View Full Version : آیا Windows Update شما خاموش هست؟ (نظر سنجی)
Nima_NF
شنبه 15 خرداد 1389, 14:03 عصر
طبق تجربه شخصی تا کنون هیچ کدام از دوستان و شرکت هایی که با آن ها در ارتباط هستم از ویندوز update استفاده نمی کنند.
حال این موضع یا به خاطر اصل نبودن نسخه ویندوز بوده است یا اگر هم مثلا در Laptop نسخه اصل بوده، سرعت پایین اینترنت دلیل خاموش کردن آن بود.
سایر افراد هم به دلیل دانش پایین، اشتباها update را روشن گذاشته بودند و حتی خودشان هم نمی دانستند که چه هست!
حال قصد دارم با این نظر سنجی، مطلع شوم چند نفر از برنامه نویسان ما ویندوز خود را update می کنند.
Netsky
شنبه 15 خرداد 1389, 14:18 عصر
سلا عرض میکنم خدمت جناب Nima_NF و سایر دوستان .
ویندوز آپدیت مال من که همیشه خاموشه . میدونم که باید روشن باشه ولی به دلیل اصل نبودن ویندوز همیشه مجبورم که خاموشش کنم .
Mehdi Asgari
شنبه 15 خرداد 1389, 14:26 عصر
من Automatic Updates رو disable کردم. دلیلش اینه که به دلیل ماهیت کارم ، در جریان آخرین اسیب پذیری ها و پچ های منتشر شده هستم و به محض اومدن آپدیت جدیدی (چه برای ویندوز و چه اپلیکیشن ها) ، در صورت نیاز اون رو نصب می کنم (هنوز هم آپدیت هایی هستن از سال 2009 که به دلیل نیاز نداشتن بهشون ، نصبشون نکردم)
کلا با این که چشماتو ببندی و بذاری سیستم هر کاری خواست بکنه ، مخالفم (البته منظورم ما حرفه ای هاست ، نه یک کاربر معمولی)
به عنوان مثال الان آنتی ویروس و فایروالم رو کاملا مطابق میل و نیازم configure کردم (و خودشونم از این اوضاع راضی نیستن و فحششون رو با رنگ و آلرت های مختلف نشون میدن)
HamedNet_ir
شنبه 15 خرداد 1389, 14:50 عصر
همینطوری بندواید کم میارم چه برسه اینم روشن باشه!
khasteh
شنبه 15 خرداد 1389, 16:39 عصر
منم این ویژگی رو disable کردم . اوایل به خاطر سرعت پایین اینترنت بود و اینکه کلافم میکرد تا دانلود بشه که تازه بعدش بتونم یه صفحه باز کنم:عصبانی++:
یه بارم اویل که روشن بود وسط نصب پکیج ریستارت کردم که ویندوزم بالا نیومد و مجبور شدم
دوباره ویندوز رو نصب کنم (البته این رو ویندوز xp بود)
salehbagheri
شنبه 15 خرداد 1389, 16:53 عصر
من طوري تنظيمش كردم كه قبل از دانلود ليستي از Update ها برام قرار بده! چون ADSL استفاده ميكنم محدوديت حجمي دارم و بنابراين بايد مواظب همه جور دانلودي باشم.
اخه چند وقت بود كه اشتراكم زود به زود تموم ميشد نمي فهميدم علتش چيه! بعدش تو قسمت Update ويندوز كه نگاه كردم ديدم واسم Service Pack آفيس رو كه حدود 300 مگابايت بود رو داره دانلود ميكنه ... علاوه بر اون قبلش كلي خرت و پرت ديگه رو هم دانلود كرده بود. كه جمعاً نزديك 1 گيگابايت رو خورده بود ...
M.T.P
شنبه 15 خرداد 1389, 17:57 عصر
اولین کاری که بعد از نصب ویندوز انجام میدم Disable کردن Windows Upate هست. :لبخند:
دلیل: لو نرفتن نسخه ویندوز :بامزه:
خصوصا در ویندوز 7 که بدون هیچ پرسش و چون و چرایی خودش شروع به آپدیت میکنه :عصبانی:
Alireza_Salehi
شنبه 15 خرداد 1389, 18:18 عصر
طبق تجربه شخصی تا کنون هیچ کدام از دوستان و شرکت هایی که با آن ها در ارتباط هستم از ویندوز update استفاده نمی کنند.
حال این موضع یا به خاطر اصل نبودن نسخه ویندوز بوده است یا اگر هم مثلا در Laptop نسخه اصل بوده، سرعت پایین اینترنت دلیل خاموش کردن آن بود.
سایر افراد هم به دلیل دانش پایین، اشتباها update را روشن گذاشته بودند و حتی خودشان هم نمی دانستند که چه هست!
حال قصد دارم با این نظر سنجی، مطلع شوم چند نفر از برنامه نویسان ما ویندوز خود را update می کنند.
اصل نبودن ویندوز خللی در کارکرد ویندوز آپدیت ایجاد نمی کند، هیچ اثر در هیچ چی نداره ، اینقدر انواع و اقسام کرک هست که مشکلی ایجاد نمی کند، هر چند من ویندوزم اصله...
کسانی که با محصولات مایکروسافت کار میکنند اغلب ویندوز آپدیتشان روشن و روی نصب خودکار تنظیم شده است. سرویس پک ها و ... همگی اتوماتیک بدون مزاحمت نصب می شوند.
بنده کاملا آگاهانه آپدیت ویندوزم فعال و روی نصب اتوماتیک تنظیم است. تا این لحظه هم از ویندوز ایکس پی گرفته تا ویستا، هفت و سرور همیشه آپدیت را فعال کرده ام و هیچ مشکلی نبوده است.
Apache66
شنبه 15 خرداد 1389, 18:21 عصر
من ویندوز 7 دارم روی لپ تاپ یکبار که رفته بودم نمایشگاه توی شیراز وایرلس رایگان داشت گذاشتم آپدیت بشه :بامزه:
vcldeveloper
شنبه 15 خرداد 1389, 18:39 عصر
من همیشه Windows Update رو فعال نگه می دارم، ربطی هم به اصل بودن یا نبودن ویندوز نداره. تنها کاری که لازم هست حداقل کاربران فعال در حوزه IT انجام بدند، این هست که به جای نصب خودکار همه آپدیت ها، گزینه Download updates but let me choose whether to install them را انتخاب می کنم. اینطوری آپدیت های Important و Critical دانلود میشند، ولی قبل از نصب شان، ویندوز از من اجازه میگیره، و من همه آپدیت ها را قبل از نصب بررسی می کنم.
از نظر من غیرفعال کردن Windows Update یک کار غیرمنطقی و اشتباه هست، حتی در صورت داشتن اتصال Dial-up هم من این گزینه را غیرفعال نمی کنم.
Netsky
شنبه 15 خرداد 1389, 19:28 عصر
از نظر من غیرفعال کردن Windows Update یک کار غیرمنطقی و اشتباه هست، حتی در صورت داشتن اتصال Dial-up هم من این گزینه را غیرفعال نمی کنم.
جناب کشاورز یعنی شما حاضرید با اینترنت Dial up هم این حجم سنگین از فایل ها رو دریافت کنید ؟؟؟؟
mf_007
شنبه 15 خرداد 1389, 19:35 عصر
برای من امروز آپدیت شد اول دانلود کرد بعد اینستال کرد
برا من IE تغییر کرد تغییر دیگه ای رو متوجه نشدم چه تغییر دیگه ای ایجاد می شه؟
در ضمن زیاد هم طول نکشید
FastCode
شنبه 15 خرداد 1389, 20:26 عصر
اول دانلود کرد بعد اینستال کرد
این روش که خیلی قدیمیه.
ویندوز من خودش تولید میکنه.
بعد ۲ ۳ تا checksum میفرسته به سرور مایکروسافت.بعد که کد تایید شد کامپایل و سپس اجرا میکنه.اینجوری پهنای باند هم اشغال نمیشه.
آخه دوست من مگه روش دیگه ای هم به جز دانلود و نصب داریم؟
mf_007
شنبه 15 خرداد 1389, 20:35 عصر
این روش که خیلی قدیمیه.
ویندوز من خودش تولید میکنه.
بعد ۲ ۳ تا checksum میفرسته به سرور مایکروسافت.بعد که کد تایید شد کامپایل و سپس اجرا میکنه.اینجوری پهنای باند هم اشغال نمیشه.
آخه دوست من مگه روش دیگه ای هم به جز دانلود و نصب داریم؟
من اولین باره که این کار رو کردم روال کاری که انجام شد رو گفتم
حالا منظوره شما رو نمی فهمم هدفتون از این پست چی بود؟
FastCode
شنبه 15 خرداد 1389, 20:52 عصر
من اولین باره که این کار رو کردم روال کاری که انجام شد رو گفتم
حالا منظوره شما رو نمی فهمم هدفتون از این پست چی بود؟
منظور خاصی نداشتم.فقط میخواستم بگم که مگه روش دیگه هم وجود داره که شما راجع به روش کار windows update توضیحات نوشتید؟
اون نوشته هایی که ویندوز مینویسه برای اینه که حوصله کاربر سر نره.
Nima_NF
شنبه 15 خرداد 1389, 20:55 عصر
جناب کشاورز یعنی شما حاضرید با اینترنت Dial up هم این حجم سنگین از فایل ها رو دریافت کنید ؟؟؟؟
دقیقا یکی از اهداف بنده از ایجاد این تاپیک همین موضع هست تا ببینم افراد متخصص ما چقدر نسبت به رفع مسائل امنیتی با Update حساس هستند و آیا حاضرند که حتی با سرعت اینترنت کم نیز Update را انجام دهند یا خیر.
خوب تا اینجا که آمار، همان نتیجه ای که فکر می کردم را نشان داد.
کاری که بنده همواره بر روی سیستم ها افرادی که آشنایی کافی با کامپیوتر دارند انجام می دهم، تنظیم گزینه "Check for updates but let me choose whether to download and install them" به جای گزینه Turn Off هست. و به آن ها توصیه می کنم که اگر با سرعت اینترنت مشکل دارند، حداقل این لیست update ها را دریافت کنند و سپس هر چند هفته هم که شده حداقل موارد critical را در موقع مناسب دانلود و نصب کنند.
اصل نبودن ویندوز خللی در کارکرد ویندوز آپدیت ایجاد نمی کند، هیچ اثر در هیچ چی ندارهبا نصب خودکار بسته های بررسی genuine بودن ویندوز که هر چند ماه توسط مایکروسافت همراه سایر بسته های Update عرضه می شود، نسخه ها و سریال نامبر های تقلبی که در blacklist قرار دارند، مسدود می شوند و سپس ویندوز مدام پیام ها و پنجره هایی مبتنی بر غیر اصل بودن ویندوز را نمایش خواهد داد و دسترسی به دانلود بسیاری از محصولات از سایت مایکروسافت بسته می شود.
به همین خاطر هست که بسیاری از افرادی که از نسخه های تقلبی استفاده می کنند کلا Update را خاموش می کنند... سایر افراد نیز (که تعدادشان بسیار کم هست) با تنظیم "ابتدا دانلود (بدون نصب خودکار) و سپس نصب دستی بسته ها" عمل update را انجام می دهند و امنیت سیستم را حفظ می کنند.
mf_007
شنبه 15 خرداد 1389, 20:59 عصر
منظور خاصی نداشتم.فقط میخواستم بگم که مگه روش دیگه هم وجود داره که شما راجع به روش کار windows update توضیحات نوشتید؟
اون نوشته هایی که ویندوز مینویسه برای اینه که حوصله کاربر سر نره.
پست شما حالت مسخره کردن رو داشت و فکر نمی کنیم چنین پستی درست باشه حالا هرچه قدر هم که اطلاعاتتون بالا باشه
FastCode
شنبه 15 خرداد 1389, 21:02 عصر
پست شما حالت مسخره کردن رو داشت و فکر نمی کنیم چنین پستی درست باشه حالا هرچه قدر هم که اطلاعاتتون بالا باشه
اگر باعث رنجیده شدن خاطر شما شدم واقعاً عذر میخوام.
من بعضی وقتها حس شوخ طبعیم کار دستم میده.
فقط میخواستم یه مطلب باحال بفرستم نه اینکه از شما خرده بگیرم.
ببخشید:لبخندساده:
mf_007
شنبه 15 خرداد 1389, 21:17 عصر
اگر باعث رنجیده شدن خاطر شما شدم واقعاً عذر میخوام.
من بعضی وقتها حس شوخ طبعیم کار دستم میده.
فقط میخواستم یه مطلب باحال بفرستم نه اینکه از شما خرده بگیرم.
ببخشید:لبخندساده:
خواهش می کنم دوست عزیز به هر حال من متوجه شوخی شما نشدم
من هم اگه یکم تند پست زدم معذرت می خوام
mf_007
شنبه 15 خرداد 1389, 21:34 عصر
آقا نیما می شه یکم بیشتر توضیح بدی چه چیزایی آپدیت می شه؟فقط بحث امنیت سیستم مهم هست یا چیزهای دیگش هم کارایی داره؟
برا من امروز ازم پرسید که بسته های بررسی genuine رو نصب کنم که نزاشتم چون یکبار رو سیستمم نصب شده بود و هی ارور می داد و اذیت می کرد.
.:KeihanCPU:.
شنبه 15 خرداد 1389, 22:55 عصر
من هم همشیه آپدیت ویندوز رو غیر فعال میکنم
Nima_NF
شنبه 15 خرداد 1389, 23:19 عصر
آقا نیما می شه یکم بیشتر توضیح بدی چه چیزایی آپدیت می شه؟فقط بحث امنیت سیستم مهم هست یا چیزهای دیگش هم کارایی داره؟
برا من امروز ازم پرسید که بسته های بررسی genuine رو نصب کنم که نزاشتم چون یکبار رو سیستمم نصب شده بود و هی ارور می داد و اذیت می کرد.
مایکروسافت هر چند روز بسته های update برای قسمت های مختلف سیستم عامل را عرضه می کند و نقص های سیستم که ویروس ها و تروجان ها و کلا حملات از آن ها استفاده می کنند را مسدود می کند. حال یک bug باشد یا یک عدم سازگاری در قسمتی از ویندوز.
این Update ها برخی اوقات برای رفع نقص امنیتی بسیار خطرناک هست (با درجه Critical یا همان حالت دانلودی important که فورا باید نصب شوند) و برخی اوقات نیز فقط نسخه جدیدی از قسمت هایی از سیستم عامل می باشد که حال یا برای سازگاری یا برای افرایش کارایی برای دانلود توصیه می شوند (با حالت دانلودی recommended).
مهم ترین update ها مربوط به Internet explorer می باشد که اکثرا درجه خطرناک دارند، چون از نظر زمانی در اکثر اوقات هنگام کار با ویندوز اجرا می شود و شما را در معرض هکرها، ویروس ها و کلا حمله ها قرار می دهد.
چند ماه قبل بود که یک bug خطرناک قدیمی در ATL پیدا شد، لذا کلیه برنامه های نوشته شده با ATL در طی حدود 8 سال اخیر در معرض خطر قرار گرفتند! مایکروسافت فورا ظرف چند روز نسخه ویرایش شده را از طریق Update برای تمام سیستم عامل هایش عرضه کرد.
.Net و کنترل های ActiveX و Visual C++Run-time و بسیاری از dll های ویندوز نیز هر چند هفته به دلیل خطاهای یافته شده نیازمند به روز رسانی هستند.
مشاهده کرده ام که به دلیل عدم استفاده از Update در ویندوز XP ، ویروسی توانست با استفاده از یکی از همین نقص ها (که البته توسط update ها ماه ها قبل حل شده بود و برای دانلود قرار داده شده بود) به راحتی Firewall ویندوز و Firewall کل شبکه شرکتی را از کار بیاندازد و تمامی ده ها سیستم متصل به شبکه شرکت را به شدت آلوده کند و عملا کار کل شرکت را برای چند روز مختل کند. حتی در چنین موردی آنتی ویروس هم اکثرا نمی تواند از آن جلوگیری کند چون راه ورود باز هست و با استفاده از نقص آنتی ویروس دور زده می شود.
جالب اینجاست که شرکت از دست آنتی ویروس ناراحت بود و این موضوع را در نظر نمی گرفت که ویندوز شرکتشان، 3 سالی بود که اصلا Update نشده بود!!
vcldeveloper
شنبه 15 خرداد 1389, 23:35 عصر
Windows Update فشار چندانی روی پهنای باند اینترنت شما نمیاره، چون اولا دانلودهای resume-able هستند، یعنی شما با دایال آپ هم دانلود کنید، اگر جایی از دانلود ارتباط تان قطع بشه، لازم نیست کل دانلود از اول انجام بشه. ثانیا، Windows Update فقط از بخش کوچکی از پهنای باند آزاد شما استفاده میکنه، و اگر در حین دانلود، برنامه ایی به پهنای باند بیشتری نیاز داشته باشه، Windows Update همه یا بخشی از پهنای باند در اختیار خودش را برای آن برنامه آزاد میکنه. پس شما اگر Dial-up هم داشته باشید، Windows Update مشکلی برای شما ایجاد نمیکنه، و میتونید به طور عادی با اینترنت کار کنید، فقط چون پهنای باندتان محدود هست، و همیشه هم به اینترنت متصل نیستید، دانلود آپدیت ها زمان بیشتری میبره، و ممکنه چندین روز طول بکشه تا Windows Update شما یک آپدیت مهم را دانلود کنه.
در هر حال، من روی آپدیت نرم افزارهایی که استفاده می کنم، حساس هستم؛ و تقریبا هر روز وضعیت آپدیت نرم افزارهای مورد استفاده خودم را بررسی می کنم.
.:KeihanCPU:.
شنبه 15 خرداد 1389, 23:38 عصر
شاید این تایپیک باعث شد که آپدیت ویندوز رو فعال کنم
ولی نمیدونم چرا قبل از دانلود اجازه انتخاب رو به من نمیده و خودش شروع به دانلود میکنه
با اینکه تیک مربوطه رو فعال کردم
DAMAVAND
شنبه 15 خرداد 1389, 23:41 عصر
منم تنظيم آپ ديتها رو دستي کردم. هر وقت, وقت و حوصله داشتم ميزارم آپ ديت بشه ! وقتي خودش اتوماتيک انجام ميده هم سرعت اينترنت هم سرت سيستم رو ميگيره تازه بعدش هم وقت خاموش کردن سيستم يهو ميزنه :تا آپ ديت کامل خاموش نکنيد ! بعضي وقت ها خيلي طول ميکشه ! بخصوص اين ويندوز هفت که همش آپ ديت براش مياد !
سر وقت ميزارم انجام بده ...........
حمید محمودی
یک شنبه 16 خرداد 1389, 01:26 صبح
آیا راهی هست که اگه یه بار آپدیت کردیم، دفعه بعد که ویندوز عوض کردیم از آپدیت استفاده کنیم؟ یعنی آپدیت های ویندوز فعلی رو انتقال (کپی) بدیم؟
ایمان اختیاری
یک شنبه 16 خرداد 1389, 11:19 صبح
در راستای صحبتهای دوستان .. چند وقت پیش ویروسی منتشر شده بود به اسم Downup . چند تا کار مخربی که این ویروس انجام می داد این بود که کلا راه دسترسی شما به تمامی سایتهای مایکروسافت رو می بست .. ترافیک کاذب و شدیدی روی شبکه تون ایجاد می کرد و کارهایی از قبیل بستن TaskManger و این جور کارها ..
راه نفوذ این ویروس از طریق یکی از باگهای ویندوز بود .. شبکه ی ما چون ویندوزهاش به روز نبود همون روزای اول آلوده شدن و ترافیک شدیدی ایجاد شد .. به طوری که کل شبکه خوابید .. این مورد فقط یکی از مزایای به روز بودن ویندوزه .. حالا مسائل دیگه ای که دوستان بهش اشاره کردن بماند..
در این مورد هم یه داستان جالب یادم اومد که یه زمانی ویروسی منتشر شد که مشکلات زیادی برای سیستم ایجاد می کرد ... تو یکی از بررسی ها مدیران ارشد مایکروسافا متوجه شدن درصد زیادی از کارمنداشون ویندوزشون رو به روز نکردن و ویروسی شدنشون همانا
saleh_peyman
یک شنبه 16 خرداد 1389, 11:28 صبح
من هم همیشه این وضعیت (Windows Update) رو فعال نگه می دارم، ربطی هم به اصل بودن یا نبودن ویندوز نداره.
تنها کاری که لازم هست حداق انجام بدیم، اینه که به جای نصب خودکار همه آپدیت ها، گزینه Download updates but let me choose whether to install them را انتخاب کنیم. :چشمک:
اینطوری آپدیت های Important و Critical مشخص میشن، ولی قبل از نصب شان، ویندوز از ما اجازه میگیره، و من همه آپدیت ها را قبل از نصب بررسی می کنم.
از نظر من غیرفعال کردن Windows Update یک کار غیرمنطقی و اشتباهه، حتی در صورت داشتن اتصال Dial-up هم من این گزینه را غیرفعال نمی کنم.:لبخند:
kral_pontiac
یک شنبه 16 خرداد 1389, 12:11 عصر
حالا فلسفه فعال کردن آپدیت ویندوز واسه یه کاربر عادی که از اینترنت هم فقط گشت زنیش رو بلده چیه ؟
لطفا یکی از دوستان که اطلاعات کافی داره توضیح بده
Nima_NF
یک شنبه 16 خرداد 1389, 15:27 عصر
آیا راهی هست که اگه یه بار آپدیت کردیم، دفعه بعد که ویندوز عوض کردیم از آپدیت استفاده کنیم؟ یعنی آپدیت های ویندوز فعلی رو انتقال (کپی) بدیم؟
در فولد C:\Windows\SoftwareDistribution کپی می شوند که می توان از آن ها کپی گرفت.
اما راه اصولی این هست که به سایت مایکروسافت بروید، سپس می توانید برخی از آن ها را جداگانه دانلود کنید و برای نصب در سایر سیستم ها استفاده کنید.
سایر موارد را باید توسط windows update دانلود کنید و لینک دانلود جداگانه ندارند.
(از طریق این لینک لیست را مشاهده و دانلود کنید. (http://www.microsoft.com/downloads/en/results.aspx?displaylang=en&freetext=security%20update) سپس بر روی release کلیک کنید تا به ترتیب تاریخ از 2010 به قبل مشاهده کنید)
اگر هم می خواهید آخرین نسخه security Update را برای هر کدام از محصولات ببینید، می توانید از این لینک استفاده کنید (کلیک کنید). (http://www.microsoft.com/security/updates/bulletins/default.aspx) سپس مثلا بر روی Microsoft ActiveX کلیک کنید و وصله های امنیتی را مشاهده کنید.
اگر مسئول شبکه هستید، می توانید با عضویت در بخش Windows Live Alerts از طریق ایمیل، تلفن همراه یا MSN Messenger از آخرین وصله های امنیتی آگاه شوید.
ضمنا بخش زیر نیز برای IT pro هست که می توانند وصله های امنیتی را جداگانه برای نصب بر روی چند سیستم دانلود کنند.
از طریق این لینک (http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx)
حالا فلسفه فعال کردن آپدیت ویندوز واسه یه کاربر عادی که از اینترنت هم فقط گشت زنیش رو بلده چیه ؟
لطفا یکی از دوستان که اطلاعات کافی داره توضیح بده
پست هایی که در طی این 3 صفحه دادم را مطالعه کنید.
مشهود ترین حمله ها این هست که یک برنامه مخرب ظرف چند ثانیه می تواند آنتی ویروس شما را از کار بیاندازد و سپس کل سیستم را آلوده کند.
Nima_NF
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 00:55 صبح
امروز مایکروسافت چندین Update بسیار خطرناک درجه critical عرضه کرد که یکی از آن ها برای تمامی نسخه های اخیر Internet Explorer نسخه های 6 و 7 و 8 هست و حجم Update تنها برای IE حدود 7.5MB هست. (لینک فقط این Cumulative Security Update (http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS10-035.mspx))
پس دوستانی که با بی اعتنایی به این نوع مسائل از ویندوز و IE استفاده می کنند، همواره بدانند که بدون Update در معرض خطرناک ترین حمله ها هستند.
مهدی کرامتی
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 01:06 صبح
اولین کاری که بعد از نصب ویندوز انجام میدم Disable کردن Windows Upate هست. :لبخند:
دلیل: لو نرفتن نسخه ویندوز :بامزه:
خصوصا در ویندوز 7 که بدون هیچ پرسش و چون و چرایی خودش شروع به آپدیت میکنه :عصبانی:
چک کردن اصل بودن ویندوز ربطی به ویندوز آپدیت نداره و در بازه های زمانی اتفاقی هنگامی که به اینترنت وصل هستید صورت می گیره.
حسین فلاحی
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 11:33 صبح
اگه از لپ تاپ استفاده می کنین نسخه هایی موجود هست که گفته می شه اصل هست. بدون نیاز به نصب کرک. من خودم یه دونه برای لپ تاپ HP دانلود و نصب کردم و همیشه هم آپدیت می کنم بدون هیچ مشکلی. (اگه خواستین بهم پیام بزنین تا لینکش رو براتون بگم. البته اگه تونستم.:خجالت: بدلیل warez activity)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.