ورود

View Full Version : بدست کل مختصات با دادن چند نقطه به نقشه

ehsanocx
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 22:00 عصر
با سلام
دوستان چطوری می تونم با دادن مختصات چند نقطه به یک نقشه مختصات کل نقشه رو بدست بیارم در VB ؟ مثل برنامه کالیبره کردن نقشه. چطوری می تونم چنین برنامه ای بنویسم با vb? چطوری می تونم مختصات x و y که دارم رو تبدیل به north و East کنم ؟ مثل نقشه های gps که این کارو انجام میدن ؟

من یه تیکه از برنامشو نوشتم حالا به کمک شما دوستام می خوام کاملش کنم میشه کمکم کنید ؟
http://ehasnocx.persiangig.com/other/Visual%20Basic/GPS%20Map.zip

ehsanocx
دوشنبه 17 خرداد 1389, 21:23 عصر
با سلام
دوستان من برنامه رو نوشتم.
50711
روش کار برنامه هم به این صورت است شما 2تا نقطه اول رو تکست باکس وارد می کنی و بهعد دکمه point رو می زنی و بعد روی هر نقطه از نقشه کلیک می کنی و سپس باز مقدار دوم رو به 2تا تکس باکس میدی و روی دکمه پوینت کلیک ی کنی و سپس باز روی نقشه مختصات دوم رو میدی.
حالا شما می تونی روی هر نقطه از نقشه که بخوای مختصاتشو ببینی .مختصاتی که خودت براش تعریف کردی .ابتدا روی دکمه تست کلیک می کنی و بعد روی هر نقطه از نقشه که کلیک کنی مختصات اون نقطه رو نمایش میده.

حالا ایراد من اینه که مقدار x رو درست نشون میده اما مقدار y رو همش تکراری نشون میده و ایرادشم بخاطر اینه که این تیکه از کدم هر کاری می کنم کار نمی کنه. دوستام میتونن یه نگاهی بندازن و ایرادشو بگیرن؟

ehsanocx
دوشنبه 17 خرداد 1389, 21:24 عصر
ایراد کار بنظر من از اینجاست که این تیکه کد کار نمی کنه.
If blnReset = True Then
progX = X
progY = Y
getPiont = Flase
blnReset = False
Else
DistanceProgX = Val(X - progX)
DistanceProgY = Val(Y - progY)
getPiont = Flase
mainX = Val(DistanceInputX / DistanceProgX)
mainY = Val(DistanceInputY / DistanceProgY)
End If

دوستان میشه کمک کنن مشکلم حل شه؟