View Full Version : آموزش: فرق MCSE و CISCO
elham2000
سه شنبه 18 خرداد 1389, 15:11 عصر
سلام به همه دوستان
من در رشته فناوری اطلاعات می خوام ادامه تحصیل بدم , فکر می کنین کدوم دوره آموزشی برم , برام مفید؟
hraeissi
سه شنبه 18 خرداد 1389, 16:11 عصر
سلام به همه دوستان
من در رشته فناوری اطلاعات می خوام ادامه تحصیل بدم , فکر می کنین کدوم دوره آموزشی برم , برام مفید؟
هر دوتاش از نون شب واجب تره
moh_mov
سه شنبه 18 خرداد 1389, 20:08 عصر
من اول mcitp (ورژن 2008 به بعد mcse) رو تموم می کنم بعدش cisco!
به قول دوستمون از نون شب هم واجب تره!:شیطان:
Mehdi_Esmaiilzadeh
چهارشنبه 23 تیر 1389, 17:05 عصر
اول Mcse و بعد CISCO
LORD AELX
چهارشنبه 23 تیر 1389, 17:17 عصر
دوست عزیز نوع این مدارک کاملا متفاوت هست. اول اینکه مدارک Cisco روی سخت افزار شبکه تأکید دارند ولی مدارک Microsoft (مربوط به شبکه) روی نرم افزار آن بحث می کنند. حالا شما باید تصمیم بگیرید که کدوم نوع رو شروع کنید.
از طرف دیگه مدرک MCSE دیگه منقضی شده و دیگه از طرف Microsoft ارایه نمی شود. جایگزین آن مدرک MCITP می باشد که میتونید برای اون اقدام کنید.
مدارک شرکت Cisco هم متنوع است، ولی معمولا برای شروع CCNA و سپس CCNP و CCIE را دریافت می کنند. بعد از این مدارک شما می توانید مدارک دیگری را نیز دریافت کنید. مثل CCDA و CCDP و CCDE و ...
این ها مدارک مربوط به شبکه بودند. مایکروسافت مدارک دیگری را نیز در زمینه های دیگر ارایه می دهد که میتوانید لیست اون رو از ویکیپدیا (http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Certified_Professional) مشاهده کنید.
|Smyty|
چهارشنبه 23 تیر 1389, 18:23 عصر
کلا سعی کن سراغ مباحث +network که بر روی ipv4 بحث دارن نری ... lol
pardis11
یک شنبه 03 مرداد 1389, 00:09 صبح
یه سوال الان نشنالیتی ایرانیها هم جزو تحریم سیسکو هستش؟
قبلا میشد بریم خارج امتحان بدیم ولی مثل اینکه الان دیگه نمیشه!
کسی میتونه راهنمایی مناسب و بدون استدلال به شایعه بکنه
hraeissi
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 15:09 عصر
من 2 ماه پیش برای امتحان cisco رفتم ترکیه
البته تو مرکز امتحانشان یک پارتی داشتم که با پاس ایرانی راه داد.البته یه کمکی خرج داشت
hghyami
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 16:28 عصر
نه مهم نیست اینا با کجایی بودن شما کار ندران... اینا با اینکه کجا این داره بر گذر میشه... الان من دوست دارم پاس ایرانی VCP (vmware CERT PRO) رو هم داره و اونا کار به پاس نداشتن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.