ورود

View Full Version : خبر: از این پس شما لباس نو بر تن گوگل کنید!

Open-Source
جمعه 14 خرداد 1389, 10:18 صبح
به گزارش فارنت و به نقل از تچ‌تری موتور جستجوگر گوگل همواره به صفحه اول کم‌حرف و خلوت خود مشهور است. صفحه‌ای که در آن یک جعبه جستجو، دو کلید و ۲۸ کلمه دیده می‌شود که حتی برای کمتر کردن این کلمات نیز راهی گذاشته شده است.

این موضوع تاکنون در مغایرت با موتور جستجوگر بینگ شرکت مایکروسافت بوده است که هر روز از تصاویر پشت‌زمینه زیبا و جدیدی برای صفحه اول خود استفاده می‌کند. خوب حالا گوگل هم دست بکار شده تا شما بتوانید همین قابلیت را به صفحه اول جستجوی گوگل بیاورید با این تفاوت که این بار این شما هستید که تصاویر را انتخاب می کنید.

گوگل امروز از قابلیت جدیدی پرده‌برداری کرده است که شما با استفاده از آن می‌توانید از تصاویر درون رایانه خود و یا در آلبوم آنلاین پیکاسا ویژه خودتان بهره برده و تصویر زمینه گوگل را با آن بیارائید.

این را شاید بتوان حسادت گوگل به بینگ یا نرم کردن صفحه اول خشک گوگل دانست اما به هر حال گوگل اجازه خواهد داد تا کاربران صفحه اول مینیمالیستی جستجویش را به گونه‌ای گرافیکی تبدیل کنند.

تصویر زمینه) کلیک کنید تا صفحه ویژه‌ای برای تعویض این تصویر نمایان شود.

اگر دوباره دلتان برای زمینه خلوت گوگل تنگ شد می‌توانید این بار بر روی عبارت “Move background image” کلیک کنید تا تصویر به حالت اول برگردد.

این اولین باری نیست که گوگل در محصولات خود اجازه این کار را به کاربرانش می‌دهد و پیش از این در Gmail, iGoogle وChrome گزینه‌ای برای این قابلیت در نظر گرفته بود.

البته گوگل در وبلاگ (http://googleblog.blogspot.com/2010/06/freeze-frame.html) خود با اعلام این خبر تاکید کرده است که این قابلیت فعلا برای کاربران داخل خاک آمریکا فعال شده و دیگر کاربران در سراسر جهان در چند روز آینده قادر به استفاده از این قابلیت خواهند بود.

گوگل همچنین در ادامه با اعلام اینکه شما مطمئنا از تصاویر زیبایی برای زمینه گوگل استفاده خواهید کرد، پیشنهاد داده تا تصاویر زمینه خود را با استفاده از توئیتر و با الحاق هاشتگ (برچسب) #myGooglepage با آنها و با جهان به اشتراک بگذارید.

غول جستچوگر اینترنیت جهان در پایان ابراز امیدواری کرده که با این قابلیت جدید کاربران از جستجو با گوگل لذت بیشتری برده و آن را بیشتر مال خود بدانند.

پایان مطلب/

منبع (http://farnet.ir/?p=3288)

Netsky
جمعه 14 خرداد 1389, 11:43 صبح
کار خوبی کرده ، چون واقعا صفحه اولش دیگه خیلی خسته کننده شده بود و در بعضی مواقع آدم رو بی حال میکرد . گرچه از رنگ های شاد هم استفاده میکنه ولی .....
در کل کارش خوب بوده .
موفق باشید .........

shahram.
جمعه 14 خرداد 1389, 12:40 عصر
گوگل رو به خاطر همین ظاهر ساده اش دوست دارم

Open-Source
جمعه 14 خرداد 1389, 12:42 عصر
خیلی خوب یادم یادم نیست، چند وقت پیش یه مطلب یه جا خونده بودم که گفته بود، اگه گوگل صفحه اولش رو تیره کنه، چند میلیون دلار تو مصرف انرژی صرفه جویی میشه.(برای موبایل هم میگن اگه از تم تیره استفاده کنی، مصرف باتری کمتر میشه).
کسی درباره این موضوع اطلاعی نداره؟:متفکر:

اینم چیز جالبی هستش:

http://www.lmgtfy.com/?q=Microsoft+Visual+Studio
جای این متن روشن، عبارت مورد نظرتون رو برای جستجو بنویسید.

Faeze_7
جمعه 14 خرداد 1389, 13:55 عصر
کار درستی کرد!!! بسی جالبه!!! چه عجب به فکر افتادن!!! واقعا لازم داشت!!!

Open-Source
جمعه 04 تیر 1389, 10:23 صبح
البته گوگل در وبلاگ خود با اعلام این خبر تاکید کرده است که این قابلیت فعلا برای کاربران داخل خاک آمریکا فعال شده و دیگر کاربران در سراسر جهان در چند روز آینده قادر به استفاده از این قابلیت خواهند بود.

این قابلیت برای کاربران ایرانی هم فعال شده.
من خودم همین الان یه تصویر زمینه انتخاب کردم.

http://www.imagehost.ro/pict/250913154c2448fb6614e.jpg

Behrouz_Rad
جمعه 04 تیر 1389, 11:21 صبح
این قابلیت برای کاربران ایرانی هم فعال شده.

البته بنده هم ساکن ایران هستم و این قابلیت همون موقع که شما این خبر رو درج کردید برای بنده فعال بود. :متفکر:

Open-Source
جمعه 04 تیر 1389, 11:37 صبح
البته بنده هم ساکن ایران هستم و این قابلیت همون موقع که شما این خبر رو درج کردید برای بنده فعال بود. :متفکر:

شما از هیلتر شکنی یا VPN و اینجور چیزا استفاده میکردید؟؟
آخه فقط IP آمریکا میتونست این کار رو انجام بده.
:متفکر:

Behrouz_Rad
جمعه 04 تیر 1389, 11:38 صبح
شما از هیلتر شکنی یا VPN و اینجور چیزا استفاده میکردید؟؟
آخه فقط IP آمریکا میتونست این کار رو انجام بده.
:متفکر:
استغفرا... :لبخند:
خیر... به صورت معمول وارد شدم.

Felony
جمعه 04 تیر 1389, 12:45 عصر
استغفرا... :لبخند:
:قهقهه::قهقهه:

این قابلیت بر روی Opera جواب نمیده ، یعنی اصلا گزینه انتخاب عکس نمیاد در صورتی که در IE به راحتی نمایش داده میشه ، دیگر دوستان هم همین مشکل رو دارند ؟ با مرورگرهای دیگه هم همین مشکل رو داره ؟

Open-Source
جمعه 04 تیر 1389, 12:51 عصر
آره.
روی همه مرورگر ها میاد به جز اپرا.:متفکر:

من دیگه از کروم استفاده میکنم و از اپرا فقط برای خواندن Feeds استفاده میکنم.

حسین فلاحی
جمعه 04 تیر 1389, 13:10 عصر
من در IE امتحان کردم... اگر زبان شما فارسی باشه مثل قبل هست اما اگر زبان رو تغییر بدین به انگلیسی گزینه ای فعال می شه برای تغییر زمینه...