PDA

View Full Version : تولید اعداد تصادفی در یک بازه

hadisalahi2
شنبه 15 خرداد 1389, 20:28 عصر
با سلام به همگی دوستان
من در جاوا بسیار تازه کار هستم .
من جاوا رو در محیط NetNeans کار میکنم.
قصد دارم اعداد تصادفی بین 1 تا 10 رو تولید کنم. در سایت جستجو کردم ، دستور Random رو پیدا کردم ولی متاسفانه روش استفاده از اون رو برای تولید اعداد بین 1 تا 10 یاد ندارم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

jlover
شنبه 15 خرداد 1389, 21:52 عصر
دستور Random رو از کجا پیدا کردید!؟

کلاس java.util.Random برای تولید عددهای های تصادفی صحیح انعطاف زیادی به شما میده، بطوریکه برای تولید یه عدد تصادفی بین 1 و 10 کافیه یه نمونه از این کلاس بسازید و بعد از متد
nextInt(int n) استفاده کنید:

Random random = new Random();
int generatedRandomInt = random.nextInt(10) + 1 ;
برای تولید نمونه های تصادفی از انواع دیگه هم به مستندات این کلاس می تونید رجوع کنید.

hadisalahi2
یک شنبه 16 خرداد 1389, 19:16 عصر
کلاس java.util.Random رو در داخل کد Import کردم.
ولی از خط اول که نوشتید خطا میگیره.
بقیه خطوط خطا نداره.
مشکل خط اول از کجاست؟

jlover
یک شنبه 16 خرداد 1389, 19:26 عصر
کلاس java.util.Random رو در داخل کد Import کردم.
ولی از خط اول که نوشتید خطا میگیره.
بقیه خطوط خطا نداره.
مشکل خط اول از کجاست؟

دوست عزیز انتظار نداشته باشید که من حدس بزنم چه خطایی دریافت میکنید.
لطفاً متن استثنا/خطا و در صورت خلاصه سازی کد مربوطه رو قرار بدید تا بتونیم راهنماییتون کنیم

hadisalahi2
دوشنبه 17 خرداد 1389, 18:01 عصر
خطای Syntax میده و زیرش رو هم خط قرمز میندازه و پیام هم به صورت تصویر زیره

jlover
دوشنبه 17 خرداد 1389, 18:39 عصر
خطای Syntax میده و زیرش رو هم خط قرمز میندازه و پیام هم به صورت تصویر زیره
کامپایل/اجرای برنامه و بعد رونوشت گرفتن از خروجی، می تونست بسیار موثرتر باشه و کم زحمت تر!
شما کدتون رو که قرار ندادین، حباب راهنمای خطای کامپایل هم که رو کدها رو پوشنده...

اما علی رغم این محدودیتها برای کشف مشکل، واضحه که شما باید سعی کنید برخی اصول ابتدایی برنامه نویسی رو دوباره مرور کنید! چرا:
یک متد (یا همون تابع در زبانهایی مثل C/C++)، در زمان تعریف هست که باید نوع پارامترهاش مشخص باشند.
اگه دقت میکردین، من هم در قطعه کد اول، امضای متد رو براتون قرار دادم و در قطعه کد دوم که مثالی زدم، یک آرگومان (10) رو به متد فرستادم.
در هنگام استفاده از یک متد، بهش آرگومان ارسال می کنیم و در ارسال آرگومان، نباید نوعش رو بنویسیم. (کاری که شما کردید)

این مورد خیلی واضح بود، باقی موارد هم (اگه همچنان بعد از رفع این مورد وجود داشتند) برمیگرده به باقی کدهاتون

hadisalahi2
دوشنبه 17 خرداد 1389, 18:53 عصر
با سلام مشکلم حل شد
ممنون از لطفتون. کد اول رو اصلا استفاده نکردم ، با استفاده از همون کد دوم مشکل درست شد
یا حق

shahin_lea
یک شنبه 27 فروردین 1391, 14:50 عصر
با سلام
من نیاز دارم که در C++‎ برنامه ای بنویسم که با استفاد از روش مونت کارلو انتگرال تابع (e^(x^2 رو در بازه 0 تا 1 حساب کنه واسه این کار نیاز دارم که اعداد تصادفی در بازه 1 تا e رو کد نویسی کنم اما فقط اعداد صحیح رو میتونم در بیارم . خواهشا اگه کسی کد نویسی این ( اعداد تصادفی اعشاری بین 1 تا e ) رو داره برام بذاره . ممنون از لطف همه دوستان