View Full Version : آموزش: ارسال ایمیل با مبدا جعلی
MoslemMaleki
دوشنبه 17 خرداد 1389, 11:19 صبح
سلام
این کد برای ارسال ساده و بی دردسر ایمیل در ASP.NET است و درضمن مبدا رو هرکس که دوست دارین میتونین تعیین کنین!
فقط اگه بخواین از روی کامپیوتر شخصی خودتون(آپلود نکنین) اجرا کنین باید حتماً smtp server رو نصب کرده باشین و به اینترنت هم وصل باشین.
maxpayn2
دوشنبه 17 خرداد 1389, 11:32 صبح
اولا این تاپیک جای این آموزش ها نیست ، دوما کاربر معمولی نمیتونه مبدا واقعی رو بفهمه نه کاربر حرفه ای
MoslemMaleki
دوشنبه 17 خرداد 1389, 12:26 عصر
ببخشید آقای maxpayn2 من متوجه منظورتون نشدم؟؟؟؟؟:متعجب:
اولا این تاپیک جای این آموزش ها نیست ، دوما کاربر معمولی نمیتونه مبدا واقعی رو بفهمه نه کاربر حرفه ای
اولاً این برنامه آموزشیه و همیشه قبل از گذاشتن برنامه یا مطلب کل وب سایت رو جستجو میکنم. واقعلاً چیز بدرد بخوری نبود و نیاز بود. دوماً اگه میخواید راجب پست اکترونیکی و پروتکلهاش صحبت کنین، همه میدونن این ضعف رو داره.
maxpayn2
دوشنبه 17 خرداد 1389, 12:38 عصر
منظورم اینه که اینجا تالار امنیت یا هک نیست ، این مطلب بیشتر بدرد اونجا میخوره ، در ضمن لازم نیست جواب من رو کپی و توی کد پیست کنید ، کافیه از دکمه نقل قول استفاده کنید
MoslemMaleki
دوشنبه 17 خرداد 1389, 13:03 عصر
Mer30
اما اینکار هک نیست
راجب دکمه نقل قول هم منونم:خجالت:
maxpayn2
دوشنبه 17 خرداد 1389, 13:12 عصر
یکی از روش های هک fake mail هست که از این طریق میتونی اطلاعات کاربر از جمله پسورد ایمیل و ... رو به دست بیاری
قابلی نداشت
iman_ad
دوشنبه 17 خرداد 1389, 18:21 عصر
لطفا قبل از گذاشتن آموزش سایت مطالع کنید این مطلب بارها بحث شده دوم اینکه از فضای نام
using System.Net.Mail
استفاده می شه کد شما مال .net 1
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.