View Full Version : کمک در ایجاد loukup لوک اپ
RIG000
جمعه 14 خرداد 1389, 17:56 عصر
راستش من چند تا جدول دارم که یکیش جدول satudent هست و یکیش هم جدول city .
راستش تو جدول student که اطلاعات رو وارد میکنم به صورت دستی میخام وقتی به قسمت کد محل تولد میرسم که یکی از ستون های جدول student هستش و با جدول city ارتباط داره (relation ship ) هستش و وقتی میخام کد محل تولد رو تو اون ستون کد محل تولد وارد کنم یه لوک اپ ایجاد بشه و جدول city رو نشون بده و من از اونجا کد هارو بردارم یا طوری این درست شه که دیگه نرم تو جدول city کد شهر ها رو ببینم .
نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه
خواهشمندم به صورت عملی و کاربردی یه توضیح بدید . ممنونم .
من زیاد پایگاه داده ام خوب نیست . لطفا" نکات را با معرفی محل دقیقشون توضیح بدین.
باز هم ممنونم مهندسسان عزیز
id1385
جمعه 14 خرداد 1389, 22:25 عصر
سلام
شما تو برنامتون از فرم و گزارش استفاده می کنید و یا با خود پنجره دیتابیس هم کار دارید ؟
اگه کاری با پنجره دیتابیس ندارید بهتره از کلید استفاده کنید و براساس کلید جستجو و یا بارگزاری کنید که خلی راحت ترید و برنامتون هم تقریباً خطای کمتری خواهد داشت.
یه برنامه من نوشتم که توی اون دسته بندی و گروه بندی و اختصاص و همچنین ارتباط وجود داره خواستید اونم ببینید.ولی بازم اگه شما یه منظور دیگه دارید بهتره کمی شفاف تر مسئله رو توضیح بدید.
لینک :
پایگاه داده MS Access - جامعه برنامه نویس (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=221938)
موفق باشید
RIG000
شنبه 15 خرداد 1389, 11:07 صبح
برادر من اصلا با فرم و .... کاری ندارم و قتی که یه جدول تو بانک میسازم تو قمست desian view که فیلد ها رو به نام های id, name,lname,Code_mahale_Tavalod رو مثلا میسازم وا ین جدول اسمش syudent هستش و یه جدول هم دارم که به نام city که اسم فیلد هاش city code و city name هست
حالا که من جدول student رو open میکنم تا اطلاعات رو یکی یکی تو فیلد ها بریزم به قسمت code mahale tavalod رسیدم دیگه نمیخام بیام جدول city رو باز کنم تا کد شهر هاشو بدونم چیه تا اسم هاشون رو وارد کنم تو Codemahale tavalod تو جدول student
میخام که به قسمت code mahale tavalod رسیدم یه جوری بتونم تو این فیلد اطاعات رو از جدول city بخونم
من اصلا با فرم و ... کاری ندارم من فقط با همین قسمت جدول کار دارم من اصلا برنامه نمی نویسم برادران و خواهران . لطفا موضوع رو پیچیده نکیند
RIG000
شنبه 15 خرداد 1389, 12:12 عصر
خودم مشکل رو حل کردم. تو قسمت loukup فیلد مورد نظر textbox رو به combobox تغیی دادم و ....
و تو نستم حل کنم این مشکل رو . حالا به اون چیزی که میخام رسیدم. . ممنون
مهدی قربانی
شنبه 15 خرداد 1389, 12:31 عصر
سلام
دوست گرامی شما باید از گزینه Lookup Wizard معروف که در قسمت Data Type فیلدهای جدول موجوده (درنمای Design ) استفاده کنید بعد از باز شدن پنجره مربوطه گزینه اول که انتخاب فیلد از سایر جداول هست رو انتخاب کنید و بقیه مراحل رو به ترتیب ادامه بدید . البته تا حدودی حدس میزنم که به مشکل بر بخورید در اینصورت فقط بهتره نمونه خودتون رو بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.