View Full Version : بدن - مغز =؟
saleh_fartash
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 10:54 صبح
به نام خدا
سلام دوستان
شاید سوالم عجیب باشه،اما اکثر ما آدم هایی که اینجاییم بیشتر از مغزمون استفاده ی درست می کنیم و خیلی کم به فکر بقیه جسممون هستیم در واقع اگر از بدنمون مغر رو کم کنیم یک جسم محسوب می شیم که یا با مشکلات جسمی روبرو شدیم یا خواهیم شد!
این تاپیک رو برای این زدم که علاقه مندان در باره ی مشکلات جسمیی که برای ما آدم های کم تحرک بوجود می یاد ،دلایل و راه حل های اونها صحبت کنیم.
باشد که علاوه بر یک مغز فعال یک جسم سالم هم داشته باشیم .
h.alizadeh
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 11:28 صبح
من با نشستن زیاد پشت سیستم فقط دوتا مشکل برام بوجود اومده تا حالا:
1) یکبار بود دوهفته تموم و به مدت خیلی زیاد مشغول کار با سیستم بودم که منجرشد استخوون دستم در نزدیکی ه یک و نیم سانتی مچ دستم یک مقدار بیاد بالا :D الان که اگر خیلیییییییی زیاد با موش کار کنم این مشکل ممکنه بوجود بیاد بعدش که کم کار کنم خوب میشه ...البته اصلا مشخص نیست مگه خودم به برامدگیش اشاره کنم.
راهکار:
اون موقع توی یه روسری محکم حدود ده تا سکه پول میزاشتم بعد ده تا سکه رو روی استخوون دستم قرار میدادم و محکم روسری رو روش گره میزدم و بعد دوباره مشغول به کار با کامپیوتر میشدم ...!
موس پدم رو هم عوض کردم ازاینایی که جای مچ دست بالاتره دارم و موسم رو هم یه مدل دیگه گرفتم که قسمت پایین موس و جایی که دست قرار می گیره همچین شیبش خوبه ؛ الان تا حدی بهتر شدم با این وضع یادم نمییاد دیگه همچین مشکلی برام پیش اومده باشه یا نه به حادی اون موقع...
دستام رو هم موقع تایپ به سمت بالا می گیرم نه پایین و روی دستگیره صندلی میزارم.
2) بند اول انگشت اشاره دستم که باهش روی ماوس کلیک می کنم هم وقتی خیلی زیاد پای سیستم هستم و مجبور باشم از ماوس استفاده کنم زیاد درد می گیره ؛ راهکار: سعی میکنم تا حدی که بشه موقع تایپ از انگشت اشاره دست راست استفاده نکنم و بیشتر با صفحه کلید کار کنم.
--------
در مورد اینم که زیاد پای سیستم هستیم من کلا پیش نمییاد بیشتر از یه ساعت پیوسته پای سیستم باشم معمولا وسطش زیاد پیش مییاد راه میرم و حرکاتهای کششی میکنم... و گاهی وقتی میخوام فکر کنم از پای سیستم پا میشم و میرم یه طرف دیگه فکر میکنم......
دیگه پای سیستم هم معمولا جورواجور میشینم و کش و قوس میدم بدنمو.
یک خوبی هم که داره کار با کامپیوتر اینه که میشه راحت باهش رژیم گرفت:d چون اصولا وقتی پای سیستم هستیم گرسنه نمیشیم:D
Dr.Bronx
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 21:36 عصر
ما برنامه نویس ها انواع مریضی ها رو زودتر از بقیه میگیریم ( فکر کنم این ویروس ها که انتی ویروس ها میکشن میاد تو بدن ما ) <یه بنده خدایی می گفت :|>
1- زخم معده ( از همه شایع تره )
2- زانو درد
3- مچ درد
4- مورد بالا که اشاره کردند
5- ضعیف شدن شدید چشم ها
6- گردن درد
7- انگشت درد
8- کتف درد
و و و و و و و و و و
انقدر زیاده که نمیشه همش رو نام برد .
HollyGhost
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 11:53 صبح
9 - کمر درد! بیشتر به خاطر لم دادن نادرست به صندلی
JaguarXF
جمعه 21 خرداد 1389, 07:23 صبح
ورزش و صندلی مناسب و نشستن صحیح و ... رو دوستان اشاره کردند.
ماوس مناسب رو هم بنده اشاره کنم: یک ماه و نیم اخیر یک ماوس جدید خریده بودم این ماوس : http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=013
در این یک هفته آخر. استخوان ؟غضروف ؟ بین بند اول و دوم انگشتم موقع کلیک کردن شدیدا درد میگرفت. مقصر این ماوس بود . ماوس رو عوض کردم از فرداش دیگه هیچ دردی نداشتم.
اکنون این ماوس رو استفاده میکنم :
http://www.logitech.com/en-us/mice_pointers/mice/devices/5845
و دیگه هیچ دردی در انگشتم ندارم.
از تکنولوژی این ماوس هم لذت بردم. لاجیتک همیشه نهایت نوآوری ها رو در ماوس و کیبرد داره . تکنولوژی لیزر این ماوس رو از روی تکنولوژی مایکروسکوپ های دارک فیلد ساخته اند. روی شیشه هم کار میکنه.
برای خودم که بسیار هیجان انگیز بود :
When used on a transparent surface, such as glass, the mouse deploys a second laser that illuminates the surface at an angle. In this scenario, the only light that reaches its lens is that which is reflected from dust particles and surface scratches. The image sensor sees these objects against an almost black background and the onboard processor uses them to determine the mouse’s direction and speed, just like a conventional laser mouse would.
http://www.digitaltrends.com/computer-hardware-peripheral-reviews/logitech-performance-mouse-mx-review/
h.alizadeh
شنبه 22 خرداد 1389, 07:26 صبح
اکنون این ماوس رو استفاده میکنم :
http://www.logitech.com/en-us/mice_p...e/devices/5845 (http://www.logitech.com/en-us/mice_pointers/mice/devices/5845)
میشه لینکتو اصلاح کنی؟ اررور داره.
eshpilen
شنبه 22 خرداد 1389, 09:19 صبح
تنبلا روزي يك ساعت ورزش كنيد.
من اينكار رو ميكنم.
راستي بقول استادمون روزي 40 تا شكم بريد تا شكمتون در سنين بالاتر ورقلمبيده نشه :قهقهه:
eshpilen
شنبه 22 خرداد 1389, 09:21 صبح
5- ضعیف شدن شدید چشم ها
براي چشم من از اين روش استفاده ميكنم كه هرجا امكانش باشه نوشته ها رو خيلي بزرگ ميكنم و از فاصلهء دورتري براحتي مطالعه ميكنم.
ضمنا هرچندوقت يكبار حتما آب هويج ميخورم.
h.alizadeh
شنبه 22 خرداد 1389, 09:36 صبح
ضمنا هرچندوقت يكبار حتما آب هويج ميخورم.
اوه، چقدر به خودت میرسی:D
JaguarXF
شنبه 22 خرداد 1389, 10:32 صبح
میشه لینکتو اصلاح کنی؟ اررور داره.
من و لینک اشتباه؟!:لبخند: لینک برای خودم که مشکلی نداره.
ولی برای گوگل کردن در موردش : Logitech Performance MX
golbafan
شنبه 22 خرداد 1389, 10:52 صبح
عقل سالم در بدن سالم
eshpilen
شنبه 22 خرداد 1389, 12:46 عصر
يه نگاه به قيافهء خودتون بكنيد ببينيد به چه روزي افتاديد!
خدا نصيب نكنه.
قيافتون مثل ...
بگذريم.
بريد يخورده ورزش كنيد :عصبانی++:
morrning
شنبه 22 خرداد 1389, 22:16 عصر
من موشم مال سال 79 میشه از اون جنیوس های نیم کیلویی .مچ دستمم واقعا درد میکنه ولی باور کنید از تنبلی خودم هیچ وقت نتونستم یه موش خوب بخرم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.