PDA

View Full Version : در رابطه با Windows Driver Kits

AliReza Vafakhah
شنبه 15 خرداد 1389, 03:09 صبح
سلام دوستان

حدود 2 ماه پیش Windows Driver Kits رو از یه سایتی دانلود کردم اما خوب سیستم قبلی که داشتم داغون بود و نمی تونستم که ببینیم واقعا این WDK چیکار می کنه به خاطر همین به سایت Microsoft و MSDN خیلی میرفتم تا با خبر بشم هدف اصلی این WDK چیه خلاصه اون چیزی که من متوجه شدم ، دارای تمام Header های داریوهای سخت افزاری ائم از کارت های صدا ، بلوتوس ، صفحه نمایش و خیلی از سخت افزار های دیگه است اما یک چیز من یادم وقتی که دانلود کردم تو اون سایت نوشته بود داریور تمام سخت افزار ها مثل ATI , Nvidia , AMD ,Intel رو در سیستم راحت نصب میکنه اما تا الان نتوانستم موفق به درک این موضوع نشدم البته از Help خود WDK هم استفاده کردم و تو Help برای راه اندازی این دسستورات را ذکر کرده بود :

To verify that the WDK Build Environments installed successfully

1. Click Start.

2. Point to All Programs > Windows Driver Kits > WDK build# > Build Environments > Windows 7.

3. Click x86 Checked Build Environment.

4. At the command prompt, type build -cZ.

حالا سوال من این است که آیا دوستان از WDK استفاده کردن ؟ آیا موفق به نصب داریوها شده اند ؟ و منظور از Debugger در این Package چیست ؟

با تشکر

Mehdi Asgari
شنبه 15 خرداد 1389, 12:19 عصر
WDK حاوی مجموعه فایل های هدر ، lib ، مستندات و ابزار (مثل دیباگر ها) و نیز محیط build برای توسعۀ درایور های کرنل مد ( و یوزر مد در WDF) برای نسخه های مختلف ویندوزه.
WDK رو باید از خود مایکروسافت دانلود کنی (آخرین نسخه اش هم 7.1 هست)
هیچ ربطی هم به درایور های سخت افزاری دستگاه های موجود نداره

AliReza Vafakhah
شنبه 15 خرداد 1389, 14:22 عصر
WDK حاوی مجموعه فایل های هدر ، lib ، مستندات و ابزار (مثل دیباگر ها) و نیز محیط build برای توسعۀ درایور های کرنل مد ( و یوزر مد در WDF) برای نسخه های مختلف ویندوزه.

خیلی ممنون حالا متوجه شدم و به اون سایت هم مراجعه کردم ، شخصی که پست زه بود هم خیر نداشت ! و من رو هم تو شک انداخته بود .

حالا این هدر ها و مستندات چه استفاده هایی دارند . تو یکی از سایت های ایرانی مطلبی را خواندم که گفته بود برای برنامه نویسان می تواند ابزار مفیدی باشد .

با تشکر [این جور مواقع نیاز به کلید تشکر در این بخش است]

Mehdi Asgari
شنبه 15 خرداد 1389, 14:47 عصر
حالا این هدر ها و مستندات چه استفاده هایی دارند
به درد ایجاد درایور های سطح کرنل و یوزر (هم برای سخت افزار و نیز درایور های نرم افزاری مثل file system filter) می خوره

تو یکی از سایت های ایرانی مطلبی را خواندم که گفته بود برای برنامه نویسان می تواند ابزار مفیدی باشد
احتمالا طرف نمی دونسته در مورد چی داره حرف می زنه؛ نوشتن درایور کاری پیچیده است و کاربرد های خاصی داره (یعنی یا باید برای سخت افزار خاصی بخوای درایور بنویسی، یا برنامۀ سیستمی ای مثل آنتی ویروس داری که نیاز به درایور داره ، یا میخوای روتکیت بنویسی ... وگرنه یه برنامه نویس معمولی نه می تونه و نه نیازی داره درایور بنویسه)