیک های تحت نظر گرفته شده" رو انتخاب کنید. در صفحه جدید تاپیک هایی که نامشون Bold شده هست تاپیک هایی هستند که بعد از آخرین خروج شما پست جدید در اونها ایجاد شده.

موفق باشید/

zizi_zizi69
سه شنبه 18 خرداد 1389, 23:17 عصر
10)هنگام به نتیجه رسیدن تاپیک ، دیگران را نیز از نحوه ی انجام کار خود مطلع ساخته و تاپیک را به عنوان حل شده علامتگذاری کنید ،

این یکی از قوانین بخش C# است میتونید برام بگید من چطور می تونم تاپیک را به عنوان حل شده درج کنم؟!

vcldeveloper
سه شنبه 18 خرداد 1389, 23:27 عصر
میتونید برام بگید من چطور می تونم تاپیک را به عنوان حل شده درج کنم؟!
اون نکته ایی که بهش اشاره شد، مربوط به گذشته هست که قابلیت تایید جواب توسط کاربر سوال کننده وجود داشت. الان مدت ها ست که اون قابلیت وجود نداره. پس لازم نیست کاری در این رابطه انجام بدید.

zizi_zizi69
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 22:51 عصر
نمی دونم چرا برداشته شده، در هر حال به نظر من لازمه و اگر پستی توسط سازنده تاپیک به عنوان حل شده ثبت بشه میدونیم اون نتیجه داده و تا آخر می خونیمش.