PDA

View Full Version : سوال: نمایش table بصورت مرتب شده

Mrs.Net
شنبه 15 خرداد 1389, 00:02 صبح
چجوری میتونم جدولی که از داخل sql server management studio باز شده برروی یکی از فیلدهاش مرتب کنم؟ (به غیر از کوئری نوشتن select)
یا اینکه مشخص کنم هرجدول موقع باز شدن رو چه فیلدی مرتب بشه

محمد سلیم آبادی
شنبه 15 خرداد 1389, 00:41 صبح
منظورتون این هست که هر کوئری بدون ماده ی ORDER BY می نویسید به طور پیش فرض بر اساس یک یا چند ستون معین و مشخص شده از قبل مرتب شود ؟

یا اینکه زمانی که کل داده های جدول SELECT شده اند بطور پیشفرض بر اساس ستون مشخص order/sort شوند ؟ اگر جواب این سوال مثبت است، آیا شما واقعا تمام داده ها و تمام ستون های جداولتان را بدون هیچ گونه فیلتری نمایش می دهین ؟

من می تونم یک راه حلی به شما ارئه بدم ولی بازم تا زمانی که از ماده ی ORDER BY (صریحا) استفاده نشود هیچ گارانتی برای مرتب برگداندن نتیجه ی query نخواهد بود.

Mrs.Net
شنبه 15 خرداد 1389, 01:37 صبح
منظور داخل برنامه سومی نیست
منظورم داخل خود sql server management هست
اون قسمتی که open table میکنم میخوام بتونم مرتبش کنم
مثلا شبیه آفیس اکسس که درهنگام نمایش تیبل میتونیم روی عنوان جدول بزنیم مرتب بشه

محمد سلیم آبادی
شنبه 15 خرداد 1389, 01:50 صبح
تا آنجایی که می دانم Grid ای که در بخش Result وجود داره این قابلیت را نداره.
در 2008 وقتی Select Top 1000 را که از منو انتخاب می کنید مشاهده می کنید که در یک بخشی دستور SELECT نوشته شده.

SQL Server را نمیشه با Access مقایسه کرد. اکسس خیلی با مفاهیم اسکیول سرور فرق داره.
اکسس بیشتر حال گزارش گیری داره...

Mrs.Net
شنبه 15 خرداد 1389, 09:25 صبح
مثال اکسس آوردم تا متوجه سوال بشین
خوب حالا راه حل چیه؟ حتی قسمت view مربوط به دیتابیسها هم که با کوئری ذخیره میشن موقع نمایش به حالت پیشفرض نمایش داده میشه!
یعنی هیچ قسمتی هم نداره که بشه یک کوئری برای دیتابیس ساخت و داخل management ذخیره کرد و اجراش کرد؟!

ASKaffash
یک شنبه 16 خرداد 1389, 10:13 صبح
سلام
روی اون ستونها یک ایندکس کلاستری ببندید