ورود

View Full Version : سوال: ارور در هنگام نصب ويژوال استاديو visual studio

alasht
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:45 عصر
سلام خدمت تمام دوستان
من يه مشكل خيلي بزرگ برام پيش اومده اونم اينه كه وقتي دارم ويژوال استاديو نصب ميكنم اين ارور رو ميده
هم 2005 نصب كردم و هم 2010 جفتش اين ارور رو ميده ويندوز هم عوض كردم اول seven داشتم رو اون ارور داد اومدم xp نصب كردم بازم همين ارور رو ميده . خواهش ميكنم كمكم كنيد يه پروزه درسي دارم اگر انجام ندم 12 نمره ميپره و اون درسو ميفتم خواهش ميكنم :گریه:
در ضمن اين هم بگم كه قبلا نصب كردم و نرم افزار هيچ مشكلي نداشت اما بنا به دلايلي پاك كردم و الان دوباره نيازم شده هر كاري ميكنم نصب نميشه :ناراحت:

http://up.iranblog.com/Files/2a324622833a4a13aef0.JPG

vbnovin
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 16:13 عصر
شاید مشکلت از cd یا DVD نصبتان باشه وو اما این خطا در باره نبود یک پیدا نکردن کامپوننتهای visual studio ربط داره پیشنهاد میکنم که دوباره یک cd دیگه را تهیه و امتحان کنید یا اینکه خرابی یا ضعیف شدن خواند اطلاعات سی دی رامتان البته مطمئن نیستم ..... !

ناراحن نباشید هر چیزی راه حل داره با عجله و دستپاچگی نمیشه ... باید حوصله کنید .. آخرش هم اگه نشد بگید پروژه تان چی هست در خدمتیم البته نه با نوشتن ما زحمت از خودتان ...

alasht
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 22:19 عصر
سلام
دوست عزیز ممون که پاسخ دادید ولی نرم افزار تو سی دی نیست دانلودش کردم و فایل iso هست
ولی با هزار بدبختی نصب کردم ولی کامل نصب نشد وقتی ویزوال استادیو رو نصب میکنه و میخواد فریم ورکها رو نصب کنه اون ارور رو میده مجبور شدم همونجا کنسلش کنم و فریم ورک رو از جایه دیگه نصب کنم
موندم این مشکل از مجاست سه تا ویندوز عوض کردم xp,vista,seven رو همش ان ارور رو میده
قبلا هم نصب کرده بودم ولی مشکلی نداشت
به نظرم سیستمم یه ویروس ناجور داره چون وقتی ویندوز رو عوض میکنم تسک منیجر و رجیستری سریع از کار میفته
به نظر شکما ویروس نیست ؟
راه حلی وجود داره
انتی ویروسم نصب میکنم از کار میفته :متفکر:

Sollabe
جمعه 04 تیر 1389, 00:50 صبح
Microsoft Windows Installer 4.5 را نصب کنید و بعد Visual Stodio