View Full Version : اهداف این بخش
Hossein Bazyan
دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:00 عصر
سلام
دوستان فکر نمیکنید سایت داره کم کم از حال و هوای اصلیش که برنامه نویسیه بیرون میاد .
لوگوی سایت مرجع تخصصی برنامه نویسیان فارسی زبان میباشد و ولی بعضا تاپیکهایی ایجاد میشه که هیچگونه ارتباطی با برنامه نویسی نداره آنهم از نوع مرجع تخصصیش.
نه فقط در مورد این تاپیک خاص یا خدای نکرده فکر کنید من مذهبی نیستم نه من خیلی هم مذهبی هستم اما منظورم فقط در مورد این تاپیک نبود. خیلی وقت بود که میخواستم این مطلب رو بنویسیم اما یادم میرفت تا اینکه در حال خواندن این تاپیک بودم که به فکرم اومد که بنویسم .
چند از نمونه از این تاپیکها : ( الیته نمونه خیلیه فقط کافیه تاپیکها رو باز کنید و بخونید )
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=225842
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=225577
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=225650
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=225320
تاپیک گفتگوی آزاد تقربیا 30 تا 40 درصد پستها رو به خودش اختصاص داده که بیشتر از 90 درصد آن هم هیچ ربطی به برنامه نویسی و کامپیوتر نداره ( نه اینکه من اصلا چستی در این تاپیک ندارم هم پست دارم و هم تاپیک ایجاد کرده ام - خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو! ) بلکه به نظر من عنوان هدف تاپیک گفتگوی آزاد در زمینه برنامه نویسی بوده که ما برداشت غلط ازش کرده ایم مثلا این وب سایت در زمینه CMS و Joomla هیچ تاپیک اختصاصی نداره و اگر من مشکل داشتم و برای مشکلم تاپیکی پیدا نکردم میتوانم اینجا بنویسم نه اینکه هر چی به ذهنم رسید و فورا اینجا تایپ کنم این که میشه همان چت روم که فکر نکنم هدف سایت این باشه .البته خیلی از دوستان هم همین کار رو کردند
ببینید :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=225418
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=225341
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=225985
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=225815
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=224766
در یکی از تاپیکها که فکر کنم تاپیک سایت داره کیفیت خودش رو از دست میده بود آقای کرامتی به مطلبی اشاره کردند که به نظرم من در همین رابطه بود.
ایشان نوشنه اند که هدف ما از ایجاد تاپیک این نبود و داریم بررسی میکنیم که بهینه ترش کنیم ( البته عین جملات ایشون نیست )
shirin_sh1024
دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:20 عصر
هدف تاپیک گفتگوی آزاد در زمینه برنامه نویسی بوده که ما برداشت غلط ازش کرده ایم
بله خب منم کاملا با حرفاتون موافقم ولی فکر میکنم مسئولین سایت هم خوب کاربرا رو توجیه نکردن در مورد هدفشون. مثلا میتونستند عنوان این بخش رو گفتگوی آزاد در مورد سایر زمینه برنامه نویسی یا همچین چیزی بزارند یا حداقل اگه واقعا هدف خاصی داشتند تو قوانین بالای تاپیک اعلام میکردند
وقتی اسم بخش رو گذاشتند گفتگو آزاد و هیچ قانونی محدودیت محتوایی به جز چند تا قانونی که گفته شده وجود نداره فکر نکنم بشه از کاربرا در این مورد گله ای داشت. به هر حال همه با توجه به این شرایط این بخش رو یه جور زنگ تفریح میدونند و اگه واقعا هدف این نیست بهتره یه بازنگری در اسم بخش و قوانینش از طرف مسئولین بشه
در یکی از تاپیکها که فکر کنم تاپیک سایت داره کیفیت خودش رو از دست میده بود آقای کرامتی به مطلبی اشاره کردند که به نظرم من در همین رابطه بود.
به هر حال ما که نمیدونیم اقای کرامتی به چی فکر میکنند یا اینکه هدفشون چی میتونه باشه یا گفته هاشون رو در تاپیک های دیگه مثله احادیث جمع کنیم و چند تا عالم هم بیاریم که تفسیرش کنند ایشون باید اهدافشون رو در قالب قوانین خیلی روشن بیان کنند پس لطفا نگین از این بخش برداشت اشتباه شده دوستان اگه واقعا منظوری که شما فرمودین رو از این تاپیک دارند خوب منظورشون رو به کاربرا نرسوندند.
البته ناگفته نماند که آقای کشاورزم(مدیر کل سایت) تو همین تاپیک چند پست بالاتر ،پست گذاشتند.
Hossein Bazyan
دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:20 عصر
این موضوع رو تو یکی از همون تاپیک ها مطرح میکردی بهتر نبود؟
از هر دری گفتند و به حدیث که رسید انتقادات یادتون افتاد...
سلام
یکی از بدیهای این نوع تاپیکها همینه . جر و بحث سر مطلبی که ربطی به اهداف سایت نداره
در جواب شما دوست عزیز :
شما مثل اینکه مطلب رو خوب نخوندی
نه فقط در مورد این تاپیک خاص یا خدای نکرده فکر کنید من مذهبی نیستم نه من خیلی هم مذهبی هستم اما منظورم فقط در مورد این تاپیک نبود. خیلی وقت بود که میخواستم این مطلب رو بنویسیم اما یادم میرفت تا اینکه در حال خواندن این تاپیک بودم که به فکرم اومد که بنویسم .
Behrouz_Rad
دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:39 عصر
تاپیک جدیدی بر مبنای پست هایی که به تاپیک اصلی مربوط نبودند ایجاد کردم... دوستان در تاپیک جاری صحبت هاشون رو ادامه بدن.
متشکرم.
shirin_sh1024
دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:43 عصر
تاپیک جدیدی بر مبنای پست هایی که به تاپیک اصلی مربوط نبودند ایجاد کردم... دوستان در تاپیک جاری صحبت هاشون رو ادامه بدن.
:لبخندساده: بسیار کار خوب و پسندیده ای بود آقای راد
ممنون از دقت و توجهتون
Alireza_Salehi
دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:49 عصر
سلام
یکی از بدیهای این نوع تاپیکها همینه . جر و بحث سر مطلبی که ربطی به اهداف سایت نداره
در جواب شما دوست عزیز :
شما مثل اینکه مطلب رو خوب نخوندی
خوندم با اصل قضیه هم مشکلی ندارم ، بحث سر اون تاپیک بود....
موافق که نباید بحث های بی ربط انجام بشه
Hossein Bazyan
دوشنبه 17 خرداد 1389, 15:01 عصر
متشکرم.
عالی شد.
دست شما درد نکنه
LORD AELX
دوشنبه 17 خرداد 1389, 15:02 عصر
اگه واقعا اینطوره که میگید پس میشه دو تا سوال رو جواب بدید؟ :متفکر: :
1. چرا پست هایی که تو این بخش میدیم، شمرده نمیشه؟
2. چرا اکثر تاپیک ها بعد از یه مدتی میرن تو سطل آشغال و پاک میشوند؟
Hossein Bazyan
دوشنبه 17 خرداد 1389, 15:19 عصر
سلام
چون تجربه نشون داده كه افراد زيادي هستند كه آزادي رو با «بي محتوا بودن» معنا ميكنند.
من تا بحال نمیدونستم این پستها به تعدا پستها اضافه نمیشن . هم جالبه و هم عالی
اكثر تاپيك ها همونطور كه مي بينيد فصلي و زودگذرند! نيازي به ذخيره كردن اونها نيست.
شما تاپيك مفيد ايجاد كن اعلانش ميكنيم.
کاملا موافقم و ایده خوبیه
shirin_sh1024
دوشنبه 17 خرداد 1389, 15:19 عصر
راستش براي كلمه «آزاد» هيچ گاه نميشه محدوده دقيقي تعيين كرد، بلكه اين درك و شعور يك فرد هست كه محدوده «آزاد بودن» رو با توجه به محيط تشخيص ميده ...
جالبه! دوست عزیز میشه لطفا یه تعریف دقیقی از درک و شعور به ما هم بدین؟!
آدما استنباطشون از مسائل مختلف با همدیگه فرق میکنه اصلا علت اینکه چیزی به نام قانون بین انسان ها به وجود اومد این بود که نظرات مختلف با هم همسو بشه چون اگه قرار بود همه طبق درک و شعور خودشون زندگی کنند چه نیازی به قانون بود اصلا شاید یکی بود که درک و شعورش مثله شما نبود شما به عنوان مدیر وظیفه داری قوانین رو جوری تنظیم کنی که اون کسی که شعورش مثله شعور شما نیست هم بتونه محدوده عملکردش رو تشخیص بده اگه نمیتونه یعنی مشکل از عملکرد شما تو تنظیم قوانین بوده.
علاوه بر قوانین کلی سایت که پایبندی به آنها الزامی است، رعایت قوانین زیر نیز در بخش "گفتگوی آزاد" الزامی است.
بحث های سیاسی و جناحی و در کل هر بحثی که مربوط به فردی با گرایش سیاسی خاص در جامعه می شود به هر نوعی (متن، تصویر و ...) اکیداً ممنوع می باشد.
انتشار محتوای خلاف عفت و اخلاق عمومی و علیه مقدسات اسلامی اکیداً ممنوع می باشد.
توهین به قومیت ها به هر نوعی (لطیفه، تصویر و ...) ممنوع می باشد.
توهین، بی احترامی و تحقیر کاربران دیگر ممنوع می باشد.
هرگونه بحث و سوال در مورد راه های عبور از ف*ی*ل*ت*ر و نرم افزارهای ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن و مسایل مرتبط تحت هیچ شرایطی مجاز نمی باشد.
از تجاوز به حريم خصوصی افراد و مطرح کردن اطلاعات شخصی کاربران خودداری کنید.
ایجاد پست های تبلیغاتی در این بخش ممنوع است.
در صورت تخلف از قوانین فوق، مدیران، مختار به حذف پُست و در صورت لزوم، دادن جریمه یا اخطار به کاربر متخاطی هستند.
با آرزوی لحظاتی خوش برای کاربران عزیز جامعه ی بزرگ برنامه نویس.
من شخصا روزی که برای اولین بار وارد این بخش شدم اول از همه این قسمت رو خوندم هیچ جای این قوانین بیانگر این نیست که تاپیک ها الزامی برای مرتبط بودن با زمینه های کامپیوتری دارند حالا شاید شخص بنده بیشعورم ولی درک و استنباط بنده از این قوانین اینه!
اگه عنوان بخش «گفتگوي آزاد در زمينه كامپيوتر يا برنامه نويسي» بود، بازهم به دليل آزاد بودن هرگونه سوال مزخرفي داخلش مي ديديم.
مثلاً «موس كامپيوتر من بنفشه براي شما چطور؟»
اين سوال هم به كامپيوتر ربط داره ولي واقعاً بي محتواست. اما به دليل «آزاد بودن» نميشه دليلي واسه حذفش پيدا كرد.
خب بنویسید مرتبط با کامپیوتر و با محتوا! شما قانون بزار اگه مشکلی بود من قول میدم خودم شخصا رفعش کنم لطفا واسه توجیه نواقص بهونه نیارید
هدف ما از ايجاد اين بخش محلي بود براي بحث و گفتگوي آزاد و صد البته مفيد و سرگرم كننده. پس اين قوانين نيستند كه آزادي رو تعيين ميكنن اين درك و شعور شماست كه محدوده آزادي رو تعيين ميكنه ... قوانين فقط كمك ميكنند كه بهتر اين مرزها و خط قرمزها رو بشناسيم.
اولا خیلی لحنتون واسه صحبت کردن قشنگ نیست و من به عنوان یه کاربر از این طرز حرف زدن شما واقعا متاسفم دوما دقیقا این قوانین هست که همه چیز رو مشخص میکنه نه چیز دیگه ای.
1485159
دوشنبه 17 خرداد 1389, 15:35 عصر
بنده قصد نداشتم که توی این تاپیک شرکت کنم ولی وقتی دیدم که تاپیک من رو هم به لیست اون تاپیک ها اضافه کردین مجبور شدم که از خودم دفاع کنم.
اولا که من باکسی دعوا ندارم و تا آخر بحث تمام جمله های من رو با :لبخند: فرض کنید.
دوما:
سردر این تالار نوشته "گفتگوی آزاد (Chat) (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=171)" یعنی اینکه هیچ محدودیتی برای موضوع تاپیک گذاشته نشده؛ الا بعضی از موارد که جزو قوانین هست.
البته چون آزادی هست نباید سوء استفاده کرد و من فکر نمیکنم که تاحالا سوء استفاده شده باشه!! حتی اون تاپیک هایی که لیست کردین هم به نظر من هیچ کدومشون بی محتوا نیست! بلکه هدفی داشتند! زمانی ما میتونیم از کلمه بی محتوا استفاده کنیم که هدفی نباشه، در حالی که همه ی اون تاپیک ها هدف داشتند و دارند و خواهند داشت! شاید شما از بعضی تاپیک ها خوشت نیاد ولی سازنده خوشش میاد. البته نه به اون معنا که عشقش کشیده!! بلکه به معنای اینه که هدفی داشته و هدف برای خوش محترمه! برای مثال تاپیک "از بین بردن ترس از حیوانات" چه چیز بی محتوایی داره؟ یا اصلا چه هدفی نداره(منظورم اینه که هدفی داره)؟ یا مثلا تاپیک "امتحان عربی" همینطور!
اگه قرار بود که فقط بحث های تخصصی توی این تالار میشد دیگه چت نمیشد! و پست ها شمرده میشدن و دیگه این تالار مخفی نمیشد!!! و در ضمن چنتا مدیر گردن کلفت دیگه هم همراه با آقا بهروز فعالیت میکردن!
ممنون.
مرتضی پیروزی
دوشنبه 17 خرداد 1389, 15:40 عصر
سلام
به خدا قسم زمانی که داشتم اون تاپیک رو ایجاد میکردم مطمئن بودم بالآخره یکی میاد و بی معرفتی میکنه
و انتقاد میکنه............ ای کاش حداقل یک سر سوزن براشون حرمت قائل بودیم........
shirin_sh1024
دوشنبه 17 خرداد 1389, 15:42 عصر
ما همه یه جورایی کامپیوتری هستیم خیلی هامون مثلا مهندسیم، کامپیوتر ام یعنی منطق. تو زندگی عادی و مسائلمون هم عادت کردیم تو ذهنمون if then else کنیم حالا چی میشه که یهو از جاده منطق میزنیم بیرون خدا میدونه!
اسم این بخش گفتگو آزاده ، آزاد یعنی چی؟ یعنی آزاد، بدون قید و بند و شرط و شروط اینکه شما یه بخش بزنی و اسمش رو بزاری گفتگو آزاد یعنی مجوز به هر گفتگویی داده شده حالا چه بی ربط چه بی محتوا وقتی آزاده یعنی آزاده
اگه قرار به گذاشتن شرط باشه میشه آزادی مشروط که باید شرط هاش خیلی روشن و شفاف گفته بشه مثله شروطی که در قسمت قوانین اومده
شما میگی قانون هم بزاری بازم تاپیک بیربط میزارند؟ باشه بزارند شما ام در چاچوب قانون حذفش کن.
شما نمیتونی ادعای آزاد بودن گفتگو رو داشته باشی و بعد تو فکر و اهداف خودت محدودش کنی این اصلا منطقی نیست یا آزاده یا آزاد نیست بهتر نیست به جای توهین کردن به درک و شعور کاربرا تکلیف این آزادی مبهم رو مشخص کنید؟
shirin_sh1024
دوشنبه 17 خرداد 1389, 16:08 عصر
طبق گفته هاي شما باز به همون پست اول خودم رسيديم كه هركسي آزادي رو واسه خودش معنا ميكنه ... من نميتونم واسه شما آزادي رو معنا كنم. شرمنده.
خب از کجا معلوم اون آزادی که شما تفسیر میکنی درست باشه؟
طبق گفته خودتون هم هیچ ملاکی واسه معنی کردن آزادی نیست . پس وقتی بخش گفتگو آزاد میزارید واقعا تحملتون رو بالا ببرید و به آزادی های دیگران هم احترام بزارید حتی اگه به نظرتون بی ارزش و بی محتواست . انتظار نداشته باشید همه مثله شما فکر کنند و آزادی رو مثله شما و در چارچوب ذهنی شما تفسیر کنند اگه این انتظار رو دارید اساسا گفتگوی آزاد مفهومش میره زیر سئوال! کلا بخش رو تعطیل کنید و بزارید گفتگو در سایر مسائل مربوط به کامپیوتر تو بخش قوانین هم ذکر کنید اگه تاپیک توسط مدیران بی محتوا ارزیابی شه حذف میشه اونوقت ببینیم کی میاد تاپیک بزاره رنگ ماوس من بنفشه مال شما چطور!
موفق باشید.
shirin_sh1024
دوشنبه 17 خرداد 1389, 16:24 عصر
بلكه اين شما بوديد كه يهو پيله كرديد و با برداشت اشتباه از پست من بحث رو به بيراهه كشانديد.
دقیقا من یه عادتی که دارم اینه که وقتی میخوام پست کسی رو جواب بدم اون رو تیکه تیکه کامنتش میکنم جواب میدم. شما انگار کلا با برداشت دیگران مشکل داری ولی دیگران دقیقا همون چیزی رو برداشت میکنند که شما داری بهشون میگی شاید مشکل از برداشت دیگران نیست و شما نمیتونی منظورت رو خوب برسونی..
حالا به جاي عقده گشايي لطفاً راهكار ارائه بديد ...
من با شما مشکل شخصی ندارم و دارم درمورد موضوع صحبت میکنم جایی تو پست هام به شما بی احترامی کردم که به نظر شما عقده گشایی میاد؟
برای بار دوم لطفا مودب باشید!
اگه نمیتونید ادب داشته باشید بحث نکنید.
1485159
دوشنبه 17 خرداد 1389, 16:32 عصر
حالا به جاي عقده گشايي لطفاً راهكار ارائه بديد ...
راهکار برای چی؟
حسین فلاحی
دوشنبه 17 خرداد 1389, 17:23 عصر
دوستان یه صلوات بفرستین و جمع کنین بره...
دوستان نظر همتون محترمه و درست. ببینید همون طور که shirin_sh1024 تاکید دارن گفتگوی آزاد یعنی "از هر دری سخنی". فقط کافیه این بیت رو مد نظر داشته باشیم " کم گوی و گزیده گوی چون در.... تا ز اندک تو جهان شود پر". اگه این دو تا قانون اضافه بشه تمام مشکلات حله. یعنی دوستان موضوعاتی که ارزش گفتن و بحث کردن داره ایجاد کنند و البته درباره هر موضوعی. :)
تمام.
ایمان اختیاری
سه شنبه 18 خرداد 1389, 09:30 صبح
مرسی حالا پست می ذاریم هم آزاده هم به برنامه نویسی مربوط می شه می گین داره چت بازی می کنه .. دستت درد نکنه .. آدم این قدر ذوق می کنه این مطالب رو می خونه .. اصلا روحیه می گیره .. کلی انرژی می گیره بره بازم مطالب خوب پیدا کنه بیاره توی سایت بقیه هم فیض ببرن .. حالا خوبه هم قوانین چنین چیزایی رو محدود نکرده هم مدیرا گیر ندادن ..
ایول داری زیاد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.