View Full Version : نحوه ذخیره سازی جاوا اپلت
mohamadmohsen
یک شنبه 16 خرداد 1389, 12:55 عصر
سلام بچه ها من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی هستم.شاید تعجب کنید که من تو این تالار چی میخوام ولی من به کمکتون شدیدا احتیاج دارم.یه سایت هست که توش یه برنامه شبیه سازه که به زبان جاواست و من اونو لازم دارم و میخوام توی سمینارم ازش استفتده کنم.البته با ذکر نام نویسنده.اگه ممکنه این فایلو یه جوری برام دانلود کنین که بدون نیاز به اینترنت باز بشه .با همون فرمت htmlهم که اجرابشه کفایت میکنه .البته من خود فایل jarرو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری بزارمش توی htmlکه بشه با پاورپوینت بازش کرد.ممنونم اگه کمکم کنید.
خود فایل رو هم براتون میزارم +ادرس اون سایته که جاوا توشه .
ادرس سایت:http://lsvr12.kanti-frauenfeld.ch/KO...Diffusion.html (http://lsvr12.kanti-frauenfeld.ch/KOJ/Java/Diffusion.html)
فایل http://lsvr12.kanti-frauenfeld.ch/KO...etLogoLite.jar (http://lsvr12.kanti-frauenfeld.ch/KOJ/Java/NetLogoLite.jar)
یک شنبه 16 خرداد 1389, 16:32 عصر
اپلت های جاوا رو می تونید در مقام مقایسه با فلش ها مقایسه کنید ...
جناب دکتری که کارش رو در پیوند اولی که گذاشتید مشاهده می کنید، از یک ابزار آماده به نام NetLogo که یک توسعه از اپلتهای جاواست استفاده کرده، این اپلت برای هر اجرای بخصوص به یک مدل بخصوص احتیاج داره، مدلی که فرضاً در مورد کار شما محتویاتش فرق می کنه. تعدادی از مدلهای آماده برای رشته های مختلف در صفحه ی زیر قرار داره:
http://ccl.northwestern.edu/netlogo/models/index.cgi
من اینا رو با چند بار اجرا و برررسی پیغامهایی که توسعه دهنده ی محترم این برنامه قرار داده بودند، از روی فایل آرشیوی که در پیوند دوم قرار دادین و در قالب zip بارگیری میشه، در آوردم...
متاسفانه فایل مربوطه (Diffusion_Educational_subvolume.nlogo) در اون آرشیو قرار نداره، اما دنیا که به آخر نرسیده، خلاصه شمام به یه امیدی اومدید اینجا و خوب نیست که دست خالی برگردید! و من هم خلاصه یه کم حقه بازی بلدم!
دستور العمل استفاده :
1) پسوند فایل آرشیو رو (بعد از بارگیری از پیوندی که خودتون قرار دادین) از zip به jar تغییر بدید.
2) فایلهایی که ضمیمه میکنم رو بارگیری کرده، استخراج کنید.
3) این سه تا فایل رو در یک پوشه قرار بدید.
4) فایل اچ تی ام ال رو با مرورگر اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس باز کنید.
5) بعد از دیدن نتیجه، با خودتون فکر کنید اگه من نبودم چیکار میکردید! اگه جوابی براش داشتید، حتماً همینجا اعلام کنید
6) الگو رو ارایه بدید و از زندگیتون لذت ببرید :لبخندساده:
البته یه حالت دیگه هم میتونید استفاده کنید:
روی فایل jar دوبار کلیک کنید، از پنجره ای که باز میشه، همون فایل Diffusion_Educational_subvolume.nlogo که در ضمیمه هست رو انتخاب کنید و باید تو یه پنجره ی جدید باز بشه.
mohamadmohsen
یک شنبه 16 خرداد 1389, 23:20 عصر
اپلت های جاوا رو می تونید در مقام مقایسه با فلش ها مقایسه کنید ...
جناب دکتری که کارش رو در پیوند اولی که گذاشتید مشاهده می کنید، از یک ابزار آماده به نام NetLogo که یک توسعه از اپلتهای جاواست استفاده کرده، این اپلت برای هر اجرای بخصوص به یک مدل بخصوص احتیاج داره، مدلی که فرضاً در مورد کار شما محتویاتش فرق می کنه. تعدادی از مدلهای آماده برای رشته های مختلف در صفحه ی زیر قرار داره:
http://ccl.northwestern.edu/netlogo/models/index.cgi
من اینا رو با چند بار اجرا و برررسی پیغامهایی که توسعه دهنده ی محترم این برنامه قرار داده بودند، از روی فایل آرشیوی که در پیوند دوم قرار دادین و در قالب zip بارگیری میشه، در آوردم...
متاسفانه فایل مربوطه (Diffusion_Educational_subvolume.nlogo) در اون آرشیو قرار نداره، اما دنیا که به آخر نرسیده، خلاصه شمام به یه امیدی اومدید اینجا و خوب نیست که دست خالی برگردید! و من هم خلاصه یه کم حقه بازی بلدم!
دستور العمل استفاده :
1) پسوند فایل آرشیو رو (بعد از بارگیری از پیوندی که خودتون قرار دادین) از zip به jar تغییر بدید.
2) فایلهایی که ضمیمه میکنم رو بارگیری کرده، استخراج کنید.
3) این سه تا فایل رو در یک پوشه قرار بدید.
4) فایل اچ تی ام ال رو با مرورگر اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس باز کنید.
5) بعد از دیدن نتیجه، با خودتون فکر کنید اگه من نبودم چیکار میکردید! اگه جوابی براش داشتید، حتماً همینجا اعلام کنید
6) الگو رو ارایه بدید و از زندگیتون لذت ببرید :لبخندساده:
البته یه حالت دیگه هم میتونید استفاده کنید:
روی فایل jar دوبار کلیک کنید، از پنجره ای که باز میشه، همون فایل Diffusion_Educational_subvolume.nlogo که در ضمیمه هست رو انتخاب کنید و باید تو یه پنجره ی جدید باز بشه.
بابا تو دیگه کی هستی دمت خیلی گرمه .واقعا فقط یه تشکر خشک و خالی کمه.برات ارزوی موفقیت میکنم.مشکلم حل شد.لینک شما رو تو وبسایتم میزارم و تو باشگاه مهندسان هم ادتون میکنم.مرسی
jeus
دوشنبه 17 خرداد 1389, 23:40 عصر
بعضی ها راه تشکر کردن را هم بلد نیستند کاش یک کم به امضاء طرف دقت می کردی .
به خاطر بسپارید که ارسال یک پاسخ در خصوص موضوع مورد توجه شما ، مدت زمان باارزشی از وقت ارسال کننده را صرف میکند
پس اگر آن مطلب را برای خود مفید ارزیابی میکنید،جهت دلگرمی نویسنده برای ادامه ی شرکت در بحثها ، لطفن ، فشردن دکمه ی تشکر را فراموش نکنید
من خداییش اگه یکی بهم همچین لطفی می کرد هر جور بود از خجالتش در می آمدم
JLOVER من بهت خدا قوت می گم .
jlover
سه شنبه 18 خرداد 1389, 00:46 صبح
بعضی ها راه تشکر کردن را هم بلد نیستند کاش یک کم به امضاء طرف دقت می کردی .
من خداییش اگه یکی بهم همچین لطفی می کرد هر جور بود از خجالتش در می آمدم
JLOVER من بهت خدا قوت می گم .
البته شما لطف دارین، ولی از ایشون هم خرده نگیرید، ایشون همون ابتدا اشاره کردند که رشته شون ارتباطی به کامپیتر هم حتی نداره، چه برسه به برنامه نویسی و اون هم جاوا و من هم اگه قرار بود انتظار خاصی ازشون داشته باشم میرفتم باهاشون قرارداد می بستم!
درباره امضا هم بنده انتظار خاصی ندارم اما عقیده دارم تشکر بجا برای همه سودمنده و بار مثبت روانیش میتونه به تعالی جامعه کمک کنه، پس سعی کردم راهی عملی برای پیشبرد این هنجار به سهم خودم پیش بگیرم. و یه دلیل دیگه ش هم اینه که گاهی اوقات یادمه اولا تو بعضی تاپیکها فکر می کردم دارم با خودم حرف میزدم! و مگه بیکارم وقتی کاری فایده ای برای کسی نداره به خودم زحمت بدم پس شاید هم دیگران از این موضوع آگاهی ندارند و منظور بدی در کارشون نیست ...(این از ماجرای امضا)
من در اون اچ تی ام ال آدرس همین صفحه رو لینک کردم تا اگه کسی به این موضوع علاقه مند شد یا مثلن جاواکار باشه کسی بدون که چنین جمعی هم هست که میتونه استفاده کنه ازش و چه بسا استفاده برسونه به جمع ... و بدونه اپلتهای جاوا زمانیکه ظاهر شدند، فضای وب رو متحول کردند..
برای خودم هم موضوع جالبی بود که آیا میشه این فایل رو بیرون از مرورگر اجرا کرد، از اونجاییکه سرور امکان بارگیری فایل jar رو مهیا کرده بود و سازنده ی نرم افزار هم راهنماییهای خوبی در نمایش پیغامهای استثنا ارایه داده بود و کلن هم این کارشون ظاهرن یه کار علمی بدون چشمداشت اقتصادی بوده، دستکاری یه فایل اچ تی ام ال برای برای نمایش اون اپلت روی سیستم محلی کاری بود امکانپذیر و ساده، اگرچه درک دقیق این کار وقت گیر بود...(ولی خب دیگه وقتی پی کاری رو گرفتم باید به یه نتیجه ای برسونمش و از شانس ایشون من هم تو فرجه ی بین اتمام چند تا مسئله ی قبلی و شروع یه کار جدید بودم و به یه کمی تفریح احتیاج داشتم :لبخندساده: )
jeus
سه شنبه 18 خرداد 1389, 22:19 عصر
jlover عزیز
اکثریت افرادی که به سراغ برنامه نویسی جاوا می آیند آدمهایی هستند که ه ک ر نامیده می شوند (http://www.technotux.org/html/Sections-article89-p1.html) و به خاطر روحیه ای که دارند به کارهایی دست می زنند که شیرینیش به سختیش و این در حالی است که خیلی ها این کارها را بیهوده و وقت تلف کردن می دونند واین افراد به خاطر همین طرز فکر به سمت زبانهای برنامه نویسی می روند که محیط های ویژوالی راحتی براشون پیدا بشه مثل ویژوال استودیو
شاید خرده گرفتن من به این شخص به خاطر این باشد که واقعا خیلی از افراد اگه بهشون لطفی بشه تصوری متضاد دارند و کار شخص را وظیفه می دونند و من هم سعیم در همینه که اگر کسی کاری برام انجام بده به هر شکل شده از خجالتش در بیام هرچند که ممکنه خیلی جاها از پسش بر نیام اما لاقل تلاشمو می کنم و دوست هم ندارم در مقابل لطفی که من در حق بقیه می کنم چنین طرز فکری داشته باشند
هرچند که سیستم امضاء گیری دیگه قدیمی شده و مثل خروس قندی می مونه و فقط شیرینی داره و به هیچ دردی نمی خوره اما حرف شما رو قبول دارم و تشکر باعث روحیه گرفتن فرد می شود .
امیدوارم روزی بیاد که بجای اینکه در یک معامله(تشکر کردن هم یک معامله است) به جای نگاه کردن به منفعت طرف به نفعی که خودمون بردیم بیاندیشیم
مثلا ارزش این کاری که شما انجام دادید مطمئنا برای شخص زیاد بوده چون نرم افزاری را بدست آورده که باید توی یک سمینار ارائه بده . چی می شد که درصدی از ارزش اونو برای جبران لطف شما می گذاشت ؟
بحث من هم توقع داشتن یا نداشتن شما نیست چون ما همه بدون توقع کار می کنیم . اما پیشنهادش هم از طرف فرد خودش باعث می شه انسان احساس کنه که مثبت واقع شده است .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.