ورود

View Full Version : گفتگو: چرا این بخش فعالیت در خور و مناسبی ندارد ؟

x.xoma
سه شنبه 18 خرداد 1389, 13:01 عصر
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز .

عنوان تاپیک ؛ به اندازه کافی گویا بود .

سوال این است که بخش نرم افزار آزاد که اطمینان دارم بسیاری از کاربران از آن استفاده میکنند ؛ چرا کم کار است و رونقی در خور و شان کاربران این سایت ندارد ؟ چرا این جا که به نوعی مستند ترین و قابل اعتماد ترین صحبت ها ارایه میشود ؛ به این موضوع مهم توجه چندانی نمیشود و اکثر مطالب و پست ها تاریخ های قبل را نشان میدهند؟ هر چند که کاربران ویندوز هنوز خیلی بیشتر از لینوکس هستند ولی این سیستم عامل هم در این سایت کاربران و طرفداران بسیاری دارد که اگر حتی یک پست هم بگذارند مطالب همیشه به روز ؛ خواندنی‌ ؛ جالب و بدرد بخور خواهد بود . همان طور که عرض کردم به گفته های کاربران اینجا ؛ بیشتر می توان استناد کرد ؛ چون از منابع صحیح استفاده میکنند اما متاسفانه انگار بزرگان ؛ آن طور که باید علاقه ای نسبت به انتقال دادن معلومات خود ندارند و ترجیح میدهند که کاربران کم تجربه از دانش آنها استفاده نکنند . چرا اینجا به مواردی مانند معرفی نرم افزار های به روز و کاربردی ؛ توضیح و نکات توزیعات جدید ؛ مقایسه کامل تر توزیعات( برای کاربران جدیدتر که بسیاری همین مورد را دارند) ؛ معرفی و کاربرد توزیع های رایج و کاربرد مناسب آنها و خیلی موارد دیگر؛ کمتر توجه میشود ؟ آیا برنامه ای برای درست شدن این مشکل وجود دارد یا این که این بخش همیشه این طور خواهد ماند ؟

همیشه دوست داشتم داشتم این انتقاد را اعلام کنم و همیشه از این بابت ناراحت بودم...

امیدوارم که روزی این بخش هم محتوای پربار تری به خود بگیرد و راهگشای دوستداران و کاربران آن شود.

با تشکر