View Full Version : تغییر کد پیج سینا به دیگر کدپیج ها
mahdi939
چهارشنبه 18 خرداد 1384, 08:30 صبح
با سلام
من چند بار این موضوع را مطرح کردم اگر دوستان با توضیحات پایین راه حلی دارید متشکرم .
من خودم برنامه ای نوشته ام که درحالت فایل متنی و جداول dbf درست کار میکند ولی در مورد بانک پاراداکس تخت داس درست عمل نمی کند . همچنین شنیدم که کامپوننتی برای تغییر کد پیج ها وجود دارد آیا شما اطلاعاتی در این موضوع دارید .
باتشکر
mahdi939
یک شنبه 22 خرداد 1384, 18:04 عصر
با سلام
من چند بار این موضوع را مطرح کردم اگر دوستان با توضیحات پایین راه حلی دارید متشکرم .
من خودم برنامه ای نوشته ام که درحالت فایل متنی و جداول dbf درست کار میکند ولی در مورد بانک پاراداکس تخت داس درست عمل نمی کند . همچنین شنیدم که کامپوننتی برای تغییر کد پیج ها وجود دارد آیا شما اطلاعاتی در این موضوع دارید .
باتشکر
لطفا باز بررسی نماپید و درصورت پیدا کردن جواب راهنماپیم کنید
باتشکر
شفیعی
یک شنبه 22 خرداد 1384, 22:43 عصر
سلام
ولی در مورد بانک پاراداکس تخت داس درست عمل نمی کند
دوست عزیز اگر ممکن است بیشتر توضیح دهید دقیقا بگویید چکار می خواهید بکنید شاید بتوانم کمکتان بکنم
mahdi939
دوشنبه 23 خرداد 1384, 08:31 صبح
با سلام
من میخواهم تبدیل بانک پاراداکس تحت داس را به یک بانک مانند sql,paradox,... را انجام بدهم که کدپیج تحت داس آن سینا(سایه) میباشد . این کار را در مورد فایلهای متنی و دیگر بانک ها و دیگر کدپیج ها انجام داده ام . اما چند وقت پیش دراین مورد شندیم که برای تبدیل کدپیج ها کامپوننتی وجود دارد اگر میتوانید راهنماپی نماپید.
باتشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.