View Full Version : کمک در نامگذاری شرکت
ameysams
سه شنبه 18 خرداد 1389, 12:15 عصر
با سلام خدت دوستان عزیر،با چند نفر از دوستان قراره که یک شرکت کامیوتری تاسیس کنیم ،دنبال یک اسم دهن پر کن هستیم اگر پیشنهادی دارید به شدت استقبال می کنیم؟ باتشکر
ricky22
سه شنبه 18 خرداد 1389, 12:25 عصر
فعالیت تون چیه؟
چی می خواین تولید کنید؟
LORD AELX
سه شنبه 18 خرداد 1389, 12:33 عصر
با سلام خدت دوستان عزیر،با چند نفر از دوستان قراره که یک شرکت کامیوتری تاسیس کنیم ،دنبال یک اسم دهن پر کن هستیم اگر پیشنهادی دارید به شدت استقبال می کنیم؟ باتشکر
من نمیخوام راجع به نام رسمی شرکت که ظاهرا باید سه کلمه باشه صحبت کنم، چون به نظر من خیلی محدودیت ایجاد می کنه و یا مجبور میشید دو تا کلمه اول رو یه چیزی مربوط به کارتون انتخاب کنید. من در اصل میخوام به نام اصلی شرکت یا همون کلمه سوم اشاره کنم. ببینید، اولا این نام باید خیلی درست حسابی و به قول معروف شیک باشه، من خیلی از شرکت های ایرانی رو دیده ام که به خاطر عدم انتخاب یک اسم مناسب برای شرکتشان در کار خود ناموفق بوده اند. اسم های نامناسبی که در شأن هیچ موجود و وسیله ای نیستند. دقت کنید که مشتری شما ناخودآگاه به این اسم عکس العمل نشان می دهد و در آن را تصمیمات خود مد نظر قرار خواهد داد. از طرف دیگر این اسم باید یک معنی شیک و پر شکوه داشته باشد (البته نه همیشه). اسامی شهرهای قدیمی مثل شهرهای قدیمی ایران و نام سلسله ها و پادشاهان قدرتمند و بعضا گمنام تر از این جمله اند. و در آخر این نام باید به راحتی به اختصار در بیاید و با هر کلمه ای Match شود تا بتوانید آن را در مارک های خود و ... استفاده کنید.
بگذارید یک مثال بزنم، اولین کاری که من شروع کردم در ضمینه شبکه و هاستینگ و ... بود، دنبال یک اسم جالب برای آن می گشتم تا نهایتا به کلمه REXNET رسیدم. جالب اینجا بود که کلمه اول این اسم، یعنی REX، با هر چیزی به راحتی مچ شده و انواع و اقسام نام ها را می توان با آن ساخت. پس اسم REX Technologies به عنوان نام Holding Company انتخاب شد و اسامی همچون REXNET و REXLOT و REXIS و ... از آن مشتق شدند. یا مثلا نام تیم تحقیقاتی خود را Nexus گذاشته ام که علاوه بر معنی مناسب برای این تیم، اختصار آن یعنی NEX را میتوان با هر چیزی مچ کرد. مثل NEXIS و NEXAGEN و ... .
*** مدیران گرامی من این اسامی را برای درک بهتر استفاده کرده ام، و به غیر از یک نام، هیچ کدام رسمی و public نیستند و به هیچ وجه تبلیغ نیست. ضمن اینکه کمپانی مذکور به هیچ وجه در ایران و آسیا فعالیت ندارد. :چشمک:
ameysams
سه شنبه 18 خرداد 1389, 19:22 عصر
فعالیت تون چیه؟
چی می خواین تولید کنید؟
عرض کرم که یک شرکت نرم افزاری است:خجالت:
ricky22
سه شنبه 18 خرداد 1389, 20:13 عصر
عرض کرم که یک شرکت نرم افزاری است:خجالت:
برادر من شرکت نرم افزاری هم باز شاخه شاخه میشه
اتوماسیون
کلینیک!
پزشکی
MIS
دسته بندی میشه!
Netsky
سه شنبه 18 خرداد 1389, 22:54 عصر
یه نکته در مورد نامگذاری شرکت یه جایی خوندم این بود که :
" هر وقت میخواهید نامی برای شرکت ( یا همچنین سایت خود ) انتخاب کنید ، آن نام را در اینترنت سرچ کرده و مطمئن شوید که در زبان های دیگر معنای بدی را ندهد . "
گفتم این رو هم بگم تا به عنوان یه نکته مهم در ذهن داشته باشید ...........
موفق باشید .........
morrning
سه شنبه 18 خرداد 1389, 23:05 عصر
gbk رو پیشنهاد میکنم
گروه برنامه نویسان خفن:لبخند: ثبت هم نشده
ameysams
سه شنبه 18 خرداد 1389, 23:06 عصر
برادر من شرکت نرم افزاری هم باز شاخه شاخه میشه
اتوماسیون
کلینیک!
پزشکی
MIS
دسته بندی میشه!
طراحی وب
برنامه نویسی ویندوز
ثبت هاست و دامنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.