ورود

View Full Version : ذخیره تاریخ فارسی در بانک اطلاعاتی

adabyas1g17
سه شنبه 18 خرداد 1389, 10:44 صبح
با سلام
من می خواهم روش صحیح درج تاریخ فارسی از طریق وی بی به بانک های اطلاعاتی را به طوری که بتوان عمل جستجو، محاسبات، و .... را انجام بدهم یاد بگیرم. آیا بهتر است از یک دی ال ال مثل دی ال ال oxinsoft استفاده کنیم یا روش های دیگر.
با تشکر

look20
سه شنبه 18 خرداد 1389, 11:55 صبح
سلام برای عمل جستجو قبلا چندین پست زدم
فکر کنم در پاسخ به سوال شما بود آره در جواب تاپیکی که زده بودید
ولی منظورتون رو از انجام محاسبات متوجه نمیشم
در کل بهترین روش استفاده از maskedtextbox خود ماکروسافته توی پوشه system32 پیدا میشه کرد فکر کنم به اسم MSMASK32.OCX باشه
توی اون میشه تاریخ رو بصورت صحیح وارد کرد یعنی ##/##/####
برای انجام محاسبات اگه منظورتون جمع و تفریق روزها و ماههاست مثلا میخاید بگید تاریخ موجود رو 6 ماه جلوتر ببر یا 6 ماه عقب تر و نظیر اینها از dll یکی از مدیران استفاده کنید هم رایگانه هم کاربردی البته من oxinsoft رو امتحان نکردم فکر کنم پولی باشه ولی در کل من از MEShamsiDate.dll استفاده میکنم خیلی راضی کننده است
در ضمن برای انتخاب تاریخ میتونید از یه دیتا پیکر فارسی استفاده کنید دیگه لازم نیست از maskedtextbox یا نظیر اینها استفاده کنید
توی این تاپیک
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=221820
دیتا پیکر هست خیلی خوبه چون میتونید هر جاشو دوست داشتید به دلخواه دستکاری کنید فقط تایپ تقویم رو تا اخر ادامه بدید تا به نتیجه بهتر برسید
من تا اینجاشو بلد بودم تونستم کمک کنم
ببخشید oxinsoft پولیه؟!
اگه پولیه قیمتش چقدره؟

adabyas1g17
سه شنبه 18 خرداد 1389, 14:11 عصر
نه مجانی است و دارای توابع زیادی است. اما در مجموعه دات نت کار نمی کنه ولی در وی بی 6 و دلفی کار می کنه
و منظورم از محاسبات همین هایی بود که ذکر کردید