ورود

View Full Version : سوال: برای امضا محدودیت اعمال شده؟

raziee
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 10:03 صبح
با درود
امروز قصد داشتم امضا نمایش داده شده در پست هام رو ویرایش کنم که با خطای زیر روبرو شدم:

در هنگام ارسال نوشتهء شما ، این مشکل بوجود آمده است:

1. BB code url is not allowed.
2. BB code size is not allowed.

آیا محدودیتی اعمال شده؟
با تشکر

مهدی کرامتی
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 10:36 صبح
بله، شما نمی توانید لینک و متن با سایز غیراستاندارد در امضایتان قرار دهید.

raziee
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 10:46 صبح
با سپاس جناب کرامتی.
اگر این لینک به یکی از تاپیک های خود سایت باشد ؟
نمیشه کاری کرد که اگه URL وارد شده مربوط به خود سایت بود مجوز استفاده از URL داده بشه.

PC2st
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 11:52 صبح
ای کاش به جای حذف صورت مسئله و جلوگیری از قراردادن لینک در امضاء، تعداد استفاده از تگ URL به حداکثر ۲ یا ۳ یا n بار محدود می‌شد.

Pr0grammer
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 11:59 صبح
امروز قصد داشتم امضا نمایش داده شده در پست هام رو ویرایش کنم که با خطای زیر روبرو شدم:

در هنگام ارسال نوشتهء شما ، این مشکل بوجود آمده است:
1. BB code url is not allowed.
2. BB code size is not allowed.

بعد از ویرایش، کل متن رو انتخاب کنید و سپس روی آیکن "حذف کردن استایل نوشته" (کنار لیست Size) کلیک کنید...

احتمالا مشکلتون حل میشه...

raziee
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 10:57 صبح
با سلام.
چرا کاربران عادی اجازه استفاده از لینک رو در امظاء شون ندارند ولی مدیران میتونند ؟

silverfox
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 17:38 عصر
پاسخش معلومه به خاطر فیلترینگ های اخیر و اینکه ممکن بود دلیلش امضای کاربران باشه و مشکلات دیگه ای که با امضاها بود مدیران ترجیح دادن این امکانات رو غیر فعال کنن برای کاربران ولی خوب خودشون رعایت می کنند!البته این حرفام دلیلی بر این نیست که کاملا با این سیاست موافقم فقط دلیلی رو که می دونستم گفتم.

PC2st
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 22:12 عصر
پاسخش معلومه به خاطر فیلترینگ های اخیر و اینکه ممکن بود دلیلش امضای کاربران باشه و مشکلات دیگه ای که با امضاها بود مدیران ترجیح دادن این امکانات رو غیر فعال کنناین اصلاً هیچ شباهتی به پاسخ ندارد. نمونه‌اش امضای من را ببینید، در آن هیچگونه لینک مستقیمی قرار نداده‌ام، پس سایر کاربران هم می‌توانند هم اکنون مثل من، سایت‌های مورد دار را در امضایشان معرفی کنند!

لینکی که من در امضا قرار داده‌ام (لینک غیر مستقیم):
۱) لینک من توسط گوگل شناخته می‌شود.
۲) هر سایتی بخواهم معرفی می‌کنم.

نتیجه: با حذف این قابلیت (لینک مستقیم): ---> همچنان صورت مسئله پابرجاست. فقط امکانات سایت محدود شده اما کاربران به همهٔ اهدافی که در گذشته داشتند، خواهند رسید.

Apache66
چهارشنبه 21 مهر 1389, 18:27 عصر
از مدیران خواهش میکنم در این خصوص تجدید نظر نمایند
بالاخره اگه عده ای انگشت شمار تخلفی انجام داده اند دلیل نمیشه که تمام یک جامعه را مجازات نمود
اگر کسی تخلفی انجام داده بود و مدیران آنرا در گروهی قرار میدادند که تا مثلا 1 سال امکان درج URL در امضای شخصی خود را نداشت این مشکل برای همیشه حل میشد
لطفا تجدید نظر کنید