View Full Version : سوال: مشکل در INET ( دریافت ناقص اطلاعات)
alirezash
یک شنبه 16 خرداد 1389, 22:15 عصر
سلام دوستان
من از کامپوننت INET یک سری اطلاعات که بصورت تکس می باشد را از یک سایت می گیرم که تعداد اطلاعات آن زیاد است . وقتی اطلاعات رو داخل یک تکس باکس نشون میدهم . اون اطلاعات رو ناقص می یاره برام . اگه 1000 خط اطلاعات باشه فقط 100 خط اون اطلاعات رو بهم نشون می ده.
از دوستان م یخواهم یک راهنمایی بکنن:خجالت::خجالت:
alirezash
شنبه 22 خرداد 1389, 21:22 عصر
سلام دوستان عزیز
لطف کنید کمک کنید تا مدیریت باز تاپیک رو حذف نکرده
xxxxx_xxxxx
شنبه 22 خرداد 1389, 21:57 عصر
سلام،
خب اینطوری که نمیشه به سؤال شما جواب داد، اطلاعات کمی در مورد مشکلتون دادید و همینطوری نمیشه در موردش اظهار نظر کرد.
لطفاً بیشتر توضیح بدید، و اگر نمونه برنامه بزارید بهتر هست.
موفق باشید/
alirezash
یک شنبه 23 خرداد 1389, 14:25 عصر
دوست عزیز مرسی که حداقل به سوالم نگاه کردین .
inet از نوع string هست و تا یک حدی میتونهه اطلاعات رو در خودش ذخیره کنه . میخواهم بصورت Variant باشه
vbhamed
دوشنبه 24 خرداد 1389, 02:00 صبح
دوست عزیز مرسی که حداقل به سوالم نگاه کردین .
inet از نوع string هست و تا یک حدی میتونهه اطلاعات رو در خودش ذخیره کنه . میخواهم بصورت Variant باشه
سلام
مي دونيد تا يه حدي يعني 2 ميليارد كاراكتر
به نظرتون كمه ؟
alirezash
دوشنبه 24 خرداد 1389, 12:30 عصر
دوست عزیز من دارم نرم افزار url اس ام اس می نویسم . وقتی کدم رو توی اینترنت اکسپلورر باز می کنم اطلاعات رو بصورت تکس مثلا number:09122222,text salam in matn test mibashadوid:256025 که تعداد این ها مثلاً 50تا است ( که خیلی بیشتره) اما وقتی با inet این اطلاعات رو می خونم فقط 10 تا که اس ام اس آخر هم اطلاعاتش ناقصه رو بهم نشون میده .
فقط شرمندتونم چون اس ام اس جزو حریم خصوصی فرض می شود . و تعهد های خاصی رو دادم نمی تونم آدرس رو براتون بزارم که ببینید . وگرنه می دنم که اگه خودتون ببیتید بهتر می تونید راهنمایی کنید.
alirezash
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 23:24 عصر
دوستان عزیز . خودم پیدا کردم. اما قبل از اینکه برای شما کد رو بزارم یک گلایه از مدیریت بخش بکنم که بجای اینکه وقت بزارن تاپیک ها رو حذف بکنن . سعی کنن به آموزش و جواب دوستان دیگه فکر کنن.
بجای کنترل inet از کد زیر استفاده کنید
Option Explicit
Private Declare Function InternetOpen Lib "wininet.dll" Alias "InternetOpenA" (ByVal sAgent As String, ByVal lAccessType As Long, ByVal sProxyName As String, ByVal sProxyBypass As String, ByVal lFlags As Long) As Long
Private Declare Function InternetOpenUrl Lib "wininet.dll" Alias "InternetOpenUrlA" (ByVal hInternetSession As Long, ByVal sURL As String, ByVal sHeaders As String, ByVal lHeadersLength As Long, ByVal lFlags As Long, ByVal lContext As Long) As Long
Private Declare Function InternetReadFile Lib "wininet.dll" (ByVal hFile As Long, ByVal sBuffer As String, ByVal lNumBytesToRead As Long, lNumberOfBytesRead As Long) As Integer
Private Declare Function InternetCloseHandle Lib "wininet.dll" (ByVal hInet As Long) As Integer
Private Const IF_FROM_CACHE = &H1000000
Private Const IF_MAKE_PERSISTENT = &H2000000
Private Const IF_NO_CACHE_WRITE = &H4000000
Private Const BUFFER_LEN = 256
'-----------------------------------------------------------------------------------
Private Function GetUrlSource(sURL As String) As String
Dim sBuffer As String * BUFFER_LEN, iResult As Integer, sData As String
Dim hInternet As Long, hSession As Long, lReturn As Long
hSession = InternetOpen("vb wininet", 1, vbNullString, vbNullString, 0)
If hSession Then hInternet = InternetOpenUrl(hSession, sURL, vbNullString, 0, IF_NO_CACHE_WRITE, 0)
If hInternet Then
iResult = InternetReadFile(hInternet, sBuffer, BUFFER_LEN, lReturn)
sData = sBuffer
Do While lReturn <> 0
iResult = InternetReadFile(hInternet, sBuffer, BUFFER_LEN, lReturn)
sData = sData + Mid(sBuffer, 1, lReturn)
Loop
End If
iResult = InternetCloseHandle(hInternet)
GetUrlSource = sData
End Function
xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 02:05 صبح
دوستان عزیز . خودم پیدا کردم. اما قبل از اینکه برای شما کد رو بزارم یک گلایه از مدیریت بخش بکنم که بجای اینکه وقت بزارن تاپیک ها رو حذف بکنن . سعی کنن به آموزش و جواب دوستان دیگه فکر کنن.
سلام،
در وحله اول انجام وظیفه اولویت داره، اگر دوستان ما رو مجبور به حذف و ویرایش و انتقال و ... نکنند مسلماً زمان بیشتری برای پرداختن به سؤالات و بحث ها و گفتگوها باقی می مونه.
باتشکر/ موفق باشید/
abolfazl-z
چهارشنبه 03 خرداد 1391, 10:51 صبح
آقا سلام
اگر حجم اطلاعات زیاد باشه که نمیشه برنامه یکم گیر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.