View Full Version : بانک اطلاعات آنلاین ( تحت وب )
HjSoft
جمعه 14 خرداد 1389, 10:57 صبح
سلام ، خدمت دوستان عزیز .
میخواستم ببینم راهی برای اینکه بتونیم یه سیستم آنلاین در ویبی درست کنیم هست یا نه ؟
من میخوام یه سیستم آنلاین حسابداری درست کنم که از هرجا افرادی که به اینترنت دسترسی دارن بتونن به اون متصل بشن .
سر رشته ای در این زمینه ندارم . فقط می دونم که شاید بشه با mySql راهش انداخت .
فرض کنید این سیستم یه سیستم ثبت نام کارآموز هست .
فردی در مشهد ثبت نام میکنه ، میره تهران ، اونجا باید ببین وضعیشتو و بتونه ادامه دوره هاش رو در تهران بگذرونه .
خیلی ممنون .
ricky22
جمعه 14 خرداد 1389, 11:00 صبح
سلام دوست من
راه حل منطقی تر ایجاد وب سایت هست
هزینه کمتر و به نظر من اصرار برای استفاده از desktop app یه مقدار هزینه بر تر و با کارایی کمتر است
HjSoft
جمعه 14 خرداد 1389, 13:57 عصر
ما به یک دلایلی نمی تونیم نرم افزار رو به صورت کامل وب عرضه کنیم .
چون علاوه بر بانکی که به صورت مشترک استفاده میشه ، هر کاربر که تعدادشون به 200 تا میرسه ، یک بانک جدا داخل خود سیستمش داره .
ricky22
جمعه 14 خرداد 1389, 14:24 عصر
خب به نظر من نرم افزار رو به صورت desktop تولید کن و یک بانک اطلاعاتی بزار روی وب و در بازه های زمانی همزمان سازی کن دیتابیس ها رو.
HjSoft
جمعه 14 خرداد 1389, 17:18 عصر
این راه خوبیه . دوستان دیگه نظری ندارن ؟
HjSoft
یک شنبه 16 خرداد 1389, 17:10 عصر
با کمک دوست عزیزم Hosna.Soft راه حل رو پیدا کردم.
راه حل اون در استفاده از سرور اختصاصیه . این سرور ها معروف هستند به VPS ، از لحاظ قیمت هم به صرفه ترند تا ساخت یک هاست وب .
موفق باشید .
ricky22
یک شنبه 16 خرداد 1389, 17:20 عصر
با کمک دوست عزیزم Hosna.Soft راه حل رو پیدا کردم.
راه حل اون در استفاده از سرور اختصاصیه . این سرور ها معروف هستند به VPS ، از لحاظ قیمت هم به صرفه ترند تا ساخت یک هاست وب .
موفق باشید .
تبریک می گم
اگه مقدور بود بیشتر توضیح بدید!
HjSoft
یک شنبه 16 خرداد 1389, 19:02 عصر
والا خیلی ساده و ابتدایی بگم . فرض کنید با خرید یک vps شما یک کامپیوتر را خریده اید . این سیستم برای کسانی که u/p سرور رو دارند مثل یک کامپیوتر عمل میکنه که با بقیه شبکه است . یک اداره رو فرض کن که یک سرور داره و بقیه به اون وصل میشن . اینم همینجوریه . البته هنوز انجامش ندادیم اما در شرفش هستیم . انشاالله که انجام دادیم براتون آموزش کاملش رو میزارم .
saelozahra
پنج شنبه 16 آبان 1392, 16:30 عصر
سلام دوستان
من میخوام تو نرم افزارم وقتی طرفم به نت وصل میشه یه مقدار رو از یه آدرس تو اینترنت بخونه
کسی راه حلی داره ؟
saelozahra
پنج شنبه 16 آبان 1392, 16:31 عصر
خب به نظر من نرم افزار رو به صورت desktop تولید کن و یک بانک اطلاعاتی بزار روی وب و در بازه های زمانی همزمان سازی کن دیتابیس ها رو.
در مورد این روش یکم بیشتر توضیح میدین ؟
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.