View Full Version : تفاوت های Visual Web Developer , Visual Studio
M.YasPro
دوشنبه 17 خرداد 1389, 11:50 صبح
سلام
من توی بعضی از کتابهای asp میبینم که به جای vs از visual web developer استفاده کردند .
چرا؟چه امکاناتی داره که باعث شده مثلا توی کتابbeginig asp انتشارات Wrox به جای vs از web developer استفاده بشه ؟
شما خودتون از کدومش استفاده می کنید .
خواهشا منو با سایت های سازندشون آشنا نکنید ، از اساتیدی که با این IDE ها کار کردند تقاضا می کنم امتیازات منفی و مثبت این دو تا IDE رو بگن .
ممنون از توجهتون
salehbagheri
دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:13 عصر
بذاريد يه مثال براتون بزنم
شما وقتي ميخواهيد از برنامه Word استفاده كنيد مجبوريد كل مجموعه Office رو بخريد. چون اين مجموعه قيمت چندان بالايي نسبت به VisualStudio نداره در نتيجه خريدش آسونه.
اما وقتي شما ميخواهيد فقط طراحي صفحات وب رو انجام بديد، خريد بسته كامل Visual Studio كه حدود 12 هزار دلاره كاري كاملا دور از عقله ... بنابراين مايكروسافت اين مجموعه رو به بخش هاي كوچكتري تقسيم كرده تا خريداران با قيمتي كمتر به خواسته هاي خودشون برسند. (نكته مثبت)
وقتي هم كه شما به كل يك مجموعه دسترسي نداشته باشيد بنابراين از همه امكانات اون نميتونيد بهره ببريد.
VWD هم بخشي از VS هست بنابراين نبايد انتظار داشته باشيد كه تمامي امكانات VS در VWD هم باشه. (نكته منفي)
blackcats
دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:14 عصر
تا اونجاییکه من میدونم این دوتا فرق اون جوری ندارن شایط فقط برای راحت بودن محیط کار این نرم افزار اومده.
اما خود من با vs کار میکنم هم design و code مشکلی هم ندارم
M.YasPro
دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:54 عصر
ممنون از جوابتون
پس توی بحث web توی دات نت هر دوتا یکی هستند .اصلا فرق ندارن ؟هم تو سطح مبتدی هم advanced ؟
salehbagheri
دوشنبه 17 خرداد 1389, 15:16 عصر
تنها موردي كه نميتونه انجام بده ذخيره كدها در فايل DLL هست. (شايد جديداً بهش اضافه شده باشه)
بنابراين با VWD سايتتون رو بايد OpenSource تحويل بديد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.