ورود

View Full Version : شما چقدر زبان انگلیسی بلدین؟چطور میشه آسون انگلیسی یاد گرفت؟

fatah.salib
جمعه 14 خرداد 1389, 15:22 عصر
یاد گیریه زبان انگلیسی برای برنامه نویسی لازمه؟
شما چقدر زبان انگلیسی بلدین؟
اگر لازمه چطور میشه آسون انگلیسی یاد گرفت؟

Apache66
جمعه 14 خرداد 1389, 15:58 عصر
یاد گیریه زبان انگلیسی برای برنامه نویسی لازمه؟
شما چقدر زبان انگلیسی بلدین؟

تا حدودی لازم هست برای برنامه نویسی انگلیسی را بدونی ولی خب کامل که بدونی بهتر هم میتوانی برنامه نویسی کنی
من کم و بیش بلدم
تمرین -تمرین - تمرین - تکرار - قرار گرفتن در محیط

aryasoft2872
جمعه 14 خرداد 1389, 17:17 عصر
به نظر من بهترین راه دیدن فیلم و انیمیشنه....

barbodsoft.com
جمعه 14 خرداد 1389, 18:11 عصر
انگلیسی حرف زدن هم شد جزوء آرزو های ما.
کم و بیش بلدم. دلم می خواست بتونم راحت انگلیسی صحبت کنم و بنویسم و بتونم با برنامه نویس ها تو سایت خارجی مشورت کنم. اما ... و اما تا حالا که نشد.

ظاهرا راه ساده ای برای فراگیری زبان وجود ندارد. همونطور که دوست مون توضیح دادن

مرین -تمرین - تمرین - تکرار - قرار گرفتن در محیط

این لینک می تونه یک کم بهت کمک کنه.
http://college.openlearningcenter.com/

Alireza_Salehi
جمعه 14 خرداد 1389, 20:13 عصر
تسلط بر زبان (درک مطلب و فهمیدن مطالب تخصصی ) برای رشته کامپیوتر بسیار مهمه...

تا این لحظه برنامه نویس مسلطی ندیدم که درک مطلبش در حوزه انگلیسی تخصصی کامپیوتر ضعیف باشه، در واقع چون منبع اصلی این حوزه انگلیسی هست اونهائی موفق ترند که علاقه به خواندن منابع جدید انگلیسی دارند.

کتاب بخونید و فیلم با زیر نویس انگلیسی ببینید. اول سخته، سعی کنید ترجمه کنید ، بعد از یک مدتی هر چی بگویند یا بخوانید 80 درصد مطلب را در بار اول متوجه می شوید.

حسین فلاحی
شنبه 15 خرداد 1389, 00:04 صبح

من یه نرم افزاری دیدم که گویا خیلی خوبه. نه فقط برای انگلیسی برای خیلی از زبان های دیگه هم. عربی فرانسوی آلمانی و ...

البته خودم هنوز در حال دانلود اون هستم و دقیقا چیز زیادی نمی دونم دربارش. توی یکی از سایت ها نوشته بود برای آموزش عربی به سربازهای آمریکایی از این استفاده می کنن.

Rosetta Stone

اگه خواستین پیام بدین تا لینک دانلودش رو بگم. ( علنی نمی شه به خاطر warez activity :لبخندساده:)

ehsanham
شنبه 15 خرداد 1389, 00:45 صبح
اگر وقت داری کلاس!کانون زبان ایران !2و3 ساله ایشالا خوب میشی می تونی صحبتم بکنی!

syntiberium
شنبه 15 خرداد 1389, 02:48 صبح
farsi.goenglish.me سایت خوبی هست .