View Full Version : SQL Server does not exist or access denied
H_Ghaffarian
سه شنبه 17 خرداد 1384, 09:31 صبح
سلام
من به دنبال یک Connection string sql server 2000 برای ارتباط با سرور راه دور در صفحات aspx هستم. تنها IP سرور و USer ها رو هم دارم. سایتم رو UP Load کردم ولی همین موضوع باعث شده تا جواب نده. Help me.....
H_Ghaffarian
سه شنبه 17 خرداد 1384, 10:42 صبح
سلام
راستش بالاخره با اضافه کردن شماره پورت اتصال به سرور SQL به کمک فایل های UDL وصل شدم. اما الان مشکل من اینکه وقتی این رشته جدید بعلاوه پسورد ها رو به کلاس مربوط به اتصال وارد می کنم و فایل رو Upload می کنم, هیچ تغییری رو مشاهده نمیکنم و مشکل به قوت خودش باقیه.برای اطمینان از کارم یک صفحه نمونه ای رو از روی سرور حذف کرد و بعد آدرس اون رو وارد کردم تا مطمئن بشم که کار درست انجام شده و اون صفحه بر روی سرور سایت قرار نداره. بعد در قسمت Catch اون صفحه برای رفع مشکلات هم از ex.tostring استفاده کردم. نکته جالب این بود که بعد از Upload دوباره صفحه هنوز هم حتی با Refresh صفحه این تغییر کد اعمال نمی شه.Help me...
kochol
سه شنبه 17 خرداد 1384, 19:58 عصر
سلام دوست عزیز
جواب شما واضح است شما باید بدونید که کدهایتان کامپایل میشه و در شاخه bin ضبط میشه و شما هر دفعه باید این شاخه را آپلود کنید اگر می خواهید نسخه جدید درست کار کند و کدها درست کار کند
حتی آپلود نکردن bv. ها یا cs. ها تاثیری ندارد
توصیه:
شما سعی کنید در web.config این کار را انجام دهید یعنی کانکشن استریگ شما در آنجا باشد و برنامه از اونجا کانکشن استرینگ را بخونه اگر نحوه این کار را می خواهید در بخش جستجو connectionstring را جستجو کنید
H_Ghaffarian
چهارشنبه 18 خرداد 1384, 13:01 عصر
سلام
مشکلم با Build دوباره پروژه حل شد. :wise1:
در مورد وب کانفیگ هم ترجیح می دم از یک کلاس جداگانه استفاده بکنم و نه از وب کانفیگ تا مشکلی بروز نکنه( در حین تغییر وب کانفیگ ممکنه اطلاعات بطور ناخواسته از بین بره). :sunglass:
kochol
چهارشنبه 18 خرداد 1384, 20:23 عصر
شما هر دفعه شاخه bin را آپلود می کردین یا نه
H_Ghaffarian
یک شنبه 22 خرداد 1384, 13:31 عصر
سلام
اولش نه اما بعداً همراه با فایل های aspx تغییر کرده اون رو هم Upload می کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.