ورود

View Full Version : سوال: كار با JFrame

admis2010
جمعه 14 خرداد 1389, 00:06 صبح
با سلام
من دارم با برنامه ي netbeans برنامه اي رو مي نويسم ولي به يه مشكلي برخوردم، يه JFrame ساختم كه با رويداده كليدها شخصيت رو تكون مي ده اين وسط دشمن ها بايد با شرايطي كه من تعيين مي كنم حركت كنند ولي هر جوري كه بلد بودم (Thread , حلقه و ...) برنامه قفل مي كنه و ديگهForm كار نمي كنه :عصبانی++:
اگه ممكنه راهنمايي كنيد چطوري مي شه كاري كرد كه يه كلاس توي فاصله زماني مساوي يا هرجوره ديگه اي هي اجرا شود ولي برنامه قفل نشود .
اگه ممكنه يه برنامه ي ساده هم در اختيار ه من قرار بدهيد ممنون مي شوم .

jlover
جمعه 14 خرداد 1389, 12:25 عصر
من که اصلاً نفهمیدم چی گفتید! ولی اگه قسمتی از کدها که فکر میکنید مشکل از اونجا ناشی میشه، یا کل برنامه رو با حذف هر چیزی که میشه حذف کرد (هر چیزی که ارتباط به مشکلتون نداره) قرار بدید، بهتر میشه کمکتون کرد.
در ضمن اون چیزی که به نام Form ازش اسم بردید، باید همون قاب یا frame باشه.
برای قفل نکردن برنامه هم باید اجزا (وظایفش) رو به طرز مناسبی در نخ های مختلف جاسازی کنید.
سه تا کلاس Timer هم در بسته های مختلف کتابخونه ی استاندارد هستند که باید ببینید کدوم به کارتون میان (من با هیچ کدومشون کار نکردم هنوز)

admis2010
جمعه 14 خرداد 1389, 15:47 عصر
فكر كنم اگه يه مدل برنامه بگم بهتر منظورم رو متوجه بشيد .
فرض كنيد يه برنامه داريد كه دو تا پنل داره ،‌ اولي فاصله ي A تا B رو تو ده ثانيه مي ره و دومي هم هم زمان توسط كاربر جابجا مي شه.
اگه ممكنه كمكم كنيد يا يه همچين مدل برنامه اي در اختياره من قرار بديد ممنون مي شم .

jlover
جمعه 14 خرداد 1389, 16:04 عصر
فكر كنم اگه يه مدل برنامه بگم بهتر منظورم رو متوجه بشيد .
فرض كنيد يه برنامه داريد كه دو تا پنل داره ،‌ اولي فاصله ي A تا B رو تو ده ثانيه مي ره و دومي هم هم زمان توسط كاربر جابجا مي شه.
اگه ممكنه كمكم كنيد يا يه همچين مدل برنامه اي در اختياره من قرار بديد ممنون مي شم .

فقط باید توی دو تا نخ مجزا پیاده سازی کنید، همین.

مثالی که ضمیمه می کنم(1) شبیه مسئله ی شما میتونه باشه:
یک نخ مسئول اجرای اپلت، نمایش اون و کنترل نخ ترسیم کننده بواسطه ی فرامین کاربر هست
و نخ دوم هم مسئولیت ترسیم نقاط رو برعهده داره

.................................................. ....................

1. از فصل سیزدهم کتاب «جاوا، جاوا، جاوا» تالیف رالف مورللی، ترجمه ی هادی محمدزاده، علی جهانیان

admis2010
جمعه 14 خرداد 1389, 18:13 عصر
واقعاً دستت درد نكنه با اينكه از Applet چيزي سر در نمي يارم ولي مشكلم رو حل كردي:تشویق: