ورود

View Full Version : سوال: به هم ریختگی سایت در مرورگر

connector
شنبه 15 خرداد 1389, 22:38 عصر
با سلام
من یک مشکل اساسی با WebDeveloper 2005 دارم اونم اینکه تو محیط طراحی WebDeveloper اینترفیس برنامه یه جور نمایش میده وقتی اون رو تو مرورگر اجرا میکنم چیدمان اجزا بهم میریزه و حتی تو مرورگرهای مختلف هم چیدمان اجزا به صورتهای مختلف به هم میریزه حالا میخوام بدونم مشکل کارم از کجاست؟
با تشکر

daffy_duck376
شنبه 15 خرداد 1389, 23:04 عصر
طراحی رو با جدول انجام دادی یا با css .

connector
شنبه 15 خرداد 1389, 23:16 عصر
css بلد نیستم بیشتر با جدول.
لطفا بفرمایید برای طراحی اصولی سایت که این مشکلات بوجود نیاد باید از چه روشی استفاده کرد؟

daffy_duck376
شنبه 15 خرداد 1389, 23:21 عصر
برای جدول نباید چنین مشکلی داشته باشی. چون معمولا به هم نمیریزه . کل صفحاتت به هم میریزند یا بعضی ها؟ اگر position کنترل ها رو absolute کردی و با موس میتونی حرکتشون بدی . به هم ریختگی از اون است مگر نه باید بگردی ببینی کجا اشتباده کردی.

salehbagheri
شنبه 15 خرداد 1389, 23:56 عصر
css بلد نیستم بیشتر با جدول.

دوست عزیز بزار یه مثال براتون بزنم.

فرض کنید معلم ریاضی هستید و دانش آموزتون میاد ازتون می پرسه: «ببخشید استاد، من ضرب بلد نیستم ولی میخوام انتگرال این تابع رو حساب کنم»

شما به عنوان یک استاد چه جوابی به دانش آموز میدید؟
1. یا جواب نمیدید.
2. یا بدون توضیح فقط جواب نهایی رو میگید که یقیناً هیچ سودی به حال دانش اموز نداره.
3. یا با توضیح کامل پاسخ میدید که باز هم بازدهی نداره چون دانش آموز از پایه مشکل داره.

برای یک طراح وبسایت لازم و واجبه که قبل از شروع با حداقلهای CSS آشنایی داشته باشه و در حین کار اون رو کامل فرا بگیره ...
منم به شما توصیه میکنم حتماً قبل از شروع کار با WebDeveloper یا کلا موضوع وب، مطالبی راجع به HTML و CSS بخونید و تمرین کنید.

با توجه به مثال، الان به سوال شما هیچ جوابی نمیشه داد.

connector
یک شنبه 16 خرداد 1389, 01:09 صبح
برای یک طراح وبسایت لازم و واجبه که قبل از شروع با حداقلهای CSS آشنایی داشته باشه و در حین کار اون رو کامل فرا بگیره ...
منم به شما توصیه میکنم حتماً قبل از شروع کار با WebDeveloper یا کلا موضوع وب، مطالبی راجع به HTML و CSS بخونید و تمرین کنید.با تشکر از شما
بهترین جوابی رو که میخواستم از شما گرفتم چون من دنبال همین بودم که روش اصولی رو برم دنبالش و یاد بگیرم ولی نمیدونستم باید دنبال چی برم که شما فرمودید CSS و HTML.مرجع برای یادگیری HTML که زیاد هست البته برای CSS هم زیاده ولی نمیدونم کدومش بهتره اگر لطف کنید و یک مرجع خوب برای یادگیری CSS ، کتاب یا سی دی یا PDF به من معرفی کنید که از روی اون یاد بگیرم خیلی ممنون میشم البته فارسی باشه لطفا. با تشکر

salehbagheri
یک شنبه 16 خرداد 1389, 10:57 صبح
متاسفانه هیچ آموزش فارسی خوب سراغ ندارم و اکثراً طوری نوشته شدن که باعث میشه برنامه نویس بی پایه و اساس رشد کنه و طبق بیت زیر این موضوع خیلی بده:
خشت اول گر نهد معمار کج /_/_/_/_/_ تا ثریا میرود دیوار کج

بنابراین توصیه میکنم به این مدرسه آنلاین رفته و درس به درس پیش برید. بسیار ساده و روان توضیح داده که حتی بچه های دوم سوم راهنمایی هم می فهمند و نیازی به دانستن سطوح بالای انگلیسی نیست.
http://www.w3schools.com/css/css_intro.asp