ورود

View Full Version : یک مرجع فارسی برای شبیه ساز OMNeT++

farnooshhp
جمعه 14 خرداد 1389, 12:39 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان
من برای پروژه درس شبیه سازی یک مرجع به زبان فارسی ایجاد کردم و از اونجایی که هیچ آموزش فارسی برای اون نیست لازم دیدم تا ارائه خودم رو اینجا بذارم تا در صورت نیاز بقیه دوستان هم استفاده کنن.
در این فایل نحوه شبیه سازی و بررسی نتایج یک شبکه ساده با دو کامپیوتر که فقط با هم پیام مبادله می کنند رو توضیح دادم که توی نمونه های خود omnet به نام tictoc شناخته میشه.
به زودی شبیه سازی شبکه های وایرلس رو هم به این پست اضافه می کنم.
از شنیدن نظرات شما عزیزان دلگرم میشم :چشمک:

شبیه سازی شبکه tictoc در omnet (http://www.4shared.com/file/QIC7sMkG/tictoc_in_omnet.html)

bidgol
دوشنبه 31 خرداد 1389, 11:48 صبح
ممنون از کار قشنگی که انجام دادی من می خواستم از این نرم افزار استفاده کنم و این کار
تو کمک بزرگی به من می کنه
امیدوارم آموزش بعدی را هم به زودی بگذاری

mkhhhh
دوشنبه 21 شهریور 1390, 19:47 عصر
لطفا اگه اطلاعاتي درمورد شبيه سازي شبكه هاي وايرلس داريد مرا راهنمايي كنيد

aram_2
دوشنبه 21 شهریور 1390, 23:59 عصر
یه کلیپ 15 دقیقه ای.
جالبه حتما نگاش کنید.اگه سوالی بود بگید تا حلش کنم.راستی به تحلیل شبیه سازی خیلی حساس باشید.مخصوصا تو تئوری صف که پایه شبکه است.
http://www.persianupload.com/401011

l.y1388
شنبه 17 دی 1390, 08:42 صبح
سلام من اطلاعات کاملی در مورد تئوری صف و شبیه سازی دارم و تا حدی OMNET را کارکرده ام. ولی توی پیاده سازی یک الگوریتم Fair Queuing به مشکل برخوردم و وقت خیلی کمی برای ارائه پایان نامه ام دارم. کسی می تونه به من کمک کنه؟

l.y1388
شنبه 17 دی 1390, 08:43 صبح
اگر کسی هست که بتونه خصوصی کار کنه با این ایمیل تماس بگیره لطفا
L.Y1388@gmail.com

sajjad_s84
دوشنبه 21 بهمن 1392, 20:54 عصر
سلام
کسی یمتونه به من کمک کنه و بگه تو mixim چجور میشه اطلاعات گره همسایه رو بدست اورد؟
یعنی اینکه چطور میشه فهمید چه گره هایی همسایه گره ای هست که الان روش هستیم؟

محمد عزیزیان
یک شنبه 15 آذر 1394, 21:27 عصر
سلام دوستان ایا منبع کامل فارسی برای برنامه omnetوجود ندارد من الان به این منبع خیلی نیاز دارم وقت کمی برای انجام یک پروژه اجباری دارم ممنون میشم که دوستان یک منع کامل فارسی معرفی کنند