View Full Version : دستمزد یک برنامه نویس مسلط ,C#,ASP.NET,AJAX
سهراب_1389
یک شنبه 16 خرداد 1389, 18:01 عصر
سلام
شاید اینجا جای این سوال نباشه ولی شرمنده چاره ای نبود!
آقایونی که سابقه کار دارن لطفا بگن دستمزد یک برنامه نویس مسلط ,C#,ASP.NET,AJAX
تو چه مایه هاییه؟
لطفا کلی جواب ندید و عدد بگید.
مثلا فلان قدر تا فلان قدر.
از راهنمایی تون ممنونم.
SharpSabre
یک شنبه 16 خرداد 1389, 18:22 عصر
از حقوق يك كارگر نبايد پايين تر باشه ! حقوق كارگر = 430,000 تومان هست :لبخندساده:
سهراب_1389
یک شنبه 16 خرداد 1389, 18:38 عصر
دوست عزیز جدی پرسیدم!
sky_in_iran
یک شنبه 16 خرداد 1389, 18:55 عصر
سلام دوست عزيز
به سوال شما دقيق و كامل نميشه پاسخ داد دليلم اينه كه تو ايران قاعده و اصولي براي محاسبه حقوق يك برنامه نويس نيست و برنامه نويس ها سطح بندي نيستند هر شركتي با توجه به بوجش و هزينه هاش و پروژه هايي كه داره حساب ميكنه و پول ميده 2نفري كه در يك سطح هستند اما در 2شركت جداگانه با سطوح متفاوت از نظر درآمدي و مالي كار مي كنند دريافتشون متفاوت . به حر حال به طور ميانگين بين 2 تا 4 هزار تومان ساعتي هست (البته اين چيزيه كه من شنيدم و اطلاع دارم و امكان داره از اين بيشتر و كمتر هم باشه گفتمم به طور ميانگين)
میلاد قاضی پور
یک شنبه 16 خرداد 1389, 20:13 عصر
بستگی داره کجا کار کنی. یکجا حقوق میدن . یه جا دیگه درصدی از فروش نرمافزار به برنامه نویس تعلق میگیره که در اون صورت عوامل مختلف در فروش در فواصل مختلف نقش خواهد داشت . اونجاهایی که حقوق میدن باید دید کدوم شهره . شهرهای کوچیک به یه موجود کاملا مسلط شاید حدود دویست تومن . در شهرهای بزرگ بیشتر . در سایت indeed.com هم میتونید وضعیت رو در کشورها و مناطق مختلف جهان بررسی کنید . برای آنلیزور سی شارپ سالیانه 800 تا 900 هزار دلار
میلاد قاضی پور
یک شنبه 16 خرداد 1389, 20:14 عصر
اونم فکر کنم به خاطر اینه که ملت نمیتونن ویِژوال استودیوی دزدی استفاده کنن برای همین سیشارپ هم نمیتونن یاد بگیرن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.