View Full Version : چند سوال در مورد isa server 2006
sara_mp
دوشنبه 17 خرداد 1389, 19:07 عصر
با سلام
من می خواهم isa 2006نسخه interprise نصب کنم البته برای یادگیری . ویندوزم server 2003 است و با vmware کار میکنم چند تا سوال داشتم
1-اول اینکه شنیدم ویندوز سرور دو تا کارت lan داره ولی ویندوز من یه دونه بیشتر نداره و برای نصب آیزا باید دو تا کارت lan داشته باشی در این مورد میشه یه کم توضیح بدید و چگونه اون lan دومی زد باید نصب کرد.
2-isa رو باید روی سرور نصب کنم یا یکی از کلاینت ها
3 - اگه کسی بلده طریقه نصبش رو آموزش بده البته نسخه 2006 چون من وقتی اونو نصب میکنم از من fqdn می خواهد من نام server رو وارد می کنم ولی ارور میده .
مممنون از راهنمایی شما.:لبخندساده:
hraeissi
سه شنبه 18 خرداد 1389, 16:13 عصر
سلام
اول از همه که میتوانی با یک کارت شبکه هم کار کنید
دوم هم یه سر به سایتم بزن آموزشش است
sara_mp
سه شنبه 18 خرداد 1389, 19:11 عصر
ببخشید نصب isa 2006 نسخه interprise یه کم با نسخهstandard فرق میکنه اگه کسی بلده یه کم توضیح بده مخصوصا در مورد تنظیم کردن اون دو تا کارت lan
sara_mp
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 12:32 عصر
یکی نیست جواب بده
دانش آموز
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 07:23 صبح
براي راه اندازي nat بايد دو تا كارت شبكه داشته باشيم . براي شبكه هاي domain بهتره از نسخه enterprice استفاده بشه ولي براي worjgroup لازم نيست .
razeghi_loved
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 10:24 صبح
برای شییر کردن و کارهای دیگه حتما باید دو تا کارت داشته باشی به این طریق ادامه بده قبل از استارت زدن ویندوز در Vm باید روی گزینه edit virtual machine setteing کلیک کن بعد پایین گزینه add رو بزن و
network adaptor رو انتخاب بعد next همون تنظیمات اولیه خودش باشه finish کن اگر کارت شبکه اصلی ویندوزت به سویچ وصله گزینه bridged اگر وصل نیست همون nat رو بزار باشه
سوال دوم isa باید روی سرور نصب بشه
سوال سوم برای آموزش هم برو به این سایت
http://www.isa-server.blogfa.com
آموزش خیلی کاملی هست
hraeissi
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 17:58 عصر
برای شییر کردن و کارهای دیگه حتما باید دو تا کارت داشته باشی به این طریق ادامه بده قبل از استارت زدن ویندوز در Vm باید روی گزینه edit virtual machine setteing کلیک کن بعد پایین گزینه add رو بزن و
network adaptor رو انتخاب بعد next همون تنظیمات اولیه خودش باشه finish کن اگر کارت شبکه اصلی ویندوزت به سویچ وصله گزینه bridged اگر وصل نیست همون nat رو بزار باشه
سوال دوم isa باید روی سرور نصب بشه
سوال سوم برای آموزش هم برو به این سایت
http://www.isa-server.blogfa.com
آموزش خیلی کاملی هست
دوست من بسته به نوع ورود اینترنت داره و بایدی برای داشتن 2 کارت شبکه نیست
من در حال حاضر توی یکی از شبکه هایم با یک کارت شبکه برای 100 کاربر اینترنت دادم
razeghi_loved
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 19:22 عصر
شما درست می گین اما شما سرعت کارت شبکه 1000 دارید اما سویچ 100 هست این تا اینجا درست
حالا اگر 10 نفر هم زمان به سرور دست رسی داشته باشند و بخواهند فایلی رو کپی کنند مثلا هر کدام 100 مگ شما اگر به کارت شبکه خودتان نگه کنید می بینید که کل پهنای باند کارت شبکه گرفته شده حالا از همون کارت شبکه می خواهید اینترنت هم شییر کنید بیا درستش کن من تا اونجا که کار کردم و درس خوندم البته ببخشید اینا رو می گم اما ما یه چیزی به نام استاندارد داریم ما هم باید از استاندارد پیروی کنیم مثل همین کابل شبکه شما اگر تمام رنگ ها رو جابه جا بزنید هیچ مشکلی برای شبکه بوجود نمی یاد اما استاندارد رو رعایت نکردید منظورم این بود خلاصه...
cybercoder
شنبه 23 مرداد 1389, 17:13 عصر
بستگی به خود شما و ترافیک شبکتون داره با یک کارت شبکه هم امکان پذیره
فردی که سوال رو مطرح کردید سوال شما علاوه بر گنگ و کلی بودن جنبه آموزشی داره که بهتره به منابع آموزشی مراجعه کنید نه forum هایی که معمولا برای رفع اشکال و راهنمایی کاربرد دارند.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.