ورود

View Full Version : زبان برنامه نویسی

googoli
یک شنبه 16 خرداد 1389, 10:18 صبح
سلام خدمت اساتید گرامی
می خواستم بدونم که زبان برنامه نویسی هست که خروجی جاوا به من بده ؟؟؟
و اینکه اگر هم هست کارآیی اون تا چه حد هست ؟ یعنی تا چه اندازه دست یه برنامه نویس رو برای مانور دادن باز گذاشته ؟

mahdi68
یک شنبه 16 خرداد 1389, 11:40 صبح
سلام خدمت اساتید گرامی
می خواستم بدونم که زبان برنامه نویسی هست که خروجی جاوا به من بده ؟؟؟
و اینکه اگر هم هست کارآیی اون تا چه حد هست ؟ یعنی تا چه اندازه دست یه برنامه نویس رو برای مانور دادن باز گذاشته ؟
بله زبانی به نام جاوا هست که خروجی جاوا میده !!! و کلی دست برنامه نویس باز گذاشته :عصبانی:

googoli
دوشنبه 17 خرداد 1389, 12:03 عصر
بله زبانی به نام جاوا هست که خروجی جاوا میده !!! و کلی دست برنامه نویس باز گذاشته :عصبانی:
با تشکر از دوست عزیز قسط من مسخره کردن شما نبود که من با برنامه های مثل netbeansو... غیره آشنایی دارم ولی چند تا برنامه تحت pc دیدم می خواستم بپرسم که ایا زبان های مثل C#‎‎یاcیا اصلا دیگر زبان ها هستن که بشه با اونا خروجی جاوا گرفت یا نه تا این جا هم اطلاع دارم که با ++C برنامه های تحت سیمبیان رو می نویسن
می خواستم ببینم که اون برنامه های تحت pc رو با چی طراحی می کنند ؟ سوال اصلی من این بود:عصبانی::عصبانی::عصبانی:: صبانی:

mahdi68
دوشنبه 17 خرداد 1389, 18:31 عصر
دوست عزیز جاوا فقط برای موبایل نیست !!! جاوا سه تا شاخه داره که یکیش مربوط به موبایل هست. همون برنامه ها که دیدین رو pc اجرا میشه هم با جاوا نوشتن . اون برنامه ای هم که با سی پلاس پلاس برای سیمبین مینویسن خروجیش جاوا (jar) نیست

googoli
سه شنبه 18 خرداد 1389, 12:20 عصر
دوست عزیز جاوا فقط برای موبایل نیست !!! جاوا سه تا شاخه داره که یکیش مربوط به موبایل هست. همون برنامه ها که دیدین رو pc اجرا میشه هم با جاوا نوشتن . اون برنامه ای هم که با سی پلاس پلاس برای سیمبین مینویسن خروجیش جاوا (jar) نیست
با تشکر از شما استاد گرامی
می خواستم بدونم با چه نگارشی از جاوا می تونم یه برنامه تحت pc که خروجی jar داشته باشه رو تولید کنم

Java SE : نگارش استاندارد جاوا
(http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=85) یا
Java EE : نگارش سازمانی جاوا

(http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=85)

mahdi68
سه شنبه 18 خرداد 1389, 12:41 عصر
Java SE نگارش استاندارد