View Full Version : تاپیک دوستان کرد سایت برنامه نویس
Hossein Bazyan
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 15:17 عصر
سلام
دیدم که دوستان گروههای مختلفی برای خودشون گروه باز کرده اند ولی جای تاپیک دوستان کرد خالی بود.
دوستان در صورت امکان مختصری از بیوگرافی خودشان را نیز بنویسیند.
محل زندگی و محل تحصیل و مدرک تحصیلی و ...
اما بنده :
شهرستان پیرانشهر متولد شدم
مهاباد سرباز معلم بودم سال 68
ورودی 69 رشته الکترونیک بودم
تا سال 80 ارومیه بودم و همانجا هم کار کردم .
الان هم مقیم هلند
:خجالت:
morrning
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 15:36 عصر
سلام
من بابک متولد شهرستان اسلام آباد غرب از شهرستان های استان کرمانشاه متولد 1368 و در حال حاضر کارمند یه شرکت تبلیغاتی هستم البته علاوه بر اون در آموزشگاه ها هم تدریس میکنم .
الان در کرمانشاه سکونت دارم ولی فردا رو نمیدونم .
زبان کردی رو هم دوست دارم ولی فقط کردی کرمانشاهی رو متوجه میشم.از ناصر رزازی هم خوشم می یاد و عاشق دکتر شوان
sara.f
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 15:41 عصر
سلام به دوستان کرد گلم.
من کرد نیستم، ولی از کردها خوشم میاد، نژاد اصیلی هستند.
مخصوصا از رقص کردی خیلی خوشم میاد.:لبخندساده:
morrning
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 17:53 عصر
سلام به دوستان کرد گلم.
من کرد نیستم، ولی از کردها خوشم میاد، نژاد اصیلی هستند.
مخصوصا از رقص کردی خیلی خوشم میاد.:لبخندساده:
مرسی از تعریفتون. بخش گفت و گوی آزاده و تشکر نداره وگرنه یه تشکر براتون میفرستادم
حسین فلاحی
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 19:03 عصر
چونی؟
فقط همینو از کردی می دونم :خجالت: . البته اگه همین هم اشتباه نباشه.
حالا که این طور شد می شه یکی از دوستان در مورد زبان کردی بگه؟ چه نسخه هایی از اون وجود داره؟ این رو خودم می دونم که خیلی از کلمات فارسی هم توش هست. از جمله همین چونی. یه شباهت هایی هم به زبان بلوچی داره. بقیه اش رو شما بگین........
alireza_s_84
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 19:17 عصر
چونی؟
فقط همینو از کردی می دونم . البته اگه همین هم اشتباه نباشه.
حداقل میگفتی وضعت چونه تا برداشت بد نشه همه که کردی بلد نیستن.
کردی یه نسخه بیشتر نیست بقیه ش کپی برداریه یعنی جز زبان حساب نمیشه میره جز لهجه ها مثل مردم کرمانشاه(:قلب:) و ایلام اوناییکه زیاد غلیظ صحبت نمیکنن نمیشه گفت زبان چون کلمات فارسی رو کامل تلفظ میکنن و جایگزین نداره ولی زبان مردم کردستان رو میشه زبان کردی نامید.
حسین فلاحی
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 19:47 عصر
حداقل میگفتی وضعت چونه تا برداشت بد نشه همه که کردی بلد نیستن.
کردی یه نسخه بیشتر نیست بقیه ش کپی برداریه یعنی جز زبان حساب نمیشه میره جز لهجه ها مثل مردم کرمانشاه(:قلب:) و ایلام اوناییکه زیاد غلیظ صحبت نمیکنن نمیشه گفت زبان چون کلمات فارسی رو کامل تلفظ میکنن و جایگزین نداره ولی زبان مردم کردستان رو میشه زبان کردی نامید.
آقا جان شما اگه برداشت بد نکنین برداشت بد نمی شه. دقیقا همون طوری هست که می گن.:لبخندساده:
جالبه. ممنون بابت راهنمایی مختصر و مفیدتون. یه دکمه تشکر طلب شما.:چشمک:
می شه بپرسم خود شما کجایی هستین. اهواز؟ کرمانشاه؟
HjSoft
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 19:57 عصر
چرا ، فقط کرد ها رو به کرمانشاه و اونطرفا محدود کردین ؟؟؟؟ بابا ما خراسانی ها ( قوچان و شیروان ) هم هستیم .
البته من نیستم ، اما خانواده مادریم کرد هستند .
واقعا رسم های زیبایی دارند مخصوصا در مراسم عروسی .
لهجه شیرینی هم دارن ، منم کم و بیش بلدم حرف بزنم .
درود بر همه کرد زبانان
Hossein Bazyan
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 20:06 عصر
چرا ، فقط کرد ها رو به کرمانشاه و اونطرفا محدود کردین ؟؟؟؟ بابا ما خراسانی ها ( قوچان و شیروان ) هم هستیم .
البته من نیستم ، اما خانواده مادریم کرد هستند .
واقعا رسم های زیبایی دارند مخصوصا در مراسم عروسی .
لهجه شیرینی هم دارن ، منم کم و بیش بلدم حرف بزنم .
درود بر همه کرد زبانان
سلام
کسی نه شما را فراموش کرده و نه میتونه فراموش کنه. شما تاج سرید.
کردهای خراسان سال 24 ( حالا بنا به دلایل امنیتی وارد بحث سیاسی نمیشوم) بالاجبار به خراسان تبعید شدند و ماندگار شدند.
اما کردها نه فقط در ایران بلکه در عراق، ترکیه ، سوریه نیز هستند همچنین بخشهای کوچکی از آنها در روسیه ( سال 50 به روسیه فرار کردند) و افغانستان و همچنین آذربایجان ساکن هستند.
زبان اصلی کردی اما به قول دوستمون لهجه های متفاوتی دارند که عمده آنها سورانی و بادینی و هورامی میباشد. بعضی از لهجه ها خیلی غلیظ هستند بطوریکه اصلا همدیگر رو نمیفهمند مثل زازاکی که در بخشی از کردستان ترکیه صحبت میشه .
البته شهر به شهر هم لهجه فرق میکنه مثلا یک نفر تهرانی میتونه از لهجه طرف تشخیص بده که تهرانیه یا اهل کرج . ما هم به این شکل . مثلا اشنویه و پیرانشهر فاصله 30 کیلومتر از هم فاصله دارند اما میتوانند از لهجه همدیگر رو تشخیص بدن.
البته مطالب زیاده اما وقت کم
alireza_s_84
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:20 عصر
آقا جان شما اگه برداشت بد نکنین برداشت بد نمی شه. دقیقا همون طوری هست که می گن.
من که میدونم معنیش چیه برداشت بد نمیکنم قربونت برم.
جالبه. ممنون بابت راهنمایی مختصر و مفیدتون. یه دکمه تشکر طلب شما.
خواهش میکنم همین خودش تشکره نیست؟
می شه بپرسم خود شما کجایی هستین. اهواز؟ کرمانشاه؟
من کرمانشاهی زاده ی بزرگ شده ی اهواز دل در گرو کرمانشاه نهاده م.:بامزه:
morrning
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:49 عصر
زبان کردی کردی کرمانشاهی زیاد کلمات فارسی توش قاطی شده ولی مردم سسندج به اونطرف تقریبا اصیل صحبت میکنند.البته تا یادم نرفته بگم توی شمال هم کرد زبان هست که دوره رضا شاه تبعید شدن .فکر کنم از نوادگان عباس خان کلهر باشن که خواست علیه رضا خان شورش کنه.
حالا کلاس کردی:
وضد چونه؟= و گرید! = حالگد : حالت خوبه؟
شیتدم رفیق: دیونتم رفیق
منال کورید؟ :بچه کجایی
کوره خاصگه : ای [حرف ندا] پسر خوب
کاور : گوسفند جوان
قروخ : مرغزار ومحل چرا
قازمه :کلنک جهت کندن چاله
وله منالیلا چیم ارا فوتبال : با بچه ها رفتیم فوتبال
مل نگر :گردنتو دراز نکن(بیشتر جاعل ها استفاده میکنند)
داشی : پهلوان - جناب -آقا
قرمساق :بی شرف -(کسی که با مال دزدی گرفته شده)
البته اینا کردی کرمانشاهی هست اگه خواستین کردی عراقی هم براتون چند تا کلمه بگم
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:54 عصر
چرا کرد ها اینطور پراکنده شدند؟
فکر می کنم کرد ها همیشه مظلوم واقع شدند و این دلیل پراکندگی شون هست.
هیچ وقت فکر نمی کردم که زبان و ادبیات کردی در دانشگاه هایی مثل سوربن فرانسه تدریس بشه!
الان خط رسمی کردی رو حروف لاتین تشکیل میده؟ یا همینطور که در پست قبل نوشتند، حروف فارسی (عربی)؟
morrning
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 22:05 عصر
چرا کرد ها اینطور پراکنده شدند؟
فکر می کنم کرد ها همیشه مظلوم واقع شدند و این دلیل پراکندگی شون هست.
هیچ وقت فکر نمی کردم که زبان و ادبیات کردی در دانشگاه هایی مثل سوربن فرانسه تدریس بشه!
الان خط رسمی کردی رو حروف لاتین تشکیل میده؟ یا همینطور که در پست قبل نوشتند، حروف فارسی (عربی)؟
فکر کنم دلیلشو در تفکرات کردها باید جست و جو کرد. چون سیاست های خاص خودشون رو دارند.البته من توی کتابخانه ملی توی یه کتاب که یادم نیست خوندم که به علت ترس از استقلال طلبی اونا برای اولین بار انگلیسی ها کردها رو دو دسته کردند و گروهی رو در ایران و گروهی رو به کشور عثمانی کوچ دادند از اون به بعد هم توی هر مرحله ای یه سری از اونا رو تبعید کردن!
رسم الخط هم فرق داره مردم کرد ایران و کردستان عراق رسم الخط فارسی داند ولی بقیه کردها رسم الخط لاتین دارن .مثلا کرد های کلهر که سال 1327 تبعید شدن به فرانسه و انگلیس(البته به اونجا تبعید نشدن ولی خودشون پناهنده اونجا شدن)رسم الخط لاتین دارن.اتفاقا یکی از دوستام اصلشون از اونجاس
M.T.P
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 18:37 عصر
:تشویق:دستان خوش له ای تاپیکه کوردیه:تشویق:
درود بر همه کرد زبانان ایران و جهان :قلب:
درباره تاریخ کردها همینقدر میدونم قوم ماد ها به فرماندهی دیاکو ،،، کرد بودند و یکی از سه قومی بودند که وارد ایران شدند. و بخش عظیمی از ایران به این عزیزان تعلق داره اما همواره جدایی سرزمینشان که نصفش در ایران و نیمه بعدیش در عراق هست برایشان ناخوشایند هست.
من خیلی با قادر الیاسی این خواننده گشاده روی کرد حال میکنم. خیلی دوست دارم اصالتش رو بدونم.
اوبالیت به بو
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 21:26 عصر
الان که آذربایجان غربی رو کردها دارن پر می کنن. اگر استان رو به 18 تا ناحیه یا بخش تقسیم کنید از جنوب به شمال کردها جمعیتشون پراکنده شده.
راستی من رقص کردی بلدم :D
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.