View Full Version : عدم نمایش کامل کلمه مورد جستجو
عروسك ملوسك
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 23:30 عصر
سلام. برای جستجو از کد زیر استفاده میکنم ولی وقتی تو باکس نام کارآموز رو برای جستجو واردمی کنم جای حروفی مثل پ وک وگ رو نقطه چین تایپ میکنه .چطور میتونم درستش کنم
a:=InputBox('جستجو','لطفا نام کارآموز مورد نظر راوارد نماييد','');
b:=ADOTable1.Locate('name',a,[]);
if b=false then MessageDlg('متاسفانه کارآموزي بااين نام پيدا نشد',mtWarning,[mbOK],0);
end;
pezhvakco
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 08:43 صبح
درود :
اون قضیه اگه در ورودی داده ها باشه، باید ار تنظیمات فونت برنامه استفاده کنی .
فونت برنامه رو از فونت های فارسی استفاده کن .
فکر خوش .
عروسك ملوسك
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 10:22 صبح
درود :
اون قضیه اگه در ورودی داده ها باشه، باید ار تنظیمات فونت برنامه استفاده کنی .
فونت برنامه رو از فونت های فارسی استفاده کن .
فکر خوش .
منم فونت ها رو فارسی کردم ولی درست نمیشه .من یه دکمه جستجو دارم که وقتی روش کلیک میکنم یک کادر باز میشه که توش باید نام را وارد کنم حالا فونت رو اینجا چه طوری درست کنم؟
hossein_h62
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 12:01 عصر
منم فونت ها رو فارسی کردم ولی درست نمیشه .من یه دکمه جستجو دارم که وقتی روش کلیک میکنم یک کادر باز میشه که توش باید نام را وارد کنم حالا فونت رو اینجا چه طوری درست کنم؟
فونت تمام اجزایی که متون فارسی توی اونها استفاده میکنی رو Tahoma قرار بده و BidiMode اونها رو rightToleft کن، مشکلتون حل میشه.
عروسك ملوسك
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 12:41 عصر
فونت تمام اجزایی که متون فارسی توی اونها استفاده میکنی رو Tahoma قرار بده و BidiMode اونها رو rightToleft کن، مشکلتون حل میشه.
مشکل اینجاست که چطور میتونم فونتinput box رو فارسی کنم .اصلا میشه؟فونت سایر اجزاء فارسی هست
mehdimdp
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 13:31 عصر
متاسفانه برای input box همین مشکل وجود داره و من فکر نمیکنم که کسی تونسته باشه برطرفش کنه.
به جای استفاده از inpubox بیایید یک فرم کوچک طراحی کنید و خودتان یک چیزی شبیه به inputbox پیاده سازی کنید.
عروسك ملوسك
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 15:37 عصر
متاسفانه برای input box همین مشکل وجود داره و من فکر نمیکنم که کسی تونسته باشه برطرفش کنه.
به جای استفاده از inpubox بیایید یک فرم کوچک طراحی کنید و خودتان یک چیزی شبیه به inputbox پیاده سازی کنید.
آخه چرا؟یعنی واقعا نمیشه.چه بد:افسرده:ولی باز در ناامیدی بسی امید است.شاید یکی یافته و روزی جوابش را در اختیار ما هم قراردهد به امید آن روز
pezhvakco
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 17:25 عصر
Input Box فونتش رو از خود برنامه می گیره . شما فونت فرم رو از فونت های فارسی مانند Traffic قرار یده .
در بقیه ابزار برنامه مانند ادیت ها ، لیبل ها و ... مشکل زبان نداری ؟
فکر خوش .
حسین شهریاری
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 18:36 عصر
Input Box فونتش رو از خود برنامه می گیره .
خیر اینطور نیست!! وتا اونجا که یادم هست والان هم امتحان کردم این مشکل حل نمیشه.بهتر هست خودتون یه فرم طراحی کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.