View Full Version : refresh کردن صفحه با کد جاوا اسکریپت
trade_mark
سه شنبه 18 خرداد 1389, 12:27 عصر
با عرض سلام
یه سوال در زمینه جاوا اسکریپت
من یه فرم طراحی کردم که در قسمتی از این فرم یک لینک قرار دارد که بعد از کلیک یه صفحه با استفاده از دستور window.open باز میشه
در صفحه جدید بعد از یک سری کارها نیاز است که فرم بسته شود و صفحه ی اول رفرش شود
قسمت رفرش رو با مشکل برخوردم .آیا راه حلی وجود داره ؟
pashaie
سه شنبه 18 خرداد 1389, 12:49 عصر
قسمت رفرش رو با مشکل برخوردم .آیا راه حلی وجود داره ؟
اگه منظورتون این باشه که مثلا طرف میاد یه تو فیلد های فرم یه سری اطلاعات رو وارد می کنه وبعد با استفاده از اون لینک به جای دیگه میره و در آخر که بر می گرده می خوایید که اطلاعاتی که وارد که نمایش داده بشن، اونوقت هیچ راهی ندارید جز اینکه اون اینکه در واقع یه سابمیت به باشه که اطلاعات رو تو یه جدول به صورت موقت نگه داری کنه و در بازگشت اگه تو اون جدول مقداری ذخیره شده بود اونو واسه کاربر نمایش بده.
البته یه راه دیگه هم اینه که بعد از کیلیک روی لینک مورد نظر صفح به جای دیگه ریدایرکت نشه بلکه یه پوپ آپ باز بشه که مثلا طرف یه عکسی رو آپ کنه و در نهایت آدرس ذخیره شده عکس رو تو یه فیلد خواص از فرم شما ست کنه
trade_mark
سه شنبه 18 خرداد 1389, 14:11 عصر
البته یه راه دیگه هم اینه که بعد از کیلیک روی لینک مورد نظر صفح به جای دیگه ریدایرکت نشه بلکه یه پوپ آپ باز بشه که مثلا طرف یه عکسی رو آپ کنه و در نهایت آدرس ذخیره شده عکس رو تو یه فیلد خواص از فرم شما ست کنه
دقیقا من هم این کار رو انجام دادم یعنی بعد از اینکه کلیک انجام شد یه پاپ آپ باز میشه و یه سری اطلاعات رو به سرور می فرسته.
سوال من اینجاست که چطوری بعد از ارسال اطلاعات صفحه اصلی که پاپ آپ در آن صدا زده شد رو رفرش کنم
با تشکر
Keramatifar
سه شنبه 18 خرداد 1389, 14:59 عصر
اونوقت هیچ راهی ندارید جز اینکه اون اینکه در واقع یه سابمیت به باشه که اطلاعات رو تو یه جدول به صورت موقت نگه داری کنه و در بازگشت اگه تو اون جدول مقداری ذخیره شده بود اونو واسه کاربر نمایش بده.
دوست عزیز
اینروزا همیشه یه راه بهتری پیدا میشه
تو این مثال کاملا با استفاده از جاوا اسکرییپت یه فرم child رو باز میکنیم و مقادیری رو داخل فیلدهاش وارد می کنیم و دکمه update parent رو کلیک می کنیم، فرم بسته می شود و بدون refresh کردن یا خواندن از دیتابیس فیلدهای فرم parent بصورت خودکار update میشن:
فرم Parent
<HTML><HEAD></HEAD>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function openChild(file,window) {
childWindow=open(file,window,'resizable=no,width=2 00,height=400');
if (childWindow.opener == null) childWindow.opener = self;
}
</SCRIPT>
<BODY>
<FORM NAME="parentForm">
<INPUT TYPE="button" VALUE="Open child"
onClick="openChild('examplejs2.html','win2')">
<BR><INPUT NAME="pf1" TYPE="TEXT" VALUE="">
<BR><INPUT NAME="pf2" TYPE="TEXT" VALUE="">
</FORM>
</BODY></HTML>
فرم Child
<HTML><HEAD>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function updateParent() {
opener.document.parentForm.pf1.value = document.childForm.cf1.value;
opener.document.parentForm.pf2.value = document.childForm.cf2.value;
self.close();
return false;
}
</SCRIPT>
</HEAD><BODY>
<FORM NAME="childForm" onSubmit="return updateParent();">
<BR><INPUT NAME="cf1" TYPE="TEXT" VALUE="">
<BR><INPUT NAME="cf2" TYPE="TEXT" VALUE="">
<BR><INPUT TYPE="SUBMIT" VALUE="Update parent">
</FORM>
</BODY></HTML>
pashaie
سه شنبه 18 خرداد 1389, 18:54 عصر
سوال من اینجاست که چطوری بعد از ارسال اطلاعات صفحه اصلی که پاپ آپ در آن صدا زده شد رو رفرش کنم
lحتمالا می خوای وقتی که پاپ آپ بسته شد، فرم اصلی شما هم اتوماتیک سابمیت بشه، اگه اینطوریه که یه دگمه خروج بزار واسه پاپ آپ، و تو اونجا بنویس
opener.document.yourform.submit();
self.close();
اگه نه فقط می خوای صفحه فقط رفرش شه، بنویس
opener.location.reload();
self.close();
دوست عزیز
اینروزا همیشه یه راه بهتری پیدا میشه
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته ولی تو اینجا صدق نمی کنه!
من دو تا سناریو مطرح کردم یکی با پاپ آپ و دیگری بدون پاپ آپ، تو سناریوی پاپ آپ راه کاری شبیه به راه کار شما ارائه دادم وتو اونیکی، تنها راه حلی که بنظر من از کارایی خوبی برخور دار بود رو ارائه دادم.
myfriends
دوشنبه 01 آبان 1391, 00:24 صبح
با سلام
یه صفحه دارم که توش یه پیغام هست و یه گزینه submit داره
کدی میخوام که وقتی کاربر وارد صفحه شد ، بعد چند ثانیه submit بشه
باتشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.