ورود

View Full Version : اعمال دیدگاه های سلیقه ای در کنترل روند ِ یک تاپیک

محمدامین شریفی
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 19:27 عصر
با سلام خدمت جناب آقای کشاورز و همچنین آقای مداح

یک پرسش دارم، اگر دیدگاه سلیقه ای شما از قوانین سایت مهم تر هستند، چرا یکی از قوانین سایت را نمی نویسید که " در صورت صلاح دید آقای کشاورز، نظر ایشان از قوانین قوق الذکر مهم تر است" ؟.

بارها دیده ام که آقای کشاورز که به عنوان ِ مدیر سایت در این فارم فعالیت می کنند، تاپیک هایی را که خوششان نمی آید، در حمایت از دوستان خویش، موضوع تاپیک را بنفع خویش منحرف می کنند و پس از پست های خودشان و دوستان مدیر دیگر، تاپیک را قفل کرده و اگر از عنوان تاپیک هم خوششان نیایید، آنرا حذف میکنند، خواه به آن تالار مرتبط باشد یا نه، مطابق قوانین سایت باشد و یا خیر.

در آخر از ضحمات آقای کشاورز و مداح در علمی کردن ِ فضای سایت بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در مقام مدیر سایت سلیقه اعمال نکنند.

علیرضا مداح
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 20:07 عصر
سلام،
مسلما" بنده و آقای کشاورز و دیگر دوستان مدیر هم پایبند قوانین سایت هستیم و حتی علاوه بر قوانین عمومی سایت، یکسری قوانین مخصوص مدیران وجود دارد که همگی ملزم به تبعیت از آن ها هستیم،
لطفا" اگر مشکلی وجود دارد، آن را به طور موردی مطرح کنید، در کدام تاپیک چنین ابهامی برای شما پیش آمده است؟
در ضمن در صورتی هم که در مورد یک تاپیک خاص ابهامی دارید، می بایست آن را با مدیر مربوطه از طریق PM مطرح نمایید،

در آخر از ضحمات آقای کشاورز و مداح در علمی کردن ِ فضای سایت بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در مقام مدیر سایت سلیقه اعمال نکنند.
ممنون از لطف شما،/

محمدامین شریفی
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:34 عصر
سلام،
مسلما" بنده و آقای کشاورز و دیگر دوستان مدیر هم پایبند قوانین سایت هستیم و حتی علاوه بر قوانین عمومی سایت، یکسری قوانین مخصوص مدیران وجود دارد که همگی ملزم به تبعیت از آن ها هستیم،
لطفا" اگر مشکلی وجود دارد، آن را به طور موردی مطرح کنید، در کدام تاپیک چنین ابهامی برای شما پیش آمده است؟
سلام.

به عنوان مثال چه دلیلی دارد که اگر من، تاپیکی به عنوان "فیلتر شدن گوگل" می زنم، همون ابتدا حذف شود؟
در صورتی که در همان پست، به قوانین سایت و همچنین تذکر برای بحث خارج از موضوع داده شده بود.

اکثر بحث هایی که آقای کشاورز در آن وارد می شود، جنبه مدیریتی دارد، ولی تقاظا دارم اگر پستی پاک می شود و یا در آخر قفل می شود، دلیل آنرا هم ذکر کنند و پس از دادن نظر خودشان و تایید حرف دوستان، آن تاپیک را قفل نکنند[در حال حاظر تاپیک بخصوصی در نظرم نیست ولی این مورد را چندین بار دیده ام].

برای مثال من یک سوال دارم، چه موقع باید یک تاپیک قفل شود، چه موقع باید پست های نامرتبط یک تاپیک حذف شود و کاربر متخلف جریمه شود و چه موقع باید یک تاپیک پاک شود؟

چرا این مورد را در قوانین سایت، ذکر نشده است؟

یک پیشنهاد دارم، آیا تایید پست های کاربرانی که کمتر از بیست پست دارند و جریمه کردن کاربران [با نوشتن تخلف زیر آواتار] برای مدت زمانی معین، مناسب نیست؟

در ضمن در صورتی هم که در مورد یک تاپیک خاص ابهامی دارید، می بایست آن را با مدیر مربوطه از طریق PM مطرح نمایید،

بله به پروفایل ایشان رفتم، ولی گزینه ارسال پیام خصوصی ایشان قفل بود!.

با تشکر.

Behrouz_Rad
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:51 عصر
برادر اینطور نمیشه. شما تاپیکی که مورد نظرتون هست بفرمایید تا پیگیری بشه... مطمئن باش اگر حق با شما باشه بنده به شخصه تا پای جان از شما دفاع می کنم :)

sara.f
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 22:12 عصر
سلام.

به عنوان مثال چه دلیلی دارد که اگر من، تاپیکی به عنوان "فیلتر شدن گوگل" می زنم، همون ابتدا حذف شود؟
در صورتی که در همان پست، به قوانین سایت و همچنین تذکر برای بحث خارج از موضوع داده شده بود.

با تشکر.

سلام دوست عزیز، تنها شما نبودید که در این رابطه تاپیک ایجاد کرده بودید، کاربر "حمیدرضا صادقیان" هم همزمان با شما امروز صبح تاپیکی با همین عنوان ایجاد کردند که اون هم حذف شد.
درسته که شما در تاپیک تذکر داده بودید که قوانین سایت رعایت بشه، ولی خب طبیعت تاپیک به گونه ای بود که به هر حال مطالب ارسالی از طرف کاربران، یه جورایی موضوع تاپیک را عوض می کرد ، من خودم مطالب دوستان را خوندم، ولی هیچ کدوم به صحبت شما که گفته بودید راه کار ارائه بدید، گوش نداده بودند و تنها به گلایه کردن و بحث درباره سیستم فیل. ترینگ توسط 2لت پرداخته بودند، که خودتونم می دونید این یه جورایی بحث سی. یا .سی هست.
به نظر من که آقای کشاورز هیچ پست و تاپیکی را بیخودی حذف نمی کنند.
پیروز باشید.

vcldeveloper
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 22:18 عصر
سلام،

بله به پروفایل ایشان رفتم، ولی گزینه ارسال پیام خصوصی ایشان قفل بود!.
من روزانه چندین پست خصوصی از این همه کاربر دریافت می کنم، اون وقت ارسال پیام خصوصی فقط برای شما قفل بود؟!

اساسا خبرهایی مثل اینکه فلان سایت فیلتر شد، فلان سایت باز شد، و بحث هایی که در آنها صورت میگیره، نه به نفع سایت هست، نه چندان جنبه اطلاع رسانی مفیدی دارند. بخصوص مواردی که مشخص هست (به هر دلیلی) موقت هستند. من امروز حداقل 4 تاپیک مختلف درباره فیلتر شدن سایت گوگل حذف کردم، در همگی هم چند دقیقه یا چند ساعت بعد از اولین پست تاپیک، اعلام شد که سایت باز شده. بحث همه آنها هم به مسائل مرتبط با فیلترینگ و حواشی آن کشیده شده بود.

مگه به حرف شما ست؟! فکر کردید این همه تاپیکی که در گذشته به جنجال کشیده شدند، شروع کننده تاپیک اولش قید نمی کرد که این بحث را به حاشیه نبرید؟! اینکه شما بگید، خواهش می کنم بحث حاشیه ایی نکنید که تضمینی ایجاد نمیکنه که کسی بحث حاشیه ایی نکنه، کما اینکه بحث حاشیه ایی هم مطرح شد، با وجود درخواست شما.

بارها دیده ام که آقای کشاورز که به عنوان ِ مدیر سایت در این فارم فعالیت می کنند، تاپیک هایی را که خوششان نمی آید، در حمایت از دوستان خویش، موضوع تاپیک را بنفع خویش منحرف می کنند و پس از پست های خودشان و دوستان مدیر دیگر، تاپیک را قفل کرده و اگر از عنوان تاپیک هم خوششان نیایید، آنرا حذف میکنند
همینطوری حرف زدن که نتیجه ایی نداره...کدوم تاپیک بود؟ شما یک نمونه تاپیک بیارید، بگید در این تاپیک فلانی خودش وارد بحث تاپیک شده، و بلافاصله، هم تاپیک رو حذف کرده، و به کسی اجازه اظهار نظر نداده.

موفق باشید

محمدامین شریفی
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 23:49 عصر
سلام،

من روزانه چندین پست خصوصی از این همه کاربر دریافت می کنم، اون وقت ارسال پیام خصوصی فقط برای شما قفل بود؟!

سلام.
بله پیشین من هم با پیام های خصوصی با شما در ارتباط بوده ام.
تب ِ مشخصات ارتباط ( که در آن ارسال پیام خصوصی می باشد)، در پروفایل شما حذف شده است.
ولی حالا که پیام دادید، دیدم، با کلیک بر روی نام شما، همچنان ارسال پیام خصوصی فعال است.

پوزش میطلبم.

همینطوری حرف زدن که نتیجه ایی نداره...کدوم تاپیک بود؟ شما یک نمونه تاپیک بیارید، بگید در این تاپیک فلانی خودش وارد بحث تاپیک شده، و بلافاصله، هم تاپیک رو حذف کرده، و به کسی اجازه اظهار نظر نداده.

اساسا خبرهایی مثل اینکه فلان سایت فیلتر شد، فلان سایت باز شد، و بحث هایی که در آنها صورت میگیره، نه به نفع سایت هست، نه چندان جنبه اطلاع رسانی مفیدی دارند. بخصوص مواردی که مشخص هست (به هر دلیلی) موقت هستند. من امروز حداقل 4 تاپیک مختلف درباره فیلتر شدن سایت گوگل حذف کردم، در همگی هم چند دقیقه یا چند ساعت بعد از اولین پست تاپیک، اعلام شد که سایت باز شده. بحث همه آنها هم به مسائل مرتبط با فیلترینگ و حواشی آن کشیده شده بود.

همین حرف شما، مصداقی از ادله من است، حال اگر بحث ادامه پیدا کند، تاپیک قفل می شود، شکر خدا عنوان تاپیک مورد ِ رضایت بود و آقای مداح هم پست زدند، وگرنه شاید همین تاپیک پاک هم می شد.
طبق کدامیک از قوانین سایت،باید اینگونه تاپیک ها پاک بشوند؟ مثلا چرا قفل نشوند؟ و یا پست کاربران خاطی پاک نشود و کاربرنان خاطی جریمه نشوند؟
ایا این موضوع و یا پایین آمدن سرعت اینترنت،ف.ل.تر شدن جیمیل برای کاربران ایرانی مهم نیست؟
هر چند من هم هیچ موقع وارد اینگونه بحث ها نشده ام ولی ف.ل.تر شدن چندین باره گوگل واقعا موضوع مهمی است.

آقای کشاورز، من هم لزوم این مدیریت شما را درک میکنم ولی خواسته من این است که مواردی را که صلاح می دانید، در قوانین سایت بروز کنید و در هنگام پاک کردن و یا قفل کردن تاپیک، دلیل تخلف را بنویسید، و اگر تخلفی را مشاهده کردید، آن شخص را جریمه کنید نه آنکه نوشته همه دوستان را قفل و یا پاک کنید.

پیشنهاد من برای "تایید پست های کاربرانی که کمتر از بیست پست دارند و جدی تر شدن ِجریمه کردن کاربران [با نوشتن تخلف زیر آواتار] برای مدت زمانی معین" چگونه است؟

باز هم از ضحمات شما در علمی تر شدن فضا و محیطی مناسب برای طرح مسائل علمی، بسیار سپاس گذارم.

با تشکر.

ztx4
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 00:22 صبح
یشنهاد من برای "تایید پست های کاربرانی که کمتر از بیست پست دارند و جدی تر شدن ِجریمه کردن کاربران [با نوشتن تخلف زیر آواتار] برای مدت زمانی معین" چگونه است؟
با این پیشنهاد موافقم.
اگر اعمال بشه خیلی عالیه.
به خدا خسته شدیم از بس تاپیک هایی با عنوان "کمک !" ،"این برنامه رو برام بنویسید" دیدم.جالبه که ایجاد کننده ی تاپیک کلا یک پستت در سایت زده!
اگر صلاح دیدید اعمال کنید.
با تشکر

باز هم از ضحمات شما در علمی تر شدن فضا و محیطی مناسب برای طرح مسائل علمی، بسیار سپاس گذارم.

برادر قربونت این ضحمت که نوشتی در اصل زحمت هست! لطفا اصلاحش کن.:چشمک:

vcldeveloper
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 02:06 صبح
همین حرف شما، مصداقی از ادله من است، حال اگر بحث ادامه پیدا کند، تاپیک قفل می شوداز کجا این رو آوردید؟! کجاش مصداقی بر ادله شما ست؟! شما با پیش فرض های ذهنی خودتان زندگی می کنید، یا با واقعیات موجود؟

شکر خدا عنوان تاپیک مورد ِ رضایت بود و آقای مداح هم پست زدند، وگرنه شاید همین تاپیک پاک هم می شد.یعنی انتظار داشتید اگر عنوان تاپیک نامناسب بود، تاپیک تان باقی بمونه؟!

طبق کدامیک از قوانین سایت،باید اینگونه تاپیک ها پاک بشوند؟طبق قانون 25 سایت:

قانون شماره 25
مدیران سایت دسترسی لازم برای ویرایش و تغییر در گفتگوها را دارند و برای اقدامات مدیریتی ملزم به جواب پس دادن به کاربران متخلف نیستند.مدیران سایت حق دارند با توجه به شرایط سایت، جو حاکم بر سایت، و مباحثی که در تالار مدیران برای مدیریت سایت مطرح می شوند، اعمال مدیریت کنند. قوانین کلی سایت از عنوان شان هم مشخص هست، کلی هستند. جزئیات امور توسط مدیران، با توجه به شرایط سایت در هر مقطع زمانی تعیین میشه. الان هم ما در سایت با ارسال مطالب مرتبط با فیلترینگ برخورد می کنیم. قبلا هم این رو به طور عمومی اعلام کردیم.
البته تاپیک شما مشمول قانون شماره 5 هم میشده، چون بحثی را مطرح کرده بودید که قبل از شما در چند تاپیک مختلف مطرح شده بود.

مثلا چرا قفل نشوند؟چون وقتی تاپیک قفل میشه، محتوای آن در دسترس هست، و توسط موتورهای جستجو هم به راحتی ایندکس میشه.

ولی خواسته من این است که مواردی را که صلاح می دانید، در قوانین سایت بروز کنیداینها مسائل موقتی هستند که با توجه به مصالح سایت اعمال میشند، عمومیت ندارند که به عنوان قوانین کلی مطرح بشند.

در هنگام پاک کردن و یا قفل کردن تاپیک، دلیل تخلف را بنویسیدتعداد تاپیک هایی که بدون ذکر دلیل حذف میشند، شاید حتی به 1 درصد هم نرسه. در همچین مواقعی هم معمولا عنوان تاپیک خودش به تنهایی گویای دلیل پاک شدن هست.

اگر تخلفی را مشاهده کردید، آن شخص را جریمه کنید نه آنکه نوشته همه دوستان را قفل و یا پاک کنید.الان هم همین کار رو میکنیم، ولی وقتی موضوع تاپیک ذاتا بحث برانگیز هست، من امروز پست دو نفر را پاک کنم، فردا باید پست 4 نفر را پاک کنم، و همینطور هر روز در اون تاپیک پست پاک کنم، چون آن موضوع خودش باعث ایجاد همچین پست هایی میشه. وقتی شما پست ارسال می کنید که فلان سایت فیلتر هست، یک ساعت بعدش می گید دیگه فیلتر نیست، کل بحث هایی که بعد از اون صورت میگیره، معمولا الکی هستند. از طرف دیگه، وقتی میگید راهکار ارائه کنند، چی بگن؟ به شما نرم افزار فیلتر ش. کن معرفی کنند؟ یا در سایت برنامه نویس اعتصاب کنند؟! من همچین تاپیکی رو با همچین موضوعی باز بزارم، از همه کارهای خودم در سایت و خارج سایت هم دست بکشم، و بشینم هر چند دقیقه یک بار صفحه تاپیک رو ریفرش کنم که مبادا کسی با وجود همچین موضوعی، پستی ارسال کنه که برای سایت مشکل ساز بشه؟!

پیشنهاد من برای "تایید پست های کاربرانی که کمتر از بیست پست دارند و جدی تر شدن ِجریمه کردن کاربران [با نوشتن تخلف زیر آواتار] برای مدت زمانی معین" چگونه است؟کاربرانی که در تاپیک حذف شده شما پست ارسال کردند، همگی بیش از 100 پست ارسالی داشتند!
حجم زیادی از سوالات سایت توسط کاربران تازه وارد ارسال میشند، اگر ما بخوایم تمام پست های این کاربران را تا قبل از رسیدن به تعدادی خاص (مثلا 20 پست) تایید کنیم، بخش عمده ایی از وقت مدیران تالارها باید صرف تایید پست ها بشه.

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 09:26 صبح
سلام دوست عزیز. پست من هم پاک شده.این نکته رو عرض کنم که آقای کشاورز و آقای مداح از دوستان خیلی خوب من هستند. و باهم رابطه زیادی داریم.ولی این دلیل نمیشه تاپیکی مخالف قوانین بود پاک نشه.حالا لزومی نداره منم ناراحت بشم و بگم چرا ما رفیقیم تاپیک منو پاک کردی.؟ اگر این دوستان بخوان به این شکل برخورد کنند که دیگه نظمی در سایت نخواهد بود.
موفق باشید

mnajafi
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 11:23 صبح
معصیت از هر که صادر شود ناپسندیده است و از علما ناخوب تر (سعدي)
دوست عزيزم غرض از شروع مطلبم با اين شعر يادآوري سوابق وميزان فعاليت شما در اين سايت بود.همه كساني كه امروز نام مدير رو يدك مي كشن خودشون قبلا" كاربراي عادي در اين سايت بودن وچه پستهاشون كه توسط مديران پاك نشد وگاهي هم مثل شما دلخور شديم كه چرا اعمال سليقه شد.تاپيك من نه تنها مشكلي نداشت بلكه در مورد مسائل حياتي ومهم دنياي آي تي هم بود.ولي باور كنيد توي اين چند ماه اخير كه مدير بخش شبكه شدم تازه فهميدم كه چه خبره؟
آنچه كه مسلمه كشور ما قوانيني- صرفنظر از بد يا خوب بودن - داره وما چون مقيم اين كشور هستيم ملزم به رعايت اين قوانين هستيم.تخطي از قوانين عواقب بسيار سختي براي صاحبان ومديران سايت داره.(نمونه اش مدير سايت بلاگفا)

با سلام
احتراما با توجه به مفاد قانون جرایم رایانه ای کلیه شرکتهای ارائه دهنده خدمات میزبانی وب ملزم به دریافت مدارک شناسایی کلیه کاربران خود می باشند در همین راستا خواهشمندیم مطابق با نوع اکانت خود در پرتال کاربران (اکانت شخصی یا شرکتی) مدارک شناسایی خود یا شرکت/موسسه/سازمان خود را به یکی از روشهای زیر ارسال فرمایید. بدیهی است در صورت عدم دریافت مدارک مورد نیاز تا تاریخ پنجشنبه 10 تیر 1389 مطابق با شرایط سرویس مجبور به تعلیق کلیه سرویس های شما هستیم.
اين پيغام براي ثبت يك سايت كاملا" معمولي اومده.
باور كنيد (شاهدش تاپيكهاي قفل شده ويا پاك شده در تالار شبكه) بعضي مواقع مي تونم به سوالات كاربران جواب بدم ولي كنترل مطالب اونها چنان وقتي رو مي بره كه نمي تونم به كاربران جواب بدم.

مطلب زياده ولي شما خودت قضاوت كن ببين آيا آقاي ايكس به عنوان مدير كارش مخالف منافع ومصالح كاربران همين سايته واگر سايت مسدود بشه همين كاربران ضرر نمي كنند؟

از همه توجهي كه سايت خودتون مي كنيد ودلسوزانه انتقاد مي كنيد ممنونم.

محمدامین شریفی
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 21:56 عصر
طبق قانون 25 سایت:
مدیران سایت حق دارند با توجه به شرایط سایت، جو حاکم بر سایت، و مباحثی که در تالار مدیران برای مدیریت سایت مطرح می شوند، اعمال مدیریت کنند. قوانین کلی سایت از عنوان شان هم مشخص هست، کلی هستند. جزئیات امور توسط مدیران، با توجه به شرایط سایت در هر مقطع زمانی تعیین میشه. الان هم ما در سایت با ارسال مطالب مرتبط با فیلترینگ برخورد می کنیم. قبلا هم این رو به طور عمومی اعلام کردیم.

اما من اعلانی در این باره در بالای صفحه تالار مذکور ندیدم. البته لزومی در اعلام این خبر نبوده است ولی بهر حال من متوجه این امر نشده بودم.

پوزش میطلبم.

البته تاپیک شما مشمول قانون شماره 5 هم میشده، چون بحثی را مطرح کرده بودید که قبل از شما در چند تاپیک مختلف مطرح شده بود.

اگر شما چند تا تاپیک با موضوع یکسان را پاک نمی کردید، من تاپیک تکراری ایجاد نمی کردم، چون دو صفحه اول تالار را مشاهده کردم.

چون وقتی تاپیک قفل میشه، محتوای آن در دسترس هست، و توسط موتورهای جستجو هم به راحتی ایندکس میشه.

تعداد تاپیک هایی که بدون ذکر دلیل حذف میشند، شاید حتی به 1 درصد هم نرسه. در همچین مواقعی هم معمولا عنوان تاپیک خودش به تنهایی گویای دلیل پاک شدن هست.

الان هم همین کار رو میکنیم، ولی وقتی موضوع تاپیک ذاتا بحث برانگیز هست، من امروز پست دو نفر را پاک کنم، فردا باید پست 4 نفر را پاک کنم، و همینطور هر روز در اون تاپیک پست پاک کنم، چون آن موضوع خودش باعث ایجاد همچین پست هایی میشه. وقتی شما پست ارسال می کنید که فلان سایت فیلتر هست، یک ساعت بعدش می گید دیگه فیلتر نیست، کل بحث هایی که بعد از اون صورت میگیره، معمولا الکی هستند. از طرف دیگه، وقتی میگید راهکار ارائه کنند، چی بگن؟ به شما نرم افزار فیلتر ش. کن معرفی کنند؟ یا در سایت برنامه نویس اعتصاب کنند؟! من همچین تاپیکی رو با همچین موضوعی باز بزارم، از همه کارهای خودم در سایت و خارج سایت هم دست بکشم، و بشینم هر چند دقیقه یک بار صفحه تاپیک رو ریفرش کنم که مبادا کسی با وجود همچین موضوعی، پستی ارسال کنه که برای سایت مشکل ساز بشه؟!

از زحمات شما و تمام مدیران عزیز، متشکرم (ztx4 جان،اصلاح شد).

کاربرانی که در تاپیک حذف شده شما پست ارسال کردند، همگی بیش از 100 پست ارسالی داشتند!
حجم زیادی از سوالات سایت توسط کاربران تازه وارد ارسال میشند، اگر ما بخوایم تمام پست های این کاربران را تا قبل از رسیدن به تعدادی خاص (مثلا 20 پست) تایید کنیم، بخش عمده ایی از وقت مدیران تالارها باید صرف تایید پست ها بشه.

پس آن کاربران را جریمه کنید، چون بنابر قانون شماره 13 ،14,16 باید کاربران خاطی جریمه شوند.[این گفته من یک پیشنهاد است و جنبه دخالت ندارد]

از وقت ِ گرانبهایی که برای جوابگویی به پرسش من گذاشتید، بسیار ممنونم.

اگر جسارتی شد حلالم کنید.

موفق باشید.

vcldeveloper
جمعه 14 خرداد 1389, 02:08 صبح
اگر شما چند تا تاپیک با موضوع یکسان را پاک نمی کردید، من تاپیک تکراری ایجاد نمی کردم، چون دو صفحه اول تالار را مشاهده کردم.
نمیخوام این بحث رو کش بدم، ولی من همه اون تاپیک ها را تقریبا با هم (شاید با فاصله 5 دقیقه) حذف کردم.

موفق باشید